Гранофурин при бременност

• 318
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте,

Бременна съм в 20 г.с. с много подут венец около мъдреца, който много боли и по препоръка на зъболекаря ми мога да пръскам 3-4 пъти дневно гранофурин на венеца. Гинеколога потвърди също,че няма проблем,щом е локално приложението му.
Все пак изчетох доста разнородни мнения, та бих искала да попитам някоя от вас дали го е използвала по време на бременност и дали е имало проблем.

Благодаря за отделеното време.

Изпращам и съдържанието на гранофурина,който взех.

# 1
Аз знам, че преди години спряха гранофурина ,  защото е канцерогенен.
Не знам колко е вярно, но аз не бих рискувала, а сляпо на лекар не се доверявам от години.

# 2
  • Melmak
Ако не се доверявате на лекар, на кого се доверявате за здравето си?

Гарнофуринът не е спрян, доста е ефикасен при проблеми с гърлото. Миналата година дори ми го предписаха за болно гърло, бях при унг специалист и ми помогна.

# 3
  • Melmak
Абсурдно е да пишеш как не се доверяваш на лекар от години. Твое право да се доверяваш, на когото искаш, но да обясняваш на бременна жена как да не се довери на двама лекари, е абсурдно!

# 4
Ползвала съм гранофурин по време на бременност преди повече от 30 години( на 50 +съм ). Синът ми е на 30. Нищо ни нямаше. Дори си го нося тук в Канада. Ползвам го за венци  и гърло. Е, не ми се налага много често. Действа ми безотказно. Спестил ми е през годините пиене антибиотик. Имаше период беше спрян от производство. Сега даже го има във фрамар в момента. След като ви го препоръчват зъболекар и гинеколог, не се притеснявайте. Много е важно да поддържате зъбите и венците през бременността.

# 5
  • Банско
В деветия месец съм в момента и преди една седмица, пръсках около 5-6 дни всеки ден по 3,4 пъти по 2 впръсквания и нямам никакъв проблем. Аз съм с инвитро и се консултирах с двама лекари, които също потвърдиха, че локално няма никакъв проблем.

Общи условия

Активация на акаунт