Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 46

• 37 915
  • 730
  •   1
Отговори
# 675
Инвазия ще има трети сезон, но като цяло е супер муден сериала. Ама за летен става, че то тогава почти нищо читаво не излиза.

# 676
Между другото, The Eternaut се представя доста добре - спечелил е много пари и води класацията по гледаемост на Нетфликс (за сериали, които не са на английски).

Сега го гледам и наистина е доста интересен сериалът. Мога да го препоръчам

# 677
The Eternaut има ли бг букви някъде?

# 678
  • Варна
 Амм, изказах се негативно за Eternaut, защото много сцени/моменти/ситуации бяха- според мен- не съвсем логични, някак неубедителни. Но, ако има С2 - ЩЕ го гледам .
 И  не знам защо съм пропуснала  ,,The Prisoner''  https://www.imdb.com/title/tt1043714/  Хареса ми!

# 679
Загледах "And just like that", продължение на Сексът и градът. Голяма тъпотия ми се стори. Не можах да изгледам и един епизод. А едно време харесвах Сексът и градът.

# 680
Загледах "And just like that", продължение на Сексът и градът. Голяма тъпотия ми се стори. Не можах да изгледам и един епизод. А едно време харесвах Сексът и градът.

Всички фенове на SATC сме разочаровани от продължението, а на хоризонта /29 май/ се задава сезон 3 от And just like that..

# 681
Това продължение се правя че не съществува. Сексът и Градът е един от любимите ми сериали и със това продължение го съсипаха . Дразни ме че махнаха един от ключовите герой да не кажа най любимият ми Саманта ( Ким Катрал ) беше сърцето и душата на този сериал а не Кари ( Сара Джесика Паркър ) която и до ден днешен не мога да харесам и понасям , нито геройнята и нито самата актриса . Както и съсипването на геройнята на Миранда ( Синтия Никсън ) другият ми любим персонаж след Саманта със тези ЛГБТ глупости . Както казах излишно продължение . Финалът на оригиналният сериал беше топ и така трябваше да си остане .

# 682
Аз реших, че много съм остаряла... Изтривам и двата сезона, които свалих:)

# 683
Аз реших, че много съм остаряла... Изтривам и двата сезона, които свалих:)
Изтривайте и като мен се правете че не съществува изобщо . Много слабо продължение  .

# 684
Ох, аз почнах италианския, Гомора, по препоръки тук в темата, наистина е много силен сериал, ама имам един въпрос. Това, което ми харесва в култовия, ненадминат за мен "Октопод", е, че се следи живота на хора, които са анти-мафия, а не само на мафиотите. Тук само мафиоти ли ще са, или ще има все пак и антимафия основни герои? По принцип, това ми тежеше в Наркос, много се симпатизира на мафиозите...
Та въпросът ми е за гледалите Гомора, само мутренски кланове ли ще показват, или ще има главни герои я прокурори я антимафиоти от полицията нещо...? В Италия, за разлика от България, поне има истинска борба с мафията Simple Smile)

# 685
Много съм впечатлена от Bad Boy (https://www.netflix.com/be-en/title/81771822)
Чудесно заснет, въздействащ, интригуващ.

# 686
  • София
Ох, аз почнах италианския, Гомора, по препоръки тук в темата, наистина е много силен сериал, ама имам един въпрос. Това, което ми харесва в култовия, ненадминат за мен "Октопод", е, че се следи живота на хора, които са анти-мафия, а не само на мафиотите. Тук само мафиоти ли ще са, или ще има все пак и антимафия основни герои? По принцип, това ми тежеше в Наркос, много се симпатизира на мафиозите...
Та въпросът ми е за гледалите Гомора, само мутренски кланове ли ще показват, или ще има главни герои я прокурори я антимафиоти от полицията нещо...? В Италия, за разлика от България, поне има истинска борба с мафията Simple Smile)

В Гомора акцентът е мафията/Гомората и отношенията вътре в нея, вътрешнете борби за власт, отношенията между главните...ще ти хареса много, то е самият град Неапол като че ли има роля. Има обрати, каквито и не си очаквал...Изобщо не можеш да предположиш какви ще са врътките между различните подразделения и прочие. Освен това и нашия Александър Сано (Косъма от Под прикритие) има участие там по някое време. Наистина това е един от сериалите, които не искаш да оставиш.

Е ти в Наркос не симпатизираше ли на героя на Педро Паскал?А този колко ми е любиииим актьор❤️Душа камбана е той!

Иначе, ако има сериал, в който симпатизираш на "лошия" герой, за мен това безапелационно е "Чакалът" с Еди Редмейн.

Последна редакция: чт, 08 май 2025, 12:16 от Valena25

# 687
Е няма ли го по платформите някъде този сериал?

# 688
  • София
MariyaHris,

Няма полиция и антимафиоти. Всъщност има, има и акции срещу мафията, но те са само фон. Не се развиват такива герои и сюжетни нишки.
Акцентът е основно за мафията и борбата за надмощие вътре в нея.
Но ще ти хареса, въпреки че го няма например любимия ни инспектор Корадо Катани. 😊

Ако сега ти е харесал, то само да знаеш какво става следващите сезони... От сезон на сезон става все по-силен сериала.

moonriver,

Ако питаш за Гомор, има го в MAX.
Ако е за Чакала, него го има в СкайШоутайм.

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 09:26 от Diavolo

# 689
Мерси Diavolo, за Гомор питам, но аз не го намирам в макса.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт