Живот на кантар - тема 3

• 35 941
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
  • Някъде там
Анита си тръгва. Да видим ще има ли нов треньор?
Брей, не знаех, че  попадам на "извънземни" фотографи винаги. Не ми се е случвало да ни снима фотограф, който да не влага емоция и да не е усмихнат. Винаги сесиите са голяма забава. И когато бяха малки децата ми и сега.
Виолета все по лигава става.
Рев на кантара, трябва да се казва предаването! 😀

# 406
Радвам се за резултата на Вили. Цялата засия 🌞

# 407
Еее жалко . Исках Вила да си ходи

# 408
Ами да си тръгва Анита, от нея освен викове друго не видяхме и чухме.
Чудо голямо, че ще си тръгне. Да вземат нов треньор и да се приключва. Омръзнаха ми сълзливите им истории. Сядаш пред тв, надяваш се на нещо интересно, да те разтовари от ежедневието, да научиш нещо полезно и... те заливат с депресиите на разни хора, които реално не са депресирани и дори и те не са знаели, че са депресирани докато даден формат не ги вкара във филма и ги депресира зорлем.
Пп То някой да беше умрял(недай Боже), сигурно по малко щяха да реват.

# 409
Вие колко се вторачихте върху това с 12-те деца. Нека всеки си иска колкото си иска. Тя има възможности колкото си направи ще си изгледа. Естествено, че като някой който няма и се бори от 10 години ще иска повече. Като нераждала реално няма как обаче да знае дали ще й хареса или не. Факт е че на нейните години и с потенциалните проблеми, които може да среща ( не знаем и при мъжа й как са нещата) и едно може да си е чудо. Няма обаче нужда да й се казва да бъде реалист. В този случай нека си мечтае колкото си иска!

И аман от Анита и Нанси и техните ревове! Добре, че Анита се маха, че само падат червените с нея 🫣

# 410
  • На Изток от Рая
За другата седмица много нереален таргет им дадоха - 50 кг за да не си тръгне никой. Те искат съвсем да ги уморят, това са по 4,5 кг на човек, което ми се струва невъзможно за изпълнение

# 411
  • ПАЗАРДЖИК
Тези измислени драми са само предтекст да се нареват от яд, че не могат да ядат😛. Шегувам се, но когато трябва да спазвам режим и аз съм по- изнервена, тъжна и даже заядлива! Както се казва: “ не си ти, когато си гладен…” Нека си пореват и за Анита другия път и да се стягат!

Но мисията, която им поставят в следващата серия е невъзможна! Да беше нещо по- реалистично и постижимо- 35кг например. Тази седмица бяха свалили общо 21 някъде🙄

# 412
Йорданка ми е голям дразнител. Такова начумерено. Анита и тя.
Диетоложката никаква я няма. Храненето им явно не е важно за смъкването на кг. Хапват си бананчета, сигурно и филийки с мармалад, но пък почти всички контузени и тъжни.

# 413
  • Някъде там
Явно са решили да гонят по един човек от всеки отбор. Никак не ми се вярва да свалят толкова килограми, каквото и да правят.
Цялото това нещо става много садистично и предвидимо. Ще ги изтезават и изцеждат до максимум, а после ще им е много по-трудно, когато се върнат в реалността. Трябва да продължат с двуразови тренировки ежедневно и строг режим, за да запазят темпото, а това в реалния живот ми се струва невъзможно.
Ако са свалили всичко, което искат, и трябва само да задържат резултата, може и да им се получи, но иначе – едва ли.

# 414
Да бе, едната треньорка си тръгна на третия епизод, диетоложката не се показва никаква, остава само и Ванко да хване нанякъде Grinning... очаквах, че ще е по-информативно предаването, да дадат как им изготвят режими,  как ги променят във времето, лекарски съвети..

# 415
направи ми впечатление, че много с травми имаше.

# 416
Единствено Ани днес спомена, че е имала среща с лекар и са и намалили лекарството за кръвно.
Но не разбрах с нейн лекар от преди, или с такъв от продукцията.
Ако излъчваха части от тези срещи или поне препоръките на тези лекари, щеше да е по - полезно за аудиторията, пред това постоянно реване наистина.

# 417
Еее жалко . Исках Вила да си ходи

И аз.
Яко се беше спекла. А какъв смъртоносен поглед извади само Мартин като я номинира. Брррр!

# 418
Вила си е от стандартните дебеланки, на които все някой друг им е виновен...
И аз съжалявам, че тя остана!

# 419
Вила си е от стандартните дебеланки, на които все някой друг им е виновен...
И аз съжалявам, че тя остана!

Ако не харесвате някой, то не се радвайте, че не е изгонен...
Колкото и гадно да звучи, този "формат" ще им прецака малко или много живота.
Който си тръгне по-скоро ще е по-добре за в бъдеще. Тези "бързи победи" са с последствия.
Един от най-силните защитни реакции на организма е срещу стресова бърза загуба на тегло. След това той се организира и адаптира към запазване на мазнините и тяхното по сигурно натрупване. Ще си създадат плато, под което ще е истинско чудо да слязат. Без да си вкарат няколко болести, разбира се...

Жесток сеир, за съжаление...

Общи условия

Активация на акаунт