Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 46

• 39 338
  • 730
  •   1
Отговори
# 645
  • Berlin
Lost In Space е за по-младата аудитория, ако кога така да го кажа.😂 С децата го гледахме, когато излезе.

# 646
И аз го гледах, когато излезе.

Сега видях, че ще има австралийска версия на Призраци, но след като изгледах изцяло английската версия и бях много разочарована от финала (като цяло му липсва концепция и завършеност) не смея да гледам нито американската, нито австралийската.

# 647
  • Бургас
Американската верския е не ми хареса. Хумора беше един такъв типично американски. Иначе английската беше хубава.

Сега ще излиза и австралийска версия на Офисът. Там шефа ще е жена. Може да му хвърля едно очо.

Вече съм на трети сезон на Чистачката по БТВ Екшън. Ами не ми допада вече като го няма Арман. Личи си, че им е било трудно да измислят сценарий без него и са прибягнали да някакви тъпи клишета.

# 648
  • The point of no return
На мен ми хареса The Eternaut - малко мудно започва, но му дадох шанс заради високата оценка и не съжалявам. Музиката също е на място. Ще чакам втори сезон. Какво се случва с главния според вас
Скрит текст:
Какво искаше да каже с това, че вече е живял видяното? Струва ми се, че и дъщеря му е под влиянието на извънземните, съмнителна е определено. И дали Инга оцеля? Много се надявам.
Изгледах също Pulse и Ransom Canyon с Джош Дюхамел и Минка Кели - стават за убиване на времето, като вторият ми беше една идея по-интересен. Не можах да позная убиеца.

Иначе Colony ми е много любим сериал и още ме е яд, че го прекъснаха!

# 649
На The Four Seasons съм, докато чакам епизодите на любимите в момента Your Friends and Neighbors и MobLand.
Много ведро предложение от Netflix. С хумор, с намигване към Вивалди. Чудесен сериал е всъщност.

# 650
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
The Eternaut - Изгледахме го този уикенд и му давам 10/10.
Малко мудно започна,но с епизодите динамиката се засилва. Предпочитах да не навлизат в сюжетна линия с извънземните,а да си останат на ниво природен апокалипсис и как се оцелява с токсичен сняг и минус температури.

Силен и интересен сезон 1, но е от този тип сериалчета,които много лесно ще съсипят (walking dead, silo...)
Предпочитам да направят още 2 сезона и да приключат навреме,да се учат от грешките на другите сериали в жанра.

# 651
  • UK
И аз влизам да похваля The Eternaut, изненада ме приятно, въпреки че не беше това което ми се искаше. Много бързо го изгледах, за два дена и с нищо не ме натовари. Героите бяха приятни. Може би, ако беше природен апокалипсис щеше да е по интересно, но и така не беше зле. Радвам се, че ще има втори сезон.

# 652
"Род". Ирландски. Сюжетът е банален,но напук на това е интересен...

# 653
  • Вестерос
Изгледах последният сезон на Мис Скарлет с новия детектив и противно на всеобщото мнение много ми хареса. Беше ми писнало от драмата с Херцога. Много ми хареса как развиха отношенията им с новия и загатнаха нещо накрая. Очаквам с нетърпение новия сезон и дано да има по-бързо развитие с новия поне.

# 654
Тъкмо търся стендъпа на Брет Голдстийн (Рой Кент в Ted Lasso) в Max и какво да видя - има нови епизоди на Hacks. Много приятна изненада.

# 655
  • София
От тази вечер по bTV Action започва един велик сериал. Всеки делник от 22:00 ч.
Който не го е гледал да се поправи.
Казва се Гомор
https://www.imdb.com/title/tt2049116

Разказва се за камората, неаполитанската мафия.
Велик, просто няма какво да добавя.
Авторът, Роберто Савиано има издадена смъртна присъда от истинската мафия.

Това е най-успешния италиански сериал в историята след легендарния Октопод с Микеле Плачидо.

Жалко, че спират любимия ми Свръхестествено, който си го припомнях, но от есента пак ще се завърнат с още сезони.
Но Гомор си струва отвсякъде. Един от най-добрите и реалистични сериали в световен мащаб, които разказват за мафията, такава каквато е. От улицата до лидерите. Без излишните захаросани тъпотии.

# 656
Започнах шведския The Glass Dome (Original title: Glaskupan), който е по идея на Камила Лекберг. Пробвах да я чета, но не ми допадна книгата, която бях избрала за първа и не съм опитвала друго, но сериалът е интересен.

# 657
Извинете, ако се повтарям, но съм изпуснала темата. Колко епизода е Дюн пророчеството и ще има ли втори сезон?

# 658
  • София
Извинете, ако се повтарям, но съм изпуснала темата. Колко епизода е Дюн пророчеството и ще има ли втори сезон?

6. Чакаме втори сезон, но не знам кога.

# 659
  • Разпиляна във въображението
Новият сезон на Фондацията се задава - 11 юли.

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 21:24 от Miriel

Общи условия

Активация на акаунт