Понижаване на наднормено тегло със САКСЕНДА/ SAXENDA 2

• 7 340
  • 73
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Аз съм вече 9 месеца, доволна съм от това как се чувствам и колко свалям с нея.

# 16
  • Наблизо
На каква доза сте?

# 17
Аз съм вече 1г. и 1 месец на Саксенда и съм свалила 62кг. Абсолютно всичките ми показатели се подобриха значително и вече са не само в референтни граници, а оптимални. Единствено остава да се регулира инсулина на 60мин. Имам и Хашимото също, ТСХ не ми е било толкова добре никога, дори и на по- ниски кг. от сега.

# 18
Далия, само от саксендата ли си свалила толкова или си на хранителен режим?

# 19
Здравейте, Саксендата в какво дозировки е и по-скъпо ли е от Озмепика?

# 20
Далия, само от саксендата ли си свалила толкова или си на хранителен режим?
Тя поначало е задължително да се комбинира със здравословно хранене и физ. активност. Аз се храня без да ограничавам някоя хранителна група, като броя калории и претеглям всичко и си водя дневник. В различните етапи на отслабването ми калориите съответно бяха различни, а и според физ. активност. Стремя се да достигам определени гр. протеин спрямо теглото ми. Когато имам много натоварени периоди и нямам възможност да броя калории правя фастинг - така съм сигурна, че не приемам повече отколкото ми е дневната дажба. Изградих нови здравословни навици. Но не на последно място- в продължение на година посещавах психотерапевт, на 100% съм сигурна, че без това допълнение нямаше да постигна такъв успех.

# 21
Браво, Далия! Много правилен подход. Беше ми полезно това, което написа.

# 22
Аз съм вече 9 месеца, доволна съм от това как се чувствам и колко свалям с нея.
колко си свалила за тези 9м?

# 23
Саксендата от какъв лекар се изписва и дозира?

# 24
Саксендата от какъв лекар се изписва и дозира?
Ендокринолог.

# 25
Как се спира приемът и?

# 26
  • Варна
Как се спира приемът и?

Ще намерите различни мнения, но най- добре да питате лекаря, който ви я е изписал.

# 27
Здравейте!

Влизам отново в играта със Саксенда. Бях направила пауза от година и половина заради бременност и кърмене след това.

Преди да забременея свалих 24 кг със Саксенда. Имах още 20-25 кг за сваляне тогава, но... приоритети. Simple Smile

Стартирах отново вчера с доза 0.6 и ще я държа, докато започна да усещам, че не ми стига. Така я приемах и преди. Отделно приемам и Глюкофаж ХР.

Време за фитнес нямам на този етап. Разчитам на естествено движение (разходки) и евентуално някакъв стречинг вкъщи. Ще стоя в калориен дифицит, както преди.

Някой знае ли каква е цената на Саксенда в Турция към този момент?

# 28
Февруари месец беше 234 лв. в Турция.

# 29
  • София
Отделно приемам и Глюкофаж ХР.
И двете едновременно? Това по лекарско предписание ли? (просто ми стана интересно, защото не съм чувала така да изписват, за това питам) Успех и скискам палци, да се похвалиш с добри резултати. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт