Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 46

• 37 868
  • 730
  •   1
Отговори
# 705
Спомням си, че навремето в едно американско списание имаше класация за най-малко сексапилна жена на планетата и беше спечелена от Сара Джесика Паркър. Тя беше много обидена - това се коментираше в нашите медии.

Аз не следях сериала, но четях списания - даже бях абонирана за някои.

# 706
Не е грозна жената , даже и свалям шапка че не си е направила корекции по себе си а е избрала да остаре достойно, за разлика от повечето си колежки които повечето на нищо не приличат . Но като човек обаче ми е леко неприятна,  усеща се една злоба и завист във нея . А персонажът и вече няма какво да го коментирам , дразни ме най вече егоизмът и . Дори и американците хич не я харесват .. Тя влиза в доста анти класаций , като най мразен персонаж и отделно причини защо не е харесвана .https://youtu.be/18Ew9XFmIUM?si=ki_JEAD2L713gavo Ето една такава класация на който му е интересно .

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 12:10 от Жасмина 94

# 707
На мен ми е малко нелепо колко посредствена е Кари, а според мен и не особено красива, ама все някак и се лепят богаташи, политици и подобни. Доста нереалистично. Иначе те всички са си златотърсачки, все се опитват да прикоткат някой богаташ, а на нормалните мъже гледат с пренебрежение. Не че в крайна Миранда и Шарлът не свъшиха с барман и плешив адвокат, въпреки огромните им претенци...

# 708
На мен ми е малко нелепо колко посредствена е Кари, а според мен и не особено красива, ама все някак и се лепят богаташи, политици и подобни. Доста нереалистично. Иначе те всички са си златотърсачки, все се опитват да прикоткат някой богаташ, а на нормалните мъже гледат с пренебрежение. Не че в крайна Миранда и Шарлът не свъшиха с барман и плешив адвокат, въпреки огромните им претенци...
Така е . Може би единствена която не искаше сериозни отношения с някой мъж , и заяви позиция за това беше Саманта . Харесва ми че е независима и интелигентна жена която знае какво иска от живота . Освен това от четирите тя показваше че най много държи на приятелството си с тях . Сега се сещам и защо не харесвах и Шарлот от началото , понякога тя доста гадно се държеше със Саманта . Единствената от групата която може би не нападаше Саманта за това тя каква е, и не осъждаше начинът и на живот беше Миранда и може би и за това те двете ми бяха най на сърце .

# 709
Прилича на кон в лицето, но това не означава, че е грозна. Сещам се за една латино актриса, която играеше все големи красавици в сапунките, а и тя е с конска физиономия.

# 710
Кари имаше много хубави обувки 😍 и истинска стабилна връзка само с тях.

# 711
Кари имаше много хубави обувки 😍 и истинска стабилна връзка само с тях.
И със дрехите си не само с обувките си . Но да имаше хубави обувки и дрехи, но прекалено много ми идваше тази вманиаченост . Все ми е в главата репликата и "похарчила съм 40 хил за обувки и сега нямам къде да живея ", това е едно от нещата който също много ме дразнеше в нея ,да не си правиш сметка за нищо и всичките ти пари да отиват по обувки и дрехи . Вятърничава егоистка която сочи с пръст грешките на другите хора ,но никога не отправя критики към себе си ! Мисля че ето така най добре мога да я опиша .

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 13:54 от Жасмина 94

# 712
  • Бургас
И аз не го разбирам това с обувките, еле пък тия високи кокили. Как ходят на тях и до ден днешен се чудя. Grinning
Аз ако трябва всеки ден да ходя с такива обувки ще трябва да се абонирам в местното отделение по ортопедия Grinning

По темата: Миналата седмица по Стар Крайм започнаха да дават Елементарно Уотсън от първи сезон по два епизода на ден. Пускам си го през деня за фон. Навремето го гледах до към 5 сезон. Малко е тегаво като е озвучен и не мога да се насладя на акцента му, но пак става. Джони Лий Милър е доста подценен актьор, гледала съм откъси от театралните му роли. Направо се чудя как изгуби толкова много години забит само в този сериал. Не че ролята не е точно като за него, но все си мисля, че можеше да покаже доста от таланта си ако участваше във разнообразни филми или минисериали.

П.П. Още ми става смешно като се сетя за онзи епизод, в който Шерлок им пусна групата Death, а един от героите се казваше Шулдинър (метъл феновете ще разберат закачката Grinning)

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 14:24 от Irene Adler

# 713
Е то тук пък в София специално хич не става за високи обувки, предвид състоянието на тротоарите. Глезените можеш да си изпочупиш Grinning При тях поне са равни, по-лесно е Grinning

# 714
Гледала съм го в Илай Стоун (основно заради участието на Джордж Майкъл), но и той ми хареса като актьор.

# 715
  • София
Akyeon / Karma (2025)
https://www.imdb.com/title/tt29921070/

трилър/драма/криминален ; Република Корея ; продукция на Нетфликс ; 6 епизода

Пореден ТОП корейски сериал пак в колаборация с Нетфликс.
Имаме една история разгледана от няколко ъгъла и свързваща различните герои по един много оригинален като разказ начин.
Много силен каст, много добър сценарий и диалози. Беше удоволствие да отгатвам ходовете и кое как ще се нареди в мозайката.
Сериалът върви много леко и може буквално да се изгледа на един дъх за един ден.

Препоръчвам.
-
8

# 716
Изглежда интересно, ще го пробвам. Напоследък си търся нов корейски или китайски сериал, но все попадам на някакви, които не са ми интересни и ги изоставям...

# 717
Akyeon / Karma (2025)
https://www.imdb.com/title/tt29921070/

трилър/драма/криминален ; Република Корея ; продукция на Нетфликс ; 6 епизода

Пореден ТОП корейски сериал пак в колаборация с Нетфликс.
Имаме една история разгледана от няколко ъгъла и свързваща различните герои по един много оригинален като разказ начин.
Много силен каст, много добър сценарий и диалози. Беше удоволствие да отгатвам ходовете и кое как ще се нареди в мозайката.
Сериалът върви много леко и може буквално да се изгледа на един дъх за един ден.

Препоръчвам.
-
8

Diavolo откога казвам аз ,че има много хубави азиатски /и в т.ч. ЮКорейски/ заглавия и не само в  Нетфликс и не само в последните 5 години, .

# 718
  • Вестерос
Аз най-сетне почнах втори сезон на Дракона, все отлагам, то минаха две години почти май.

Довечера ще подготвям нивата тема, да си е готова Simple Smile

# 719
Започнах да гледам Мис Марпъл с Джоан Хиксън, защото май не съм го гледала.
Пак неточни адаптации (в смисъл има промени от книгите - включително имаше промяна във финала на един от сюжетите), но мъничко по-точни от по-съвременните.
Обаче не съм сигурна дали ми харесва или не.
Прави впечатление колко по-нелиберално е в сравнение с по-новите адаптации (които също не са много нови - от преди 20-тина години) - няма гейове, няма секс сцени и за 6-7 епизода (но само 3 случая - разпределени са в повече от един епизод) видях само един чернокож мъж, за около 2 минути. Но пък беше съдебен лекар.

Общи условия

Активация на акаунт