Априлче 2025г./тема 7/

• 30 653
  • 760
  •   1
Отговори
# 660
Честито Моли. 💕 Да ти е жива и здрава принцесата и много да Ви радва. Бързо възстановяване на теб и по-скоро да се прибирате вкъщи.

Аз днес бях на тонове. В това гадно време и на малката и беше сънливо и спа по време на тоновете. Караха ме да се обръщам, пак не става. Накрая ходих да пия кафе и да ям сладко и пак ме сложиха на тонове. Иначе за малко да ме приемат още днес. За утре остана приема, както си е по план.

# 661
Моли, честито бебче! Да е здрава и благословена! HeartpulseHeartpulseHeartpulse

Момичета, днес бях на тонове - всичко наред и следващият ми преглед (ехограф) е чак другия понеделник, а ми остават 12-13 дена до термин. Не е ли много на рядко? Който е също на финалната права, коко често ви следят?

# 662
До колкото знам прегледите са веднъж седмично, ако всичко е наред.

Аз ходя по 2 пъти заради проблемите, които имаме с малката и изоставането и на размери.

# 663
Един път на седмица съм и аз. Тази седмица на преглед, другата на секцио...
Ако сте естествено, вече може по-често на тонове да ви викат накрая.  При преносване мисля, че се ходи вече всеки ден...

# 664
Моли, честито бебче! Да е здрава и благословена! HeartpulseHeartpulseHeartpulse

Момичета, днес бях на тонове - всичко наред и следващият ми преглед (ехограф) е чак другия понеделник, а ми остават 12-13 дена до термин. Не е ли много на рядко? Който е също на финалната права, коко често ви следят?
Всяка седмица (10 дни до термин).

Последна редакция: пн, 31 мар 2025, 18:10 от Pipiilotaa

# 665
На 31.03 в 13.05 -Калоян 4.370 кг. 52 см.10 дни преди термин Simple Smile Всичко мина наред ,роди се естествено,даже спинка при мен ,справихме се геройски.Успех на всички мами и скоро гушнат и своите рожбички 💙

# 666
На 31.03 в 13.05 -Калоян 4.370 кг. 52 см.10 дни преди термин Simple Smile Всичко мина наред ,роди се естествено,даже спинка при мен ,справихме се геройски.Успех на всички мами и скоро гушнат и своите рожбички 💙

Честит да ви е прекрасния син Калоян с неговото много хубаво тегло! 💙🥳💐 Да ви радва и да е много здрав и да има много късмет в живота! На теб браво, че си успяла естествено да го родиш, бързо възстановяване ти пожелавам!
Може ли да разкажеш малко повече за това как ти започнаха контракциите и как мина раждането. Имаш ли шевове и ако не е тайна в кой град раждаше? Благодаря ти много:)

# 667
Честито бебче, Ваня и бързо възстановяване Simple Smile жив и здрав да е малкият Калоян и много късмет Simple Smile

# 668
Честито бебче, Ваня, бъдете здрави. Бързи възстановяване.

# 669
  • Русе

Честит да е юнака! Браво на мама-герой! Леко възстановяване ви желая и бъдете живи и здрави!

# 670
Честит ти Калоян, Ваня. Да Ви е жив и здрав малкият юнак и бързо да се възстановиш ти.

Момичета, не знам какво става с мен, но съм отслабнала с 1,5 -2 кг. Не знам как става … Не знам дали това има някаква връзка с развитието на бвбока. Сумарно съм качила 6,5кг, а се водя 37 седмица.

# 671
Пълнолуние, не го мисли. Бебката си хапва от теб Simple Smile
Нали днес ти е приемът? Стискам палци всичко да е наред и съвсем скоро да си гушкаш малката бебка.  На финалната права сме и съм сигурна, че е качила достатъчно Simple Smile

# 672
  • Varna
Лелее с колко бебета сте напълнили темата! Честито, момичета, бъдете живи и здрави! Flowers Hibiscus

Аз се включвам да попитам дали на някоя от вас са препоръчвали да спре витамините? Flushed И всушали ли сте се в този съвет?

Аргументите на проследяващия са, че бебето ще стане много голямо. За контекст да кажа, че в момента съм в 33 г.с., премери го 3 кг... И за още повече конкетст, преди 10 дни бях на 3та фетална, там излезе 2,144 кг. (малко ме съмнява да качи толкова).

Моите притеснения са да не си докарам някакви дефицити в последния момент.

# 673
Честито, Ваня!💙 Прекрасен избор на име и още по-прекрасен и здрав да ви е юнака! Бързо възтановяване на теб!🍀
Ще ми е интересно и на мен да разкажеш повече, когато имаш възможност и ако имаш желание. 😌

# 674
Всичко продължавам до раждане, единствено ми спряха желязото, аспирина и натспина. Желязото, защото хемоглобина ми е в норма. Засега се чувствам добре, нямам умора, имам достатъчно енергия. Но дължа всичко това и на режима на хранене - 2 седмици. Не съм свалила, но не съм и качила кг. Досега съм с 18 кг нагоре. Надявах се малко да сваля. Мъжа ми казва, че малко съм отслабнала хаха. Какво друго да каже 🤣.

Луничке, сигурна съм, че всичко ще е наред с бебока.

Общи условия

Активация на акаунт