Ужасно налягане в носа

• 396
  • 3
  •   2
Отговори
Здравейте! От около месец усещам силно, почти непоносимо налягане, стягане в носа в средната му част. Ходих на УНГ и излезна, че имам синузит, но в момента не е обострен. Според доктора не е от това. На моменти стягането се простира към зъбите и очите. Очите често ми и сълзят и виждам замъглено. Усещането е сякаш всеки момент нещо в носа ще експлоадира. Някакви идеи какво може да е?

# 1
Ами започвате да изключвате едно по едно - посещавате зъболекар и правите панорамна снимка, посещавате ВТОРИ УНГ, посещавате лицево челюстен хирург, посещавате очен лекар, посещавате невролог, ЯМР на глава и така ...

# 2
Преглеждаха ли ви с ендоскоп?
Може би имате проблем/запушване на максиларните синуси. Причините могат да са различни (папилом и др.)
Напаравете си ямр на главата

# 3
аз имам киста на максиларен синус с одонтогенен произход...корена на зъба е пробил синуса,която ми излезе като случайна находка на ямр на глава...е много често имам същото усещане за налягане и в носа и в окото от която страна е кистата...ходила съм на много унг и лицево челюстен казват ,че тази киста не се пипа...а зъболекарите казват,че зъба е здрав...как да извадят здрав зъб..
Усещането е гадно...не е постоянно но е често

Общи условия

Активация на акаунт