Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 46

• 37 986
  • 730
  •   1
Отговори
# 150
Аз вчера изгледах на маратон втория сезон на "Белият лотос". Хареса ми наравно с първия.
Ще чакам да излезе целия трети сезон и ще го изгледам наведнъж.

Сега смятам да гледам Adolescence. От вашите коментари мисля, че доста ще ми хареса Simple Smile

# 151
  • UK
Adolescence, ще го почваме с дъшеря ми. Чака ме го от отдавна. Няма да чета коментарите за него.

Миналата неделя следобед изгледахме Toxic City. Много добър, много добре разказана история.

# 152
  • София
Някой гледал ли е Devs? https://www.imdb.com/title/tt8134186/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_5_nm_3_in_0_q_devs

Първи епизод го мъча вече цяла садмица и се чудя да продължавам ли.

# 153
  • София
Аз се предадох след еп.4 и пак много издържах.

# 154
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Според мен хайпа за Адолесанс е прекалено голям.История реално няма, но актьорската игра е феноменална.
Бих дала 7/10 точно заради актьорите. Аз обичам когато гледам филм или сериал да има сюжетна линия,по която вървят епизодите.
Започваме днес Graveyard /Netflix. Турско крими от 2 сезона. Ще пиша дали си струва.
Както винаги ,гледаме в оригинален език.

# 155
Привет 🙋♀
В 42-ра тема се натъкнах на коментар на Лещичка, свързан с Found. Сериал по HBO.
Искаше ми се да намеря тема за сериала, но няма такава, а и след нейния коментар не се натъкнах на друг относно сериала.
Е, някой друг следи ли го? 😅

# 156
Артемис, Devs е странен сериал - научна фантастика с много философия в него. Върви мудно, но има изграждане на историята и интересен край.

# 157
  • София
Артемис, Devs е странен сериал - научна фантастика с много философия в него. Върви мудно, но има изграждане на историята и интересен край.

Благодаря, попрехвърлих напред. Нещо на богове си играят. Не е моето.

# 158
  • София
Devs е добър сериал, но е доста екзистенциален и как да се изразя, не е за всеки, а и трябва да си в настроение.
На по-хард НФ фенове ще се хареса според мен.

# 159
Аз го харесах, но не бих го гледала пак

# 160
Така,както го описвате прилича на Орвил. Супер сериал.

# 161
Така,както го описвате прилича на Орвил. Супер сериал.
Далеч е от Орвил, плотът е за фирма, която пише код за събиране на информация от времето назад.

# 162
Съвсем наскоро го изгледах Devs, на мен лично първият епизод ми беше най-интересен, такава тематика sci-fi харесвам много и ми допадна началото и как тръгнаха нещата. Но това беше най-бързо развиващият се епизод, нататък е мега мудно, на инат го завърших, че са само 10 епизода, но както в Реддит са казали много коментиращи, сюжетът чудесно можеше да стане двучасов филм, а не 10- часов сериал.

# 163
Привет 🙋♀
В 42-ра тема се натъкнах на коментар на Лещичка, свързан с Found. Сериал по HBO.
Искаше ми се да намеря тема за сериала, но няма такава, а и след нейния коментар не се натъкнах на друг относно сериала.
Е, някой друг следи ли го? 😅
Скоро изгледах 2 - та сезона. Толкова има в НВО. Хареса ми. Предполагам, ще има и трети ,но не съм гледала кога ще бъде

# 164
Изгледах снощи Adolescence.... За съжаление не ми хареса толкова, колкото очаквах. Суров, брутален филм, третиращ тежката тематика за насилието в училище. Хареса ми играта на Оуен Купър (Джейми). Талантливо дете и мисля, че пред него се очертава добро бъдеще. Хареса ми и играта на психоложката. Всъщност епизодът с нея (3-тия) за мен направи целия филм.
За останалото не мога да кажа добри думи. Не ми хареса начинът на заснемане, а четвърти епизод (във вана) направо ми причини световъртеж.
И все пак без съмнение зловещо... Кара те да се замислиш... Ако "80 процента от жените харесват само 20 процента от мъжете", то останалите мъже какво да правят?
Едва ли ще го забравя този сериал. Значи, целта на създателите му е постигната Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт