Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 46

• 37 909
  • 730
  •   1
Отговори
# 690
  • София
И аз проверих - свалили са го за България, т.е. го няма в каталога им вече...което е огромен минус.

Иначе го дават по BTV Action.

# 691
На мен пък продълженията на "Сексът и градът" ми харесват. Началото не беше добро, но постепенно нещата се наредиха. Разбира се, никога няма да са като оригинала. Най-малкото, героините вече не са първа младост и не всичко е купон, маркови дрехи и любовници. Има много повече драма, но и в живота е така и е хубаво, че го показват. Да, опитаха се да включат прекалено много нови образи, а историята на Миранда е досадна, но въпреки това сериалът все още ми действа много емоционално и ме свързва с всяка героиня. Харесва ми, че показват че дори и след 50г., е ок жените да се променят, да търсят себе си, да носят красиви рокли, да откриват нови/стари любови. С една дума, животът след 50 години може да бъде също толкова вълнуващ и пълноценен, колкото и в младостта.

# 692
Офф 10 събскрипшъна плащам и като искам да гледам нещо - няма.

Иначе аз сега си гледам старите епизоди на SATC. Почти нищо не помня, все едно ми е нов сериал Grinning Но съм потресена колко токсичен е този Биг, направо криндж ми е историята с него, супер обидна за Кари. Новите сезони както съм казвала са ми по-скоро Отчаяни съпруги. Голям буламач. Новата героиня Сима ми е симпатична, ама някак много личи, че са искали да я направят точно като Саманта. Че е супер зле и се надявам да ги няма в предстоящия сезон. И да, супер тъпо е как Миранда изведнъж става гей, след като толкова много сезони не дава никакви индикации. Дори в първи сезон е зачекната темата и тя специално целува жена, за да установи, че е хетеросексуална.

# 693
  • София
Реално последните серии от последния сезон имаха същота усещане като оригиналните серии..и не само за мен, а съм чела и други коментари, включително тук, в темата. Не можех да повярвам. Иначе първият сезон беше пълен бляк.

# 694
  • Варна
 А аз попаднах на много силен драма-криминален ,,Glaskupan / The Glass Dome''    https://www.imdb.com/title/tt30750108/
 В началото помислих, кой може да е, но така го оплетоха... Обаче щастлив край. 

# 695
  • Sofia
Пеева сподели от къде гледа, защото не го намирам онлаѝн.....изглежда много интригуващ и силен.
Благодаря!

# 696
  • Русе
Пеева сподели от къде гледа, защото не го намирам онлаѝн.....изглежда много интригуващ и силен.
Благодаря!

https://myflixerz.to/tv/the-glass-dome-123220

# 697
  • София
Glaskupan го дават по Netflix. И аз го започнах вчера, обещаващ изглежда.

# 698
Офф 10 събскрипшъна плащам и като искам да гледам нещо - няма.

Иначе аз сега си гледам старите епизоди на SATC. Почти нищо не помня, все едно ми е нов сериал Grinning Но съм потресена колко токсичен е този Биг, направо криндж ми е историята с него, супер обидна за Кари. Новите сезони както съм казвала са ми по-скоро Отчаяни съпруги. Голям буламач. Новата героиня Сима ми е симпатична, ама някак много личи, че са искали да я направят точно като Саманта. Че е супер зле и се надявам да ги няма в предстоящия сезон. И да, супер тъпо е как Миранда изведнъж става гей, след като толкова много сезони не дава никакви индикации. Дори в първи сезон е зачекната темата и тя специално целува жена, за да установи, че е хетеросексуална.
Ако говорим за мега токсична двойка, Кари и Тузара са ми точното определение . Мъка от началото до края беше тази връзка, ако мога да я нарека така защото в тази връзка беше повече тя от колкото той . Най ме е яд за Миранда и Стийв как съсипаха една от най любимите ми екрани двойки за да могат да добавят глупости от 1001 нощ с тези ЛГБТ простотии , и то говорим че добавиха може би един от най дразнещите персонажи на телевизионният екран .. Това чудо Че не мога да го понасям, все едно гледах връзката на Кари и Тезара само че гей версия ,  и по добре че няма да го има това чудо в трети сезон за тези който все още искат да го гледат . Сима е бледо копие на Саманта . Не е зле но Саманта си е Самата единственият хубав епизод и момент от целият сериал е нейното появяване във последният епизод на втори сезон .

# 699
Гомор ми беше интересен до първите 2 сезона, вече на 3-ти започна бозичката и по средата спрях да го гледам, и не ми липсва.
Но първи и 2-ри сезон си заслужават да се гледат.

# 700
  • София
The Glass Dome го коментирахме в скандивската тема, хареса ми и е с най- различния край, който съм срещала в сериал/филм за сериен убиец.

Страшен фен съм на SATC и колкото и да не ми харесват продълженията винаги всичко гледам.

# 701
За мен пък, лошите отношения на актрисите, играещи Кери и Саманта, ми развали секса и града. А и сега като гледам на тез години Кари ми изглежда много пасивно-агресивен персонаж, който само харчи и крънка пари. Когато бях на 25 ми беше мегалюбимка и много се идентифицирах с нея, чак си правех косата да напомня за нейната. Обаче като за 35 годишна жена я намирам не само вятърничева и егоистична, ами наистина и използвачка, която обвинява всички около себе си.
Всъщност Биг изобщо не й дава никакви сигнали, че иска нещо сериозно с нея, а тя само мрънкоти. Частта, в която спи с омъжения вече Биг, колкото да си докаже, че е нещо повече от красивата му, изискана богаташка, моделка съпруга, ми е супер гнус. Та ето, на 25 съм се идентифицирала много с нея, на сегашната си възраст с деца и мъж, не мога да я търпя с всичките й фантасмагории Simple Smile).
Харесвам много Саманта, която на фона на Кари ми се струва освободен и коректен човек, който все пак стои на собствените си крака, не използва познатите си да им крънка кинти, защото си е купил много обувки.
Миранда ми е много зле с мъжете, с които има отношения. Четвъртата ми е леко безлична...
Абе за психотерапия са и четирите, само Саманта е функционална и осъзната.
Иначе не мога да се абстрахирам, че Сара Джесика Паркър е имала конфликт с актрисата на Саманта и това развали приятелския вайб между двете героини в сериала, който е много важна част, за да се кефя на сериала. И даже някои коментари на Кери към Саманта звучат злобно, когато знаеш, че е имало конфликт.

# 702
  • Бургас
На мен още навремето Кари ми беше куха лейка. Обувки та обувки. С нито един мъж не можа да има стабилна връзка. Аз харесвах героя на Джон Корбет. А с Тузаря не зная какво толкова се бяха превъзнесли всички, той се държеше отвратително с нея. Може би защото и той усещаше, че е куха лейка Grinning Въобще не го харесвах нито като външен вид, нито като персонаж.
Гледала съм всички епизоди от стария сериал, но така е не можа да ми влезе под кожата като на повечето зрители. Някакси всичко беше много далечно от мен, защото живеех в съвсем друг свят.

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 09:57 от Irene Adler

# 703
Ако са памучни не бих казала,че има голям проблем. Тези на "марките" също ги шият там. 😃 Аз бях взимала за голямото дете, но се оказа полиестер, ужасно спарваше, гадна материя.

# 704
За мен пък, лошите отношения на актрисите, играещи Кери и Саманта, ми развали секса и града. А и сега като гледам на тез години Кари ми изглежда много пасивно-агресивен персонаж, който само харчи и крънка пари. Когато бях на 25 ми беше мегалюбимка и много се идентифицирах с нея, чак си правех косата да напомня за нейната. Обаче като за 35 годишна жена я намирам не само вятърничева и егоистична, ами наистина и използвачка, която обвинява всички около себе си.
Всъщност Биг изобщо не й дава никакви сигнали, че иска нещо сериозно с нея, а тя само мрънкоти. Частта, в която спи с омъжения вече Биг, колкото да си докаже, че е нещо повече от красивата му, изискана богаташка, моделка съпруга, ми е супер гнус. Та ето, на 25 съм се идентифицирала много с нея, на сегашната си възраст с деца и мъж, не мога да я търпя с всичките й фантасмагории Simple Smile).
Харесвам много Саманта, която на фона на Кари ми се струва освободен и коректен човек, който все пак стои на собствените си крака, не използва познатите си да им крънка кинти, защото си е купил много обувки.
Миранда ми е много зле с мъжете, с които има отношения. Четвъртата ми е леко безлична...
Абе за психотерапия са и четирите, само Саманта е функционална и осъзната.
Иначе не мога да се абстрахирам, че Сара Джесика Паркър е имала конфликт с актрисата на Саманта и това развали приятелския вайб между двете героини в сериала, който е много важна част, за да се кефя на сериала. И даже някои коментари на Кери към Саманта звучат злобно, когато знаеш, че е имало конфликт.
Честно казано и като по малка винаги съм виждала Кари като егоист който винаги обвинява другите за свойте грешки а, манията и по обувките никога не съм я разбирала, дори и като жена не мога да разбера тази и мания . Тузара никога не е показвал че иска да има нещо по сериозно с нея, и може би това я привличаше в него нещо като да го опитоми но не и се получаваше защото той не изпитваше много голяма любов към нея . Мен най много ме напрягаше отношението и към Ейдън който пък беше пълната противоположност на Тузара  този мъж беше луд по нея и готов да има връзка с нея за цял живот и тя когато можеше да получи това се отнасяше с човека като боклук . За враждата между Ким и Сара аз съм на страната на Ким . Сара е завидяла на Ким че е по обичана от аудиторията защото е очаквала да стане любимка на зрителите обаче не е така и явно това я е озлобило към Ким . Въпреки всичко на екран не се усеща защото ако не знаеш за лошите им отношения ще кажеш че тези жени в действителност са най добри приятелки . Сериалът на мен и до ден днешен ми е любим, мога да го гледам отново и отново без да ми омръзне . От четирите жени на мен любимки са ми Саманта и Миранда защото харесвам увереноста на Саманта и сарказма на Миранда . Шарлот и Кари винаги са ми били едни мрънкала едната обаче ми е далеч по симпатична защото и Шарлот си има едни такива егойстични моменти, освен това от началото я намирах и за златотърсачка . Бракът и със Трей колкото и комичен да беше и той беше доста измъчен, а това че се омъжи за него преди да преспи с него беше върха на глупоста, само защото беше богат и красив . Но след това ми стана симпатична когато се хвана с Хари след Стийв това е другият мъж който ми е най симпатичен и нормален, тяхната любов е и причината да променя мнението си за Шарлот .

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 11:47 от Жасмина 94

Общи условия

Активация на акаунт