Отговори
# 75
# 76
# 77
Здравейте, момичета!

Понеже често се чудим как е станала "смучката" на Суна, явно има навик да се пощипва.😃

# 78
Някой от екипа е пуснал тази снимка с надпис "Към края". Явно снимат наистина към финала. То в предната серия всеки момент очаквах такъв надпис, такива ангели ги бяха написали.
Кюнефето написа, ако не се разбере в 98 за "оня случай", направо да го забравим. Явно нищо няма са разкрият и обяснят. Достатъчно е, че си простиха един на друг. Суна направила глупост, ама Ферит каза, че не била сама в глупостта..  Чудото станало, тя се осъзнала. Феро й направи комплимент, че ще бъде много добра майка... Чок шюкюр Head Band
Нейсе, дано поне да свършат на 100, да не направят някой внезапен финал в нищото.
Бирсен писа, че им отрязали бюджета, та...

# 79
Здравейте,момичета ! Heart

Еве,благодаря за новата тема. Kissing Heart

На едно и също място  Heart Eyes

# 80
# 81
Айде, значи чакаме брак между Сейран и Ферит.

# 82
Навсякъде Афра! 🧿

# 83
Цитат

Достатъчно е, че си простиха един на друг. Суна направила глупост, ама Ферит каза, че не била сама в глупостта..  Чудото станало, тя се осъзнала. Феро й направи комплимент, че ще бъде много добра майка... Чок шюкюр
Аз серията още не съм я гледала, както и предната, но попаднах на този "забележителен" диалог между Суна и Ферит, който буди такова умиление в сърцата на зрителките. Знам, че е несериозно да коментирам, когато нямам цялостен поглед върху епизода, но ще направя компромис със себе си само, за да попитам:  сега така ли е модерно? Прошка да искаш от този, с когото си съгрешил, а не от онзи, когото си предал?
 Ако този диалог беше между Суна и Абидин, цена нямаше да има, но така представен... тц! Скоро няма да гледам. Един ден ще го довърша този сериал, защото не обичам недовършени неща, нито пък минати по диагонал, но не знам кога ще е.
 Понеже се прехвърлих на друг сериал, макар че се бях зарекла това да е първият ми и последен турски сериал, имам въпрос. Породен е от сериала, който гледам, но е универсален и би ми било любопитно да чуя мнението на други жени. Може ли да остане женската душа чиста, ако тялото е поругано? Губиш ли и невиността на душата си, ако ти е отнета, против волята ти, невиността на тялото?

# 84
# 85
Снимката е всъщност от вчера

Не я знам просто гост ли е била на сета или работи за ogm, като се има предвид, че споделя само пейзажи, но е ясно, че вървим към финал.

Днес от сутринта Серпил има сет във филмовото студио в Бейкоз, втория сет е във ялъто.

# 86
Стори от Афи 🌹

# 87
# 88
Не следвам бащата на Мерт и не мога да гарантирам дали е истина, но ми попадна тази снимка с лайк от него на последната публикация на Афи. 🤍

# 89

Общи условия

Активация на акаунт