Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 46

• 37 918
  • 730
  •   1
Отговори
# 660
Премиерата на „Squid Game Season 3“ ще бъде на 27 юни  тази година.

# 661
  • София
Супер, чакаме.

Все се чудя за Alice in Borderland, нали се водят подобни, заслужава ли си?

# 662
Супер, чакаме.

Все се чудя за Alice in Borderland, нали се водят подобни, заслужава ли си?
На мен ми хареса повече от Squid Game.
Еднакви са, защото игрите са кървави и умират хора, но идеята е по-различна. Героите в Alice in Borderland се озовават в различно Токио и трябва да се изправят пред различни предизвикателства, за да се измъкнат.

# 663
Скрит текст:
При Алис става дума за различен свят, не за реалността - за мен това е доста съществена разлика.

# 664
  • Berlin
Аз също харесах Алис повече, гледах го след Squid Games, като дори Алис излиза по-рано мисля.

Приключих за две нощи The Eternaut, началото и края ми харесаха. Сега ще отида да видя какво става в комикса, защото не ми се чака нов сезон. Аз реших, че е само един завършен, ама не било точно така. Даже пише, че 2ри сезон е вече потвърден. М/у другото сериалът е аржентински. Нещо главния не разбрах защо има такива видения и сега ме гризе.😀

# 665
Между другото, The Eternaut се представя доста добре - спечелил е много пари и води класацията по гледаемост на Нетфликс (за сериали, които не са на английски).

# 666
На мен ми остават 2 серии да догледам, харесва ми. Най ми допада, че участват нормално изглеждащи хора и голяма част от тях са на възраст.Grinning
Приятна разлика в сравнение с американските постапокалиптични продукции, където героите обикновено са излезли от конкурс за красота, младички и все едно всеки ден минават през разкрасителни процедури.

# 667
  • UK
И все тичат на токчета.

Със сигурност ще се окаже че виденията са свързани с извънземните.

# 668
  • София за сега
На мен ми остават 2 серии да догледам, харесва ми. Най ми допада, че участват нормално изглеждащи хора и голяма част от тях са на възраст.Grinning
Приятна разлика в сравнение с американските постапокалиптични продукции, където героите обикновено са излезли от конкурс за красота, младички и все едно всеки ден минават през разкрасителни процедури.
Поради изброените причини и аз го харесах. И харесвам скандинавските сериали поради същите причини 🙂

# 669
Изгледах няколко серии, но не знам дали ще догледам сезона. Нещо много ми е хаотично действието, ту наляво ту надясно. И с тия гигантски хлебарки прекалиха.
Как пък на всяко извънземно нашествие все извънземните са някакви такива безмозъчни, а как са дошли до земята, с каква технология?

# 670
  • UK
В, кой филм/сериал се оказа , че извънземниъе са били заровени под земята преди години?
Но, тук се видяха падащи,  огнени кълбета няколко пъти.

# 671
  • Berlin
Е, да не мислиш, че тия буболечки могат да карат извънземни кораби (цитирам по памет Тано😂). Гледай до края.😎

# 672
Изгледах Adolescence. Много ми хареса! Актьорската игра, сюжетът, всичко ме грабна и още си ме държи.

# 673
  • София
В, кой филм/сериал се оказа , че извънземниъе са били заровени под земята преди години?
Но, тук се видяха падащи,  огнени кълбета няколко пъти.

В Инвазия. Чакам за следващия сезон аз.

# 674
  • София
Йееее, не знаех, че Инвазия ще има втори сезон и то съвсем скоро- 23.08, страхотна новина!

Общи условия

Активация на акаунт