КРУИЗИ /Тема 20/

• 50 888
  • 769
  •   2
Отговори
# 525
Ами не виждам да стане, те няма да се лишат от един пакет ей така.
Все едно на бюфет да искат по 50лв на човек, ядеш колкото искаш и вие да кажете ще ядем двама на цената на един, защото ядем малко...
Предполагам може вие да поръчвате с картата и да им давате напитките, ако сте на една маса най-лесно.

# 526
Летим и ние днес към Барселона и на 12-ти започва първият ни круиз. Сигурна съм, че поне на мен ще ми хареса Simple Smile
О, Айла, супер, лек път и чудесно пътешествие ви желая и чакам отзиви 😀 За теб е ясно, че ще ти хареса, за децата се съмнявам 🙄 Мисля, че те ще са влюбени и догодина ще запазвате пак 😅

# 527
Предполагам може вие да поръчвате с картата и да им давате напитките, ако сте на една маса най-лесно.

Като начало няма да настанят на една и съща маса хора с различни пакети. 
Ако не пият много по-добре да си поръчват каквото решат на момента.
Малко странно ще изглежда каюта за двама поръчва на куп 6-7 питиета с една карта.

# 528
MSC Euribia няма да прави предварително обявеният като Гранд вояж круиз от Кил до Дубай тази есен и в обратна посока до Саутхемптън. Това според мен означава, че няма да плават тази зима в ОАЕ. Ако някой има резервации за там може вече да е получил отговор. Коста и Аида ги отмениха преди месец.

# 529
  • varna
MSC Euribia няма да прави предварително обявеният като Гранд вояж круиз от Кил до Дубай тази есен и в обратна посока до Саутхемптън. Това според мен означава, че няма да плават тази зима в ОАЕ. Ако някой има резервации за там може вече да е получил отговор. Коста и Аида ги отмениха преди месец.

Аз имам резервиран круиз от 20.11  Персийски залив  с Euribia ,с агенция съм и за сега нямам съобщение за отмяна .

# 530
  • гр. София
Доста груб тон в последните постове...

Бих искала да попитам за закупуването на пакет за интернет на корабите на MSC. Имат оферта за 2 устройства. Ако купя пакета на мое име може ли едното устройство да е моя телефон, а другото - телефона на мъж ми?
И още един въпрос - може ли да си чатим на кораба без закупуване на пакет за интернет? Питам, тъй като аз не държа да имам нет, но пък на него му трябва, но искаме да имаме връзка помежду ни на кораба.

# 531
Бих искала да попитам за закупуването на пакет за интернет на корабите на MSC. Имат оферта за 2 устройства. Ако купя пакета на мое име може ли едното устройство да е моя телефон, а другото - телефона на мъж ми?
И още един въпрос - може ли да си чатим на кораба без закупуване на пакет за интернет? Питам, тъй като аз не държа да имам нет, но пък на него му трябва, но искаме да имаме връзка помежду ни на кораба.

-  Няма проблем на кого е закупен пакета- просто го активерате на които устройства решите.
-  Може да се чати през приложението без да е закупен интернет, НО когато получиш съобщение няма звукова нотификация и ако не си гледаш телефона постоянно няма да разбереш че са ти писали.

Последна редакция: пт, 12 сеп 2025, 22:02 от BOSS SAMORAI

# 532
  • гр. София
Благодаря много, BOSS SAMORAI.

# 533
Искам само да добавя, че на MSC мрежата, когато не сте купили пакет - освен безплатната чат функция, която няма звукови нотификации (но има pop up), може да ползвате безплатно i message, ако сте с iPhone (която си има нормална нотификация).

# 534
  • Sofia
Това не го знаех! Благодаря, танита!

Как стои въпроса с нета на Аида? Там имат ли вътрешна мрежа?

# 535
  • Русе
Здравейте,
Търся отзиви за MSC Армония. Обмислям круиз с него през пролетната ваканция.

# 536
Здравейте,
Това беше първият ни кораб и круиз. Ако не сте били на круиз, много ще ви хареса. Нямате база за сравнение и всичко си има корабът. Просто е от най- малките, което си има и своите предимства. Но все пак сме били преди 8-9 год, не зная дали от тогава са го реновирали…

# 537
Здравейте,
Миналата пролет бяхме на Армония. Според мен не е реновиран скоро и  беше малко скучен.
Единствения плюс беше спокойната атмосфера в ресторанта и маршрута - Венеция, Дубровник, Котор и гръцки острови.

# 538
Колко по- рано да започна да гледам оферти? Заради цените .Искам след една година септември.

# 539

Аз имам резервиран круиз от 20.11  Персийски залив  с Euribia ,с агенция съм и за сега нямам съобщение за отмяна .
Обадете се в агенцията, вижте на официалния сайт на MSC дали круиза не е свален от продажба, това е важно да го знаете от по-рано. Предполагам сте си закупили и самолетни билети.

Общи условия

Активация на акаунт