Априлче 2025г./тема 7/

• 30 518
  • 760
  •   1
Отговори
# 45
До колкото знам припознаване на дете може да се случи още преди да е родено. Отива се при нотариус, като след това се попълват имената и каквото още е останало.

Moli При мен ситуацията е baby brain + недоспиване и недочела. В твоята ситуация бих взела въртяща се база. Не знам дали, ако отидете в някой магазин могат директно да я сложат и да видите коя ще е по-удобна.

Сега бях на тонове, каза че всичко е наред. Има скокове над 160, но каза че е нормално. Малката хич не и хареса това нещо и започна много да  буйства, чак разместваше уредите. После се успокои. Издадоха ми направление за прием в болница, но вероятно ще е изтекло, ако устискам до 11.04 и ще трябва на ново.

Последна редакция: пн, 10 мар 2025, 11:55 от Пълнолуние

# 46
И на моето бебе не се харесва, като мерят тонове. Голяма бутане и върнете пада. Накрая вече се успокоява. Като мръдне и пулса става над 160 - само моят апарат пищеше последния път на тоновете - бебе с характер от малко Simple Smile

# 47
Момичета аз имам питане.
С първата бременност не знаех,но сега силно се интересувам за гел против сраствания.
В четвъртък съм при АГ,ще разпитам и него.
Ако някоя има опит,или е чувала нещо,какво ви е мнението?
Гледам,че има различни видове с различна цена и не знам каква е разликата 🤔

# 48
Dalinda011 аз също го мислех. Поразпитах познати, които са раждали секцио. Казаха ми, че не са имали проблеми и без такъв гел. По скоро трябва наистина да спазваш ограниченията в следоперативния период, като да не вдигаш тежко и тн. И АГ, която ще ме изражда не ми е казвала нищо в този смисъл.
За мамите, които ще раждаме в Токуда: ако Ви е важно, питах днес за гел лак по време на раждане. Няма проблем , стига да е телесен цвят. 😏

# 49
Момичета, вие кога започнахте със следенето на тоновете?

# 50
Момичета, вие кога започнахте със следенето на тоновете?

Аз започнах първите в 32г.с , ходих веднъж, утре влизам в 34г.с живи и здрави и доктора каза в четвъртък пак да отида

# 51
Редовно следене от 35 седмица, иначе няколко пъти съм ходила след 30та.
Ние сме взели основа Изофикс, въртяща, и столче Пег Перего Прима Виаджио.
Момичета, сигурно за 50ти път се обсъжда, но не мога да го открия в дискусиите - сутиен за кърмачки откъде взехте?
Също така, правите ли упражнения с швейцарска топка? Аз ходих на масаж за бременни (силно препоръчвам, олекна ми напарво на краката) и ми препоръчаха да взема топка и да работя за горна част.

# 52
Аз на шега си поръчах сутиени за кърмачки от Шийн, и бях много приятно изненадана като дойдоха. Удобни, мекички и много лесно се откопчават за ползване. 😀

# 53
Редовно следене от 35 седмица, иначе няколко пъти съм ходила след 30та.
Ние сме взели основа Изофикс, въртяща, и столче Пег Перего Прима Виаджио.
Момичета, сигурно за 50ти път се обсъжда, но не мога да го открия в дискусиите - сутиен за кърмачки откъде взехте?
Също така, правите ли упражнения с швейцарска топка? Аз ходих на масаж за бременни (силно препоръчвам, олекна ми напарво на краката) и ми препоръчаха да взема топка и да работя за горна част.

Сутиен за кърмачки от Джъмбо взех 3бр-бял, сив, черен и са супер, даже ги нося от сега , удобни са.
А от къде взехте въртящата база за Пег Перего и ние сме със същото столче?

# 54
Моли, базата и столчето, заедно с количката, поръчахме от ПримаПапа на ГМ Димитров. https://primapapa.com/bg/

# 55
Моли, базата и столчето, заедно с количката, поръчахме от ПримаПапа на ГМ Димитров. https://primapapa.com/bg/

Ех , за съжаление не се върти на 360градуса, а само в посока към която врата е сложено столчето, а при мен с тези 2врати не ме устройва, трябва ми пълно завъртате, хм ще го обсъдя и с ММ да мислим как ще го направим, защото предимно движа с моята кола и там ще и позиционирано столчето трайно…
Благодаря за информацията 😘

# 56
Момичета, днес и аз бях на тонове. Бебка беше много активна. Не се отчете нито една контракция. Корема ме стегна по едно време, но апарата не отчете да е контракция. Обясниха, че най-вероятно бебето си сменя позицията. Вече и аз не знам, дали изобщо усещам контракциите.
И аз ще изследвам d-dimer, заради повишения фибриноген. Според резултатите, ще прецени какво да ми назначи. Засега само ми увеличи Nataspina.

# 57
Момичета, простете глупавия ми въпрос, но откровено си признавам, че количката си я купихме на магия без въобще да проучвам и да се и интересувам. Взехме Cybex Bailos S Lux 3 in 1.
Въпросът ми сега е следния: трябва ли ми някаква база , за да монтирам кошчето за кола (за новородено) или то си има. Не съм отворила кашоните още.
😏

# 58
Момичета, простете глупавия ми въпрос, но откровено си признавам, че количката си я купихме на магия без въобще да проучвам и да се и интересувам. Взехме Cybex Bailos S Lux 3 in 1.
Въпросът ми сега е следния: трябва ли ми някаква база , за да монтирам кошчето за кола (за новородено) или то си има. Не съм отворила кашоните още.
😏

Трябва, базата се води аксесоар и се купува отделно, аз също си взех количката по красота и че е последен модел 2025г😂😂😂 Peg Perego veloce 3в 1 и сега се оказва, че базата която се върти на 360гродуда, върви с друго столче и не става май за нашето, утре ще отида  до представителите на Пег Перего в Пловдив да разуча нещата и тогава ще преценя колко да ме е яд… но каквото такова…

# 59
Здравейте дами,
Имам запазен час за късна фетална при доц. Чавеева на 31 март 11:30 в Щерев, но ще го освободя. Ако някоя желае да се възползва може да ми пише на лично, за да се обадя и да го сменя за нея.

Общи условия

Активация на акаунт