Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 46

• 39 405
  • 730
  •   2
Отговори
# 630
# 631
  • UK
Интересно изглежда, къде го гледате?

# 632
  • Варна
Аз тук   https://rezka.ag/series/fiction/78689-eternavt-2025.html          го намерих, пише Si-Fi, oпределено ме заинтригува.

# 633
Аз започнах Shrinking с Харисън Форд и още доста познати лица. Много приятен и забавен сериал. Гледам го в Apple.

# 634
Да, този е, момичета, много ми харесва! Единственият му кусур е, че само 6 епизода са направили засега Simple Smile). Гледам го по нетфликс.

Това е по комикс от 50-60те, но не е типичен за комиксите формат, според мен и е доста добре направен.

# 635
Изгледах петия сезон на You. На мен ми хареса, в началото е малко мудно, но после ми задържа вниманието. Не ми хареса финалът.

# 636
Напишете дали този Етеронавт ви е харесал, защото не мога да реша дали да го тегля Simple Smile

Догледах Неко самурай - оказа се, че са само два сезона (мислех, че са повече), но има и филми (от които изгледах единия). Втори сезон беше на практика детско филмче - самураят се срещна с котешкия бог (който изглеждаше толкова смотано, че той го попита дали не е човек в костюм), искаше да запише Тама (котката) в конкурс за красота, а в един епизод си размениха телата. Сигурно заради последното споменаха, че котката е мъжка, а в първи сезон и първия филм от поредицата тя си е женска, което е изрично подчертано. Но може и да е било грешка в субтитрите.
Скрит текст:
Видях трейлър на друг филм от поредицата, който за съжаление не мога да открия за гледане, но изглежда много смешно - има японци, маскирани като туземци. И Тама очевидно пак е женска, защото си е намерила гадже.

# 637
  • София
Аз най-накрая изгледах Zero Day. Хареса ми много. С препратки и намигвания към Байдън, Тръмп, Камала, Епщайн и т.н.

# 638
  • Варна
Е, винаги е въпрос на вкус, предпочитания и критерий. НЕ си губете времето с Етернаут!! Ясно, по комикс е, но тоолкова клише, че накъртва. Без спойлери, съвсем накратко: токът спря, заваля токсичен сняг, някои оцеляха, лутаха се насам- натам, появи се странна заплаха, ама се борим с нея, имаме база, но не ни свърта там и о, това било инвазия! Толкоз.

# 639
Днес реших да си пусна наново 1-ви сезон на Андор за да си припомня, изгледах първите 3 серии. Ами сега ми е ОК, първия път като го гледах много ме дразнеше.

Арежнтинсмият сериал може да го загледам, ама ако има бг субтитри

# 640
Е, винаги е въпрос на вкус, предпочитания и критерий. НЕ си губете времето с Етернаут!! Ясно, по комикс е, но тоолкова клише, че накъртва. Без спойлери, съвсем накратко: токът спря, заваля токсичен сняг, някои оцеляха, лутаха се насам- натам, появи се странна заплаха, ама се борим с нея, имаме база, но не ни свърта там и о, това било инвазия! Толкоз.
Simple Smile))) Е, явно наистина е въпрос на вкус. То така може да се разкажат сбито и най-големите шедьоври на Шекспир -- Едни млади се влюбили, ма не им дали да се заедно, самоубили се, накрая всички реват. Толкоз. Клише Simple Smile))
Всъщност, четох, че този комикс е култов и доста от филмите, които сме гледали с подобна тематика, директно за инспирирани от него. Как да е де, няма как двама души да видят едно и също нещо по идентичен начин.

# 641
  • UK
Няма ли бой с извънземни? Оххх иска ми се нещо с повече екшън,  да нападнат земята, да се бият с хората накрая да се намери начин да ги победим. Нещо мащабно, хубаво направено .

# 642
  • Bayern
Няма ли бой с извънземни? Оххх иска ми се нещо с повече екшън,  да нападнат земята, да се бият с хората накрая да се намери начин да ги победим. Нещо мащабно, хубаво направено .

1- Falling Skies - Падащи небеса

2 - Lost in Space - Изгубени в космоса

Този ми е мн. любим, но го отмениха  Frowning1 

https://www.imdb.com/title/tt4209256/

# 643
Ето още едни старички, но класики  Stargate + Stargate Atlantis

# 644
На мен Падащи небеса ми харесваше до един момент, после рязко затъпя - все едно изведнъж са сменили всички сценаристи (не съм проверявала дали е така).
Отказах се да го гледам по време на самия сезон - знам горе-долу как свърши, защото прочетох. Не мисля, че съм изгубила, като не го догледах.

На Изгубени в космоса гледах два сезона (или един и половина), но ми беше скучно и се отказах поради тази причина.

Общи условия

Активация на акаунт