Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 46

• 37 957
  • 730
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Slow horses са само 6еп. на сезон. То си е кратък сериал.

# 121
Обаче книгите са доста и прочетох, че има план да се екранизират всички.

# 122
Официален трейлър на финалния сезон на You:

# 123
You ставаше за гледане до към 3-ти сезон, след това тотално ми втръсна

# 124
„Белият лотос“. ... След изгледан Първи сезон и аз се включвам в отбора на харесалите го.

Не знам какво точно очаквах, но не и тази уникално нестандартна комедия, гротеска, но и драма, която те сритва по какалчетата и те кара да се замислиш над доста неща.
Филмът е опостушителен и същевременно абсолютно брилянтен! Всеки един детайл е изпипан до съвършенство! Пейзажи, залези, музика... Кинематографически е перфектен!
Една идея в повече ми дойдоха две конкретни натуралистични сцени, но разбирам мястото им в сериала и ги приемам като необходими.

Харесаха ми типажите – сборни образи, в които всеки ще намери по нещо от себе си. Психологичните аспекти на отношенията между героите са предадени перфекно от чудната игра на артистите.

Изобщо има много неща, над които да се замисли човек, гледайки сериала. И то сериозни неща, поднесени на пръв поглед лековато и с хумористично намигане.

Много съм доволна , че го гледах! Определено ще го продължа!

П.П. Качен е и новият епизод от руския "Аутсорс" (за който го следи) Simple Smile

# 125
Денят на чакала ми хареса, макар че първи епизод ми беше муден. Полицайката е голям таласъм; предполагам, че ще го хванат - ако не в този сезон, в следващ, но дано да не е тя, или да се пожертва "героично".
Скрит текст:
Много гадно и дръпнато същество е - веднъж не я видях да говори с нормален тон с някого, освен със семейството си. Ако й бях колега, нарочно щях да се правя на некомпетентна, за да я прецакам, просто за удоволствие.

# 126
Денят на чакала ми хареса, макар че първи епизод ми беше муден. Полицайката е голям таласъм; предполагам, че ще го хванат - ако не в този сезон, в следващ, но дано да не е тя, или да се пожертва "героично".
Скрит текст:
Много гадно и дръпнато същество е - веднъж не я видях да говори с нормален тон с някого, освен със семейството си. Ако й бях колега, нарочно щях да се правя на некомпетентна, за да я прецакам, просто за удоволствие.

Всички епизоди ли изгледа?

Скрит текст:
Защото тя няма как да го залови.

# 127
Не, още не съм.

# 128
Изгледай,няма да ти издавам нищо
Дайте някое заглавие за готин и забавен сериал

# 129
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз пък не искам да го хващат,и във втори сезон и в трети и 10-ти. Smiley
Което е странно,защото е престъпник и убиец,който логично трябва да си плати за всички убийства със затвор.Нали така?
В същото време обаче е толкова симпатичен на зрителите, 'треперят' да не го хванат, че дори са склонни да преглътнат морала в името на това,да е жив и здрав.
Не знам дали заради Еди или просто героя му буди симпатии.

# 130
Започнах Adolescence с любимия Стивън Греъм. Сериал, който ме грабна от първите 5 мин и знаех, че ще си заслужава всяка следваща.

Гледам и лотоса, който за мен е истински пир за окото.

Също и The Pitt, за който се изказах прибързано след първа и втора серия, а сега чакам всяка следваща с нетърпение.
Това са топ сериалите за момента.

# 131
Happy Mijjj, може ли да споделиш линк за Аутсорс? 🙏

# 132
  • Berlin
Ау, да, Adolescence ще го погледна. Май днес излезе. Правен е с този похват на камерата, където няма прекъсвания, забравих как се казва.

# 133
Happy Mijjj, може ли да споделиш линк за Аутсорс? 🙏

http://seasonvar.ru/serial-43243-Autsors.html

Ето тук може да се гледа онлайн.
Милион благодарности на потребителката , която даде линк за този сайт! Оказа се истинско съкровище! Blush

# 134
Аз преди няколко дни писах тук, че Enlightened не ме грабва особено, но всъщност втори сезон много ми хареса. Пролича си стилът на Майк Уайт. Аз го приемам като нещо като репетиция да Белият Лотос. Не е чак толкова добър, но пак има интересни, противоречиви персонажи и човешки взаимоотношения, където няма добър и лош.

Общи условия

Активация на акаунт