Живот на кантар - тема 3

• 35 980
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
  • Mediterraneo
Би ми било интересно да гледам предаване, в което хората са си в обичайния живот. Например, същите тези, които са в момента; събират ги, теглят ги, дават им режим и упражнения и се прибират. Ходят си на работа, гледат си децата, спазват си режимите. Веднъж на седмица или две- теглене и разбор. Няколко месеца, примерно 6. Защото съм съгласна, че в момента са като във вакум, извадят ли ги оттам, нещата ще тръгнат стремително нагоре, със сигурност.

# 226
Мария си е качила клипче в фб доста по слабичка изглежда. Simple Smile

https://www.facebook.com/share/p/164S5ZArim/

# 227
Тези коремни преси са толкова вредни за този тип хора, в това състояние и тези килограми...

Все пак е спорт, все ще бутне метаболизма в някоя посока... ама какво горим, иди разбери...

# 228
  • На Изток от Рая
Не знам защо не тренират с тежести, не може само кардио. Нещо не са го измислили със залите за тренировка. До кога ще подскачат на тия степери и тичат на пътеки, тези мускули трябва да заякват

# 229
  • София
Тарталета, ти искаш, аз също... но колко човека ще гледаме такова предаване? За съжаление рейтингът се крепи на кръв и зрелища.

# 230
Явно тези треньори използващи тези коремни преси са доста назад с материята.
Аз не бих опряла до техните услуги Grinning

# 231
Като една класическа бременна жена ми се дояде кифла с шоколад и баничка и се натъквам на Мария. Много се е прибрала, направо е с едно 10кг надолу. Изглеждаше чудесно за възрастта си и обясняваше как после е на фитнес и ще се върне за вечерното печене. Не ми е симпатична, но е уау.

# 232
Не знам защо не тренират с тежести, не може само кардио. Нещо не са го измислили със залите за тренировка. До кога ще подскачат на тия степери и тичат на пътеки, тези мускули трябва да заякват

Ами то няма много как да тренирст с големи тежести. Със свободни тежести повечето упражнения са многоставни. Там има по голям шанс да се контузят(клекове, лежанки, тяги, раменни преси т.н) За фитнес машини някои от участниците са твърде едри докато се научат да го правят правилно, как да го усещат, кога да спрат и ще отиде целия формат.  Те пак тренират с тежести реално имат дъмбели, пудовки, но докололкото е възможно тренират с тях.

# 233
В темата за Ергена прочетох, че вече ще го дават вторник, сряда и четвъртък от 20.00ч. до 22.00ч..
А къде остава "Живот на кантар", само в петък ли?! Знае ли се нещо по въпроса?

# 234
По програма си го има в четвъртък и петък,и във фейса няма нищо по въпроса,може би от следващата седмица ще е промяната.

# 235
Програмата се променя от 21.03. Живот на кантар ще се излъчва петък от 20ч и събота от 22ч
https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Promeni-v-izluchvaneto … i-da-znae-2478579

# 236
  • На морето!
Явно е с нисък рейтинг, въпреки сериозните коментари, които предизвика в началото.
Честно казано и на мен ми доскучава, твърде много ефирно време се дава на глупавите игри, твърде малко на храненето, тренировъчните програми и разговорите с треньори, диетолог и между участниците /извън нагласените  и подадени теми/.

# 237
Да, и на мен ми е скучно.

Следя темата, защото е по-интересна. И трябва да призная, че нито към някой участник развих симпатия, нито носенето на тухли/дърпането на вагони/влаченето на трамваи ми е интересно.
Както някой спомена, на американските тв зрители това може да е уау, ама тук нямат почва такъв тип забавления.

# 238
# 239
Мен ме отблъснаха сълзливите истории.

Очаквах да видим повече от хранителния режим, различни тренировки, а не писане на картички за жената със странното име Grinning
Тя направи ли им собствени режими, обясни ли защо една храна е за предпочитане пред друга, количеството какво трябва да е, какви и по колко течности е хубаво да се приемат. Изобщо сега май само ви чета, за да видя дали някой ще отслабне.

Общи условия

Активация на акаунт