Живот на кантар - тема 3

• 35 923
  • 743
  •   1
Отговори
# 330

Анита треньорката ми звучи и изглежда като Галена, певицата и може би заради това страшно ме дразни.

Вярно. Все се чудя защо не ми допада. Прилича на кифла чалгарка.
Мислите ли, че Анита има корекции? На мен ми изглежда, че има.

# 331
Дали има корекции, та тя цялата е като пластмасов манекен Joy

Вчера като се появи и смених канала. Не мога нито да я слушам, нито да я гледам.

# 332
  • Пловдив
Има и според мен, цици и устни най-малко.

# 333
Е как ще няма корекции - та те са толкова явни. Особено ц.ц.те, с тея напращели зърна, ще ни избодат очите.

# 334
  • Някъде там
От болницата ми беше най-естествена.
Само гърдите мисля че са със силикон. Останалото са филъри в устни и лице.
Няма ринопластика, поне за мен.
Скрит текст:

# 335
Е не всички познаваме Вили като клиенти. Аз лично я познавам от преди да се запознае с мъжа си и е една от първите ми приятели от тийнейдрърските години, а те като двойка наистина са супер сладки заедно. И аз бих предупредила мъжа ми за високоговорителя просто защото знам, че той мрази да го пускам на такъв 😂 От известно време не сме  близки защото не живеем в един град, променила се е - не се показва в най-добрата си светлина. Годините развиване на социални канали са я променили - със сигурност има едно лице за пред камерите.

Ако трябва да съм честна и на мен не ми харесва как се представя, въпреки че  си я обичам и подкрепям, защото вярвам, че може по друг начин за се държи, а не да играе.

Иначе за това че я показват толкова ами те някои от другите играчи две изречения не могат да вържат. Сладки са, ама…

Анита какво толкова не можаха да я заменят. На нея само очите не са й пипани. Дърпана е, нос скули, филъри и сиси. Не знам какво толкова й харесват - тя изобщо не им върши услуга с нейното викане и разреваване на себе си и участниците. От сълзи наистина не се сваля.

# 336
Мен изобщо не ме дразни Анита. Не разбирам какво толкова ви бърка в очите, та почти всеки пост е свързан с нея..Анита та Анита... Дай Боже всекиму такава фигура след 3 раждания.

# 337
Замислих се щом ще променят хранителните навици и на аудиторията, защо дават толкова малко, почти никак за хранителния им режим. Не разбрах на каква база дневни килокалории е разработен. Освен това нищо не дават за здравословните  им проблеми - там имаше някой с диабет и с Хашимото. Щеше да бъде хубаво между развлекателното да има и малко насоки с какво се храни точно тази жена. Така хем ще има полезна информация, хем и няма да е прекалено досадно.

# 338
Абе на играта с брашното защо си избираха от техния отбор.
А да, сетих се. Наградата не е за отбор.
Не е ли идеята да  спечелят.

# 339
Вили фотографката ми е безкрайно противна от сватба, която снимаше и аз бях гост. За жена, която мечтае за дете, тогава така крещеше и мрънкаше, че децата са излишни по сватби и само пречат, че позицията в предаването за която претендира ми е силно преекспонирана.

# 340
Не исках да засягам темата, но като сте започнали...аз като цяло тази драма нейна, че трябвало да отслабне, за да забременее, нещо не я схващам. Ако толкова иска дете, ще отслабне. Не чак до фиданка, но достатъчно - ако наистина в това е проблемът. Познавам далеч по пълни жени, които направиха ин-витро и забременяха. Таа, едва ли са свързани чак дотам килограмите, но явно е трябвало да измисли нещо. Защото на зрителя му е много важно да съжалява някого.

# 341
Не исках да засягам темата, но като сте започнали...аз като цяло тази драма нейна, че трябвало да отслабне, за да забременее, нещо не я схващам. Ако толкова иска дете, ще отслабне. Не чак до фиданка, но достатъчно - ако наистина в това е проблемът. Познавам далеч по пълни жени, които направиха ин-витро и забременяха. Таа, едва ли са свързани чак дотам килограмите, но явно е трябвало да измисли нещо. Защото на зрителя му е много важно да съжалява някого.
Жената на братовчед ми е над 110кг, детето им е на 3 години, в момента чакат второ. Всеки случай е индивидуален, но когато искаш 11?!? деца се стягаш и пробваш всичко.

# 342
Това за 11-12 деца са си приказки под шипковия храст. Изобщо не прилича да е от майчинския тип. Максимум 1-2 ще изтърпи.

За другата Вили си мисля, че мъжът ѝ ще я саботира, когато се прибере, защото имам една такава позната. Много хубава в лицето, мила, разбрана и дебела. Уж я подкрепя мъжът ѝ, като започне някоя диета, но си предпочита тя да си му готви, както си е свикнал. Настройва децата им да се оплакват от диетата на мама, колко били нещастни, и много се бои, че ако отслабне, ще я заглеждат много други и ще го напусне.

# 343
  • Телиш/Плевен
Казах още в самото начало, че имам известни съмнения дали само килограмите са пречка за забременяването при Виолета. Репродуктивните клиники са пълни с жени, които са с нормално телосложение, хранят се здравословно и т.н. Бях споделила и за моя позната, която е с близки на нейните килограми, но има три деца, две от които породени.

# 344
  • На морето!
Lydia, приеми че се е променила.

И аз не съм забелязала Виолета да харесва деца, в църквата, в която е, преди да се изпокара с пастора и семейството му, правеше уж някаква религиозна анимация за деца, но не беше заради децата, а за да изпъкне. Същото е и с портфолиото й на фотограф, ако погледнете съдържанието- 90% са нейни снимки, тя е модел и някой друг я снима, аз не познавам друг фотограф, който иска да е известен с лицето си, а не с работата си.
Голямо его и високомерие има при Вили. Винаги да е в център на внимание. Ето я от периода й в църквата
Скрит текст:
, преди операцията и режимите, когато заливаше с лайфове от някакви църковни събирания, на които пее и прави филми.
Мъжът й е душичка, да.

Последна редакция: пт, 14 мар 2025, 15:38 от Rapariga

Общи условия

Активация на акаунт