Априлче 2025г./тема 7/

• 30 688
  • 760
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте момичета!
Идвам да се похваля с нашата дъщеричка, на 26.03. с планово секцио се появи, да озари живота ни Simple Smile
Не съм ви чела, не се чувствах много добре първите дни и не съм писала Simple Smile скоро ще проследя всичко ! Чакаме още попълнения Simple Smile
Ще следя и ще чакам хубави вести от вас 😘

# 631
Честото Крис ❤ Да Ви е жива и здрава принцесата. Бързо да се възстановиш и те чакаме с повече информация 🤗

# 632
Честито, Крис. Жива и здрава да ти е дъщеричката Simple Smile

# 633
Честито, Крис! Да е здраво и благословено бебето! HeartHeartHeart

Мануна, радвам се, че не съм сама в странните ми желания на бременна хаха... HugGrin

# 634
Крис, честита дъщеря! Да расте здрава и красива, умна госпожица Blush

# 635
  • Варна
Крис, честито момиченце. Да е много здрава и бързо да ви изпишат.
Аз вече искам да ни изписват, но имаме поне още два дни.

# 636
  • Русе
Крис, честито момиченце. Да е много здрава и бързо да ви изпишат.
Аз вече искам да ни изписват, но имаме поне още два дни.

Крис, честито! С много любов да си гледате рожбата,бъдете живи и здрави!

И на мен вече ми се прибира,но имаме още един ден.
Нямам търпение да се приберем и да запозная бебо с татко му и батко му най-вече, да си нагушкам сладурите и така Simple Smile.
Утре имаме БЦЖ ваксина. Иначе много добре се грижат за нас в държавана болница в Русе, определено заслужават похвала,много са мили и добри! И голяма работа се оказа да имам вип стая,сама съм и със собствен санитарен възел, а това доста променя играта. Като раждах баткото бях в обикновена самостоятелна и ми беше добре, но бях много неспокойна при всяко ходене до тоалетната.

# 637
Крис, честита ти госпожица! Да расте здрава и много щастлива! 🌷🍀🤗
За сега Розичка е с родено бебче най-близо до термин, а Мирелка е с най-голямото бебче. Ако беше излязал на термин, щеше сигурно да е 4500 😅

Последна редакция: нд, 30 мар 2025, 20:21 от Kactus

# 638
  • Русе
Крис, честита ти госпожица! Да расте здрава и много щастлива! 🌷🍀🤗
За сега Розичка е с родено бебче най-близо до термин, а Мирелка е с най-голямото бебче. Ако беше излязал на термин, щеше сигурно да е 4500 😅

Абсолютно. Днес говорихме с  моята докторка как в 35та беше 2600, после някъде след 10 дни 3200 и сега още 10 дни след това е качил пак 600 грама, с тази тенденция нз как щях да родя...благодарна съм на бебчето,че избра тази дата, две седмици преди термин!

# 639
Мирелка, наистина много бързо е наддал 🩵 Надявам се като отида утре да не кажат и на мен 3500-3600 😅 3400 бива, хаха. Ще стане ясно утре. Интересното е, че аз отслабвам, а бебчо расте всеки ден, направо ще ми се пръсне коремът 😁🙏🏻

# 640
Момичета,днес ми е много притеснено и напрегнато.
По принцип бебка много мърда,чак болезнено,и по корема се виждат едни въртели,разтягания...
Обаче днес не е така,днес я усещам,но мръдне малко и до там...примерно с едно краче ще изпъкне,прибере се и до там...
На преглед съм на 03.04,в 36+1 съм....
Но ми е притеснено,то знам че вече нямат място,но пък за един ден чак такава разлика 🫤🤔
Има ли и други така ?

# 641
Аз имах точно един ден на затишие и после ми го върна тъпкано 🤣 Аз обаче страшно много се бях притеснила, защото бебчето е и с увита пъпна връв около вратлето и помислих, че може да се е затегнала. За щастие вечерта се размърда 🙏🏻

# 642
При мен един ден са болезнени движенията, други дни не чак толкова. Важното е да усещаш движенията на бебока. Ако не ги усещаш тогава е проблем. Както казва Кактусчето след спокойните дни следват онези дни, в които тъпкано ти връщат 😀

Взех си помпата за кърма и ще трябва да я разуча как се борави с нея. Но мисля половинката да ми я донесе на следващият ден след секциото, заедно с компресите за гърди, ако са нужни. Днес взех и рамка с отпечатъци за ръка и крак, огледало за колата и няколко дрешки 50ти размер.

# 643
Момичета, при мен почнаха някакви менструални болки от днес, не са постоянни, но се чудя, при вас има ли. Чак на 01.04 съм на преглед.
Онзи ден ме ритна така, че свят ми се зави. От тогава имам някаква болка в кръста.

# 644
И аз ги имам понякога. В някои дни повече, в други по-слаби. Пия но шпа, ако са по-силни. Мен често ме удря и закача някакъв нерв ли и както седя и изпищявам от болка 😀

Общи условия

Активация на акаунт