Отговори
# 45
# 46
Истинска звезда! 🌟🌟🌟

# 47
🔥🔥🔥🔥🔥

# 48

Стил 'пенсионер при джипито или на пазар' 😆

# 49
# 50
От всичко което видях и от гостите и от дефилето еми нашето момиче е най-хубаво ,най-сладко ,най-усмихнато и е едно от най-добре облечените.  Hands Clap  Heart Имаше и други добре облечени от гостите обаче защо така е толкова модно да се  ходи по бельо бе  Angry Никога не съм я разбирала тая мода и това си е ,може и да ми е вече от ЕГН-то ама да си забравиш  вкъщи дрехите и да се моташ полугол навън еми не го схващам това нещо . Thinking Афито в Рияд може и да беше голичка ама си беше с рокля ,а не като тия по жартиери и по гащи.Ама мода кво да се прави това  е положението.  Simple Smile
А забравих да споделя за Мезидето  Simple Smile Малеее като я видях и ми образува пак страх тая жена бе.Simple Smile  Е това точно тоалетче кой ли би го облякъл ей това ми е интересно  Thinking
Повтарям я и аз тази снимка ,но много ми харесва тук Афра.  Heart

Последна редакция: нд, 09 мар 2025, 22:34 от Eny87

# 51
😎❤️‍🔥🧿

# 52
# 53
Благодаря за новата къщичка, Еве!❤️🍀🦄
Уникална Афра! Браво!❤️🧿

# 54
Аз висшата модата не я разбирам, макар да се стремя да съм в крак с тенденциите. И то защото модата е промяната, към която всяко поколение и епоха слагат или махат нещо. Например гащи. Но темата е много дълбока, не ни е фокус.
Радвам се, че Афра изглеждаше нормално, и дори женствена в тази модерна обстановка, където главната цел е скандал.
Хубавото си е хубаво. Афито най-хубаво. 🌀

# 55
Щеше да стои добре и до Изабел Юпер. Wink

# 56
# 57
# 58
С растите е The Weekend. Афра и Мерт ходиха на концерта му през лятото на 2023 година.

https://www.instagram.com/p/DG_dVU6Iml0/?igsh=MWJqOGI4NDR3dXFqYg==

# 59

Общи условия

Активация на акаунт