Отговори
# 90
Не следвам бащата на Мерт и не мога да гарантирам дали е истина, но ми попадна тази снимка с лайк от него на последната публикация на Афи. 🤍

He is back!😜

# 91
Здравейте  Kissing Heart
Ох много красота от Афито и вчера и днес  Hands Clap  Heart
За финала на нашия сериал всички се упражняват в свободни съчинения от няколко седмици на сам само който трябва да се изкажа не го е направил все още. Thinking  Angry Ако ще приключваме на епизод 100 не е ли време вече да има официално съобщение или нашите хора вече са го дали на уволнение и я карат тая работа яваш яваш. Thinking
В последния епизод наистина си имаше едно такова настроение като за предстоящ финал.Героите взеха да си правят равносметка за изминалия си живот и за грешките които са допуснали до сега.Всички си говорят ,прощават си грешките ,казват си че се обичат, абе точно като за престоящ финал е работата.
Разговора между  Ферит и Суна аз и  преди го написах ,че ми хареса.За тях двамата беше добре да се изяснят и да не остават някакви скрити помисли и намерения по между си ,но това не означава ,че ако някой друг научи за случката няма да стане скандал.Това ,че те двамата са си простили и са се разбрали не означава ,че и другите ще им простят и ще ги разберат поне в началото Сценаристите имаха толкова много възможности да развият по различен начин тази ситуация ,а най-добре щеше изобщо да не я подхващат тая линия ама каквото такова  Angry. Не знам дали са  намислили да я изкарат случката на светло ,обаче ако ще го правят трябва да побързат защото то не остана време ей го епизод  100 вече чука на вратата.А може и да са решили умниците ни да се правят на приятно разсеяни по този въпрос и с разговора между Ферит и Суна всичко да си е дошло на мястото и това кратко недоразумения между тях след като вече е изчистено да бъде забравено и погребано мнооооого надълбоко.Не знам вече кое ще бъде по-добре и как ще постъпят сценаристите защото те действат просто против всяка логика и все  ни изненадват ама по доста неприятен начин обикновено та и сега може като за финал да измайсторят нещо дето да ни изненада най-вероятно неприятно.
Еми ще видим то не остана така или иначе време ако ще се приключват нещата на епизод 100 така че скоро всичко ще се изясни.

# 92
Не мога да проумея защо направиха такава каша в сезон 3, защо развалиха успешния проект. И в предните сезони са оставали недоизказани и не показани истории, но като в сезон 3 неяснотии не е имало. Може би се натрупаха нещата и на хората им омръзна. Не успяха да ми предадат и обяснят като зрител всички тези психологически неща. Не успяха да ми обяснят какво искат да ми кажат и покажат. Според мен и тази тематика дойде в повече на обикновените хора.
Смешно ми е като прочета някъде,че бил орязан бюджета. Как може на най-печелившия си сериал, който ти е донесъл толкова много пари да му резнеш бюджета Simple Smile Обаче в същото време наемаш 5 сценариста. От известно време се чудя дали вече не е било решено още в средата или края на сезон 2 да се довърши този сериал, нарочно да се развали. Като това нещо го направиха с първия епизод от сезон 3. То всичко върви надолу от тогава.
За актьорите не знам какво да кажа. Едва ли им е все тая, все пак от проекта си получават заплатите.
За Афрам също не знам вече какво да си мисля. Вярвам, че има нещо между тях. Но от известно време с тези техни изпълнения из социалните мрежи ме разколебават в какво да вярвам. Ако и те правят всичко това за реклама. Каквито и договори да имат едва ли може чак толкова продукцията да им се бърка в личния живот. Да го използват по такъв начин. Тука го играйте скарани, там го играйте пък обичащи се. Тук ще ви снимат и хванат в крачка, другият път няма да ви хванат. Тука се прегръщайте,сега пък се целувайте, не чакайте сега пак сте скарани.
Но,ако пък всичко е само ПР, без да има отношения между Афрам, тогава такова нещо може ли да пребъде? Колкото и да се харесвате като колеги и да имате приятелски отношения ще тръгнете ли да пътувате толкова често заедно,да си ходите по къщите,пък и с преспиване.
До последно ще вярвам, че не сме чак толкова много лъгани и заблуждавани тези години. Искам поне нещо хубаво да е излязло от този сериал. Защо да не може двама млади да са намерили любовта. Да не е всичко маркетинг. Само дано и по тази линия да не останем разочаровани.

# 93
FI79 много интересен въпрос.За съжаление,не може да има еднозначен отговор ако не си го преживял.Както се казва,не можеш да влезеш в обувките на другия.Всяко насилие обаче носи нещо или положително,или отрицателно за жертвата и оставя различни белези.Затова хората са различни и строго индивидуални.За съжаление има различни видове насилие и никое от тях не е добро за жертвата затова,може би,е и наказуемо.Но конкретно за душевното състояние на жертвата могат да бъдат само два варианта,отдаваш се напълно на гадното преживяване и разрушаваш целия си живот в стремеж да го заличиш или го превръщаш в урок и сила и се стремиш да не го допускаш не само до себе си,а и за околните.Зависи от самата жертва.Та в първия вариант губиш не само душевността си,а във втория печелиш тази душевност.                                 
Наде,не знам какви са отношенията между Афра и Мерт в реала,но на практика тази продукция не ги остави да бъдат и само добри колеги.Ако ги бяха оставили заедно да промотират проекта може би жълтурите нямаше да се напрягат толкова за да доказват едно или друго.

Последна редакция: пн, 10 мар 2025, 20:20 от mimi 65

# 94

Колкото и да се харесвате като колеги и да имате приятелски отношения ще тръгнете ли да пътувате толкова често заедно,да си ходите по къщите,пък и с преспиване.
До последно ще вярвам, че не сме чак толкова много лъгани и заблуждавани тези години. Искам поне нещо хубаво да е излязло от този сериал. Защо да не може двама млади да са намерили любовта. Да не е всичко маркетинг. Само дано и по тази линия да не останем разочаровани.

Надя,ще ти отговоря,че може
Моята дъщеря има двама такива приятеля,мъже
С тях се разбира превъзходно,пътуват заедно,работят,помагат си взаимно,споделят.И едни при други са преспивали,когато е ставало късно  вечер
Не малко приказки съм чула по този повод,защото за хората щом са от различен пол,непременно трябва да имат интимни отношения-манталитет,какво да правиш
А при съседите е още по-страшно
Но,дружба между мъж и жена съществува и тя дори е много по-силна и по-вярна,отколкото с приятелки,например
Аз не следя отношенията на Афра и Мерт.Няколко пъти вече съм писала,че личния живот на актьорите не ме интересува,защото тези хора не ги познавам.И за мен е доста неестествено да градя хипотези,или да съм абсолютно уверена какви са техните взаимоотношения само от една снимка,или видео
Затова смятам,че преди всичко Афрам са добри приятели,а дали са били,или ще бъдат заедно,времето ще покаже

Последна редакция: пн, 10 мар 2025, 20:31 от VAL*

# 95
Ако приемем, че Афрам не са били това, което ни се е струвало, не мога тогава да разбера как са крили цели 3 години евентуални други истински връзки или пък не са имали такива в най-хубавите им младежки години, точно във времето за любов, но вече не ученическа.

# 96
  • Ямбол
Добър вечер момичета.Еве благодаря ти за термичната.Хайде ако наистина сериала върви към края си,то да си изпишем термичката с кеф и настроение.
Афра е огън момиче ❤️Много яка мацка 🧿

# 97
Да кажа нещо по повод въпроса на Fi
Според мен няма такова понятие като  "чиста душа"
Може би само при новородените,но понятието "душа" в този въпрос има съвършено различно значение и звучене
Всеки от нас малко,или много е оцапал с нещо душата си
Дали можем да запазим душата си след насилие?
Връщам се към филма-"Каква е вината на Фатмагюл" и казвам да
Но,гледайки в момента Лейля,смело мога да кажа-не
Според мен всичко зависи от житейските ситуации,обкръжаващите хора-любими и врагове,емоционалността на индивида и не на последно място-неговата психика

# 98
Ако заболяването на Сейран в края на втория сезон не бе включено в сценария, то сериала можеше да приключи, а не да се разделят за 57 път. В 73 епизод всички антагонисти (Шехмуз, Мезиде, Таяр, Тарък и Сафет) бяха изгонени и Пелин се извини за всичките простотии, които е сътворила. Не разбирам защо така провалиха края на втория сезон, вследствие и третия сезон.

# 99
Аз мисля, че АфРам не лъжат за отношенията си. Разбира се, че не ги познавам, но нито един от двамата не ми изглежда като човек, който би се забъркал в ПР връзка. 🤪

Последна редакция: пн, 10 мар 2025, 22:21 от Lilia*

# 100
73Е приличаше на финал на сериала. А в целия сезон 3 нито веднъж не стана дума, че Ферит има диабет. Когато пие алкохол, винаги му пада кръвната захар и припада, а сега това не се случва. Какво стана с лекарствата, които пиеше в началото, заради които се връщаше Дияр, че да не ги забравя? Как така вече те не са му необходими?

# 101
# 102
Добър вечер, по мои лични наблюдения, приятелство между мъж и жена не може да има, обикновено единият е влюбен тайно в другия. Val
Нашите имаха и имат връзка на 100%, а дали са един за друг, ще разберем, когато свърши сериала и тръгнат в различни посоки. Може да е само физическо привличане, няма лошо, но са били, и може би са още заедно.
Да свърши вече тая мъка, та да си починат и те, и ние. За Шнура, май се помисли за велик, да върви иска само напред, без да се грижи за създаденото до тук. Типично по мъжки и много егоистично.

# 103
Онур Акай е пуснал нова статия. Пише,че Афра се прибира в Турция,в момента е в самолета, щяла да кацне в 00:30 часа. Всички журналисти я чакали. Като знам по принцип какви въпроси задават не очаквам нещо кой знае какво Simple Smile
https://mobil.onurakay.com.tr/yazarlar/onur-akay/su-anda-ucakta- … arsilayacak/1478/
Моята чуденка беше по скоро за друго. Ако Афрам са приятели и се разбират,дали биха рискували да направят такъв ПР. Защото колкото и да сте приятели и в случая актьори, трябва да лъжеш в личния живот,че все едно имаш някакви интимни отношения с този човек. Не казвам, че е така и те го правят. Но просто си се чудя до колко е възможно това.
И добра стратегия ли е, до колко ще помогне професионално.
Иначе аз съм на мнение, че приятелство може да има между мъж и жена. Просто е по рядко и трудно се навигира.
Но,ако финала е близо, може би най-накрая ще разберем какво е било тези години. До колко продукцията ни е лъгала и манипулирала.
Надявам се Афрам да се разберат помежду си и да запазят каквито и отношения да имат.

# 104
Онур Акай е пуснал нова статия. Пише,че Афра се прибира в Турция,в момента е в самолета, щяла да кацне в 00:30 часа. Всички журналисти я чакали. Като знам по принцип какви въпроси задават не очаквам нещо кой знае какво Simple Smile
https://mobil.onurakay.com.tr/yazarlar/onur-akay/su-anda-ucakta- … arsilayacak/1478/
Моята чуденка беше по скоро за друго. Ако Афрам са приятели и се разбират,дали биха рискували да направят такъв ПР. Защото колкото и да сте приятели и в случая актьори, трябва да лъжеш в личния живот,че все едно имаш някакви интимни отношения с този човек. Не казвам, че е така и те го правят. Но просто си се чудя до колко е възможно това.
И добра стратегия ли е, до колко ще помогне професионално.
Иначе аз съм на мнение, че приятелство може да има между мъж и жена. Просто е по рядко и трудно се навигира.
Но,ако финала е близо, може би най-накрая ще разберем какво е било тези години. До колко продукцията ни е лъгала и манипулирала.
Надявам се Афрам да се разберат помежду си и да запазят каквито и отношения да имат.
Според мен,приятелство между мъж и жена може да има. .Знаете ли,скоро срещнах "първата си любов" така да се каже.Тази,която беше с "пеперудите".Естествено,че приключи на етап "платоническа",но с много приятни чувства.След толкова години едва се познахме,но не ни попречи да се прегърнем като стари приятели,да си поприказваме,да си споделим едно-друго.Беше страхотна среща.И само като си помисля,че е могло да погледна на него като сексуален обект се смях като луда сама.Даже не можах и да си го представя.Така,че и "платоническа" любов може да бъде основа на добро приятелство.С риск да стана досадна,ще кажа за другата актьорска двойка,която следя.По време на сериала също твърдяха,че са само колеги и добри приятели.След сериала си останаха "добри приятели",но от онези които не се разделят нито за минута и даже единия се е преместил да живее в града на другия за да не "затрудняват" мобилните оператори.Вече четвърта година са си като "скачени съдове".Вече не се крият под добро приятелство защото никой  не вярва.Но това повлия на кариерите и на двамата.Никой от феновете им не може да ги възприеме с нови партньори в нови проекти.Обаче,трябва да отбележа как вече четвърта година тия,двамата буквално светят от щастие и погледите им са все още такива,като от първите дни в сериала.И последно.За тези които следят "Далечен град" и за тези които не го следят,завиждам на продукцията за сценаристите.Такова обяснение в любов,като в последната сцена на този епизод все още не съм чувала и виждала не знам дали само в турски сериал или изобщо.Браво.Защо трябваше на нашия сериал да се паднат най-некадърните и плиткоумни 5 сценариста.

Последна редакция: пн, 10 мар 2025, 23:44 от mimi 65

Общи условия

Активация на акаунт