Отговори
# 60
  • Манчестър
Благодаря за новата тема Еве 🧿🤍🧿

# 61
Добро утро и успешна седмица на всички!
🌹🤍🧿🐑

# 62
Добро утро и честита нова седмица Kissing Heart

# 63
Нова къщичка - нов късмет да е! Само хубави СейФер моменти да коментираме.

Гледах днес Е57 и сцената на Ферит и Суна. Суна се оплаква от съдбата си, че е изгонила баща си, а Сейран се е върнала при него и той се е променил, а нея я няма в семейството. Че напразно се е оженила са Кая и какво сега ще прави. Ферит я успокоява, че може да промени нещата и да е с правилния човек. Прегръща я просълзен. Явно това е разговора, чийто паралел видяхме в Е89, но изкривен с мечтата на Суна за целувки и др.

# 64
Добро утро

# 65
Аз висшата модата не я разбирам, макар да се стремя да съм в крак с тенденциите. И то защото модата е промяната, към която всяко поколение и епоха слагат или махат нещо. Например гащи. Но темата е много дълбока, не ни е фокус.
Радвам се, че Афра изглеждаше нормално, и дори женствена в тази модерна обстановка, където главната цел е скандал.
Хубавото си е хубаво. Афито най-хубаво. 🌀

Да, темата за гащите е многоаспектна. И гащите вече не са това, което са били. Навремето от тях точно или по-скоро от липсата им идва наименованието на цяло едно обществено съсловие - санкюлотите. Smile

# 66
Здравейте,
Много снимки и моменти с красивата Афра. И двамата с Ферит са нещо различно, но хубаво. Млади и много красиви.
За епизода най много ми хареса сцената с предложението в присъствието на тези деца. Въпреки, че толкова време коментирахме целувката между Суна и Ферит,  сценаристите бързо приключиха с този момент. Според тях достатъчно е разговора им, че и двамата са сгрешили, защото не са били добре. Просто в този сериал се заметоха доста неща и се даде приоритет на далеч по маловажни моменти.
В оставащите епизоди до финала /ако има такъв/ какви ли глупости ще натворят.
Успешен ден ви желая.

# 67
Добро утро, момичета! Пожелавам успешна седмица!

Не съм гледала епизода в петък,но гледах клипчета. От всички сцени на Сейфер най-много ми хареса тази с разговора и спомените, и после предложението. Значи,все пак,ако има желание можело да се напишат смислени реплики и хубави сцени.
Дано вече да се оправят нещата за към по добро.
Явно тактиката на продукцията работи след като пак сме на номер едно в класацията. Всичко живо пише за ранен финал. Продукцията мълчи. Сериалът е продаден с пълен брой епизоди. Според мен,ако не изпълнят обещаното ще търпят загуби и ще има неустойки. Та явно умишлено сме лъгани и заблуждавани.
Последно - от фрага нищо не разбрах, объркан както винаги. Но пък на Сейран сватбения костюм е топ  Grinning Умишлено ли е да прилича на леля Хатуч. Не знам кой я облича Афра този сезон,но й избират грозни дрехи. Единствено ми хареса с червената рокля от Ферит. В началото на сезона я обличаха като хипи сега като някоя монахиня в три ката дрехи Simple Smile
Този петък може да дам шанс на епизода и да гледам пак.
В допълнение - много бързо приключиха темите с психиката на Ферит. То бе депресия, другото Аз. Пък сега нищо му няма.
Същото с историята за дивангейт.
Защо след като за нещо толкова дълго са го давали и са наблягали толкова много сега не е изяснено,обяснено на публиката и се приключва все едно нищо не е било. Отново заметоха важните теми под килима.
Добре, че поне малко компенсираха с темата за проблема на Сейран, поне там имаме разговор и разбиране между Сейфер

Последна редакция: пн, 10 мар 2025, 09:53 от Надя Б. Василева

# 68
Хелоу, мацки! 🫶

# 69
Здравейте момичета.Не съм много в крак с висшата мода,но тази марка въобще не я бях чувала.Като гледам обаче дизайнера с доста изчанчено въображение и има нужда от Гюлсерен.Моделите изкарани от някой концлагер.Облеклото,имам чувството,че правят икономии от плат.Мезидето щеше да изглежда по-шикарно ако от близкия склад бяха взели един брашнян чувал и да и го наденат.Поне щеше да прилича на бостанското плашило и да има някаква полза.Момичето с жартиерите направо го съжалих.Може ли в този студ да му изложиш на риск детеродните органи?Случи ми се да бъда за малко във Франция,е не в Париж,но пообиколих Ница,Кан,Монако.Честно да ви кажа никой не се интересува от това как е облечен другия.За пръв път се чувствах абсолютно без притеснение какво съм облякла,дали Шанел или китайските парцалки от Тему.Но каквито и извращение на облекло да бях видяла по улиците чак хора по гащи и жартиери нямаше, въпреки горещото време.Даже и на плажа хората бяха по прилични.

# 70
Значи... момичето с жартиерите - Алесандра Амброзио, модел на Виктория сикретс, както и Барбара Палвин. На Алесандра сигурно пуловерчето беше Баленсиага, а на Барбара - палтото, но както и да е. Момичетата са свикнали да ходят по бельо и никой не е казал, че така се разхождат по улиците, за плажа не знам Smirk

Нейсе, снощи се разчувствах... Поздравявам ви с това изпълнение на The Weeknd от 18.07.2023 г. Някъде по трибуните са нашите деца Heart

https://www.instagram.com/p/Cu5JpjLsx-d/?igsh=cHNmMTMxMWNmZGly

Последна редакция: пн, 10 мар 2025, 15:52 от Еванджелин

# 71
В края на 97Е Серпил казва на Сейран "имам такива тайни. Няма да намерите такъв вид забавление." Явно тя ще разкрие нещо за Суна, но тя не би трябвало да знае за дивана. Сигурно е за майка й.

# 72
Благодаря за новата тема и честита ни нова седмица.
 Прекрасна е Афито ! Не знам сами ли определят облеклото си   или са насочвани от домакините /марката/ , но е супер. Много и` ходи тази визия на бунтарка. Най ми харесват снимките на които е леко нацупена. Напомнят ми за ролята и` в "Лошо момче". Иначе по повод на марката , за всеки влак си  има пътници. На мен не ми харесва , но например  една Лили Иванова носи тениските им. То като се замисля , колко от моделите показвани на дефилетата се срещат по улиците ?

# 73
# 74
Много е красива, но е избрала възможно най-не подходящата марка да представлява. Садо мазо снимки с деца.....

Общи условия

Активация на акаунт