КРУИЗИ /Тема 20/

• 35 908
  • 573
  •   1
Отговори
# 570
След 4 дена се качвам на MSC Seaside, моля пътувалите с този кораб да споделят има ли отоплем басейн, имам съмнение, че този на 7 палуба е такъв, но няма инфо на сайта. Marketplace buffet - това ли е бюфета на  8-ми дек или Biscayne Bay Restaurant&Buffet на 16 дек е бюфета за закуска ,обяд и вечеря.

# 571
След 4 дена се качвам на MSC Seaside, моля пътувалите с този кораб да споделят има ли отоплем басейн, имам съмнение, че този на 7 палуба е такъв, но няма инфо на сайта. Marketplace buffet - това ли е бюфета на  8-ми дек или Biscayne Bay Restaurant&Buffet на 16 дек е бюфета за закуска ,обяд и вечеря.
Пролетта бяхме на Seаview, който е сестра на Seaside.
Басейна на 7 палуба можеше да се отоплява, но поне за нашия круиз го отопляваха различно в различните дни. В слънчевите дни е стигал и до 30 градуса, в по-облачните сякаш нарочно не го подгряваха, за да нямат много хора. Попитах веднъж спасителя и взе да се хили и да се прави, че не разбира английски. Ако пътувате около щатите, може там да са по-сериозни с отоплението, кой знае...
Маркет плейс е бюфета на 8 дек. На 16 дек също имаше бюфет - не му помня името, но беше с по-кратко работно време.

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 17:57 от танита

# 572
Круизът е Средиземно море и Тунис, дават температури около 23- 24 градуса, та не знам ича ли нужда от бански. За бюфета на 16 палуба, пишеше нещо, че е за семейства и затова не разбрах дали правилно се ориентирам.Благодаря за бърцият отговор.

# 573
Круизът е Средиземно море и Тунис, дават температури около 23- 24 градуса, та не знам ича ли нужда от бански. За бюфета на 16 палуба, пишеше нещо, че е за семейства и затова не разбрах дали правилно се ориентирам.Благодаря за бърцият отговор.
Всички бюфети са за всички. Като се качите на кораба проверете им само работното време - само в това се разминаваха и малко в асортимента.

Общи условия

Активация на акаунт