Отговори
# 360
Аз се чудя дали Абсун не са си платили, за да бъдат главни герои, както беше с Буче? 🤔
А и нали излязоха писания, че уж актрисата на Суна е бременна и ще спира да играе? Не виждам индикации за това нещо, а даже напротив, става все по-нахална и по настоятелна в участието си в този сериал.

# 361
Както някой писа вчера, вече дори не мога да се ядосам, защото сценария е толкова нелепо написан, че не го заслужава. Опитвам се да се наслаждавам само на АфРам в малкото моменти с тях, които все пак благоволят да ни дадат. От вчерашната серия аз ще запомня последния кратичък миг, който имаха Ферит и Сейран след като подписаха. Допирането на носовете, спокойствието, което Мерт предаде на Феро, и онази усмивка на Афи в края на сцената. Беше красиво.
🤍🧿🌹🐑🤍🧿

# 362
Здравейте, момичета!
Заслужен рейтинг. Вече и Афрам не могат да спасят положението. Дано само финала не е 0 навсякъде.
Тъжно ми е само,че ще се разделим с Афра и Мерт, с тяхната съвместна игра, химията им. Едва ли скоро ще ги видим в проект заедно. Сигурно и самите те няма да искат.
За мен беше удоволствие да гледам тези млади хора на екрана. Благодаря им за всичко Simple Smile
На продукцията и 5-та сценаристи няма да им простя никога за това, което сътвориха. Пожелавам им всички следващи проекти да са им провал.
Цял сезон пишат глупости и лъжат хората. Ей това най-силно ще ми остане в спомените - как умишлено бяхме лъгани.
Бяхме излъгани,че ще имаме сезон със Сейфер и че те не са разделени. Навсякъде тръбяха,че няма раздяла. Така стигнахме до средата на сезона. Е, раздяла има, Сейфер няма.
Дано си е заслужавало да бутат Ерсин и Берил на преден план. И който ми каже, че те са невинни,не вярвам. И мениджърската компания към която са, толкова неща излязоха и там. Та за мен случайни неща няма. Сигурно са заплашили Шнура с някоя негова тайна и хоп имаме нови главни.
Няма да успеят обаче да прецакат Афрам. Хората не са сляпи и обожават таланта им. Ясно е вече,че този сериал се гледа само и единствено заради Афрам.

# 363
Предните седмици по това време вече ни бяха благодарили за рейтингите, днес мълчат. Дали най-после са решили да не са толкова нагли?🙄

# 364
Предните седмици по това време вече ни бяха благодарили за рейтингите, днес мълчат. Дали най-после са решили да не са толкова нагли?🙄

Само да не вземат да решат,че не ни харесва захаросаните им глупости и да натряскат нови гадории.Помним как за вдигане на рейтинга,гледахме ужасния трейлър на 89 еп, и последвалите "прекрасни" епизоди и няма да забравя радостната Берил,която го сподели 1000 000 пъти..

# 365
Мярка нямат от продукцията. Ако имаха, щяха да приключат сериала със сезон 1 или 2. И щеше да остане един от най-добрите сериали от турските дизита. Но лакомията е лошо нещо, даже е един от греховете. Полакомиха се да спечелят много повече с разтягане на драма, и промотиране на бездарници, и ето как стигнахме до тук. Липсва мярка. Жалко за усилията на всички и за нашето време.

# 366
Нинка, сезонът можеше да е успешен, ако бяха писали друго. За тези изпълнения - толкова им се полага.

Нейсе, баре Мерто проговори на френски Grinning

https://x.com/urazbulbeni/status/1900629374799372460?t=wXdMmj1qO … tRz0M2ZIQacA&s=19

# 367
Здравейте,
Ееее, рейтинг според заслугите на петимата умници, плюс един алчен продуцент.
Не ви ли се струва, че Суна е на върха на щастието, за това, че е Главната и в този епизод. Усмивката и от старание дори се е изкривила. А, в сцената с туршията беше уникум. Подобна простотия сигурно никой не може да измисли. Тя тръгна към буркана ли, към Ферит ли, не стана ясно замисълът на сценаристите с изражение на невидяла.
И колко силно беше казаното "да" на Суна, след подписването от Сейран и Ферит, сякаш тя е тази която се жени.
Въобще,  сценаристите ако си мислят, че Абсун могат да изместят Ферит и Сейран като главни, много се лъжат. С натрапването им, постигат обратен ефект и зрителите не искат да ги гледат.
Вярно, нямаше трети страни в този епизод,  но въпреки това, пак загатнаха чапкънството на Ферит при срещата му с познатата в магазина и разговора със Серпил. До края сценаристите ще си показват первезните желания май.

# 368
https://www.instagram.com/reel/DHNP08AoFFn/?igsh=eHUzbnFjZDgwa3I3

Е това ме разбиии ахахахаа,на фона на Азис Joy Grinning

# 369
Сега като се замислих дори причината за решението да осиновят дете я обезличиха с това да наблегнат на израстването на Абидин в дом.

# 370
Това са две снимки от вчера на сета. Случайно минаващ човек, който дори не е фен на сериала, ги е заснел. Поне така пише в мрежата Simple Smile
Афра седяла на тротоара - може леко да се види черното й палто - на едната снимка е между малкото момченце и Мерт, а на другата снимка има бяло сърчице.
Човекът направил снимките казва, че Афра седяла на тротоара,а Мерт я гледал и си говорили малко Simple Smile

# 371
На мен епизода много ми хареса - беше страхотен! Ще си го изкоментирам по-подробно, когато мога. В него имаше прекрасни сцени между Суна и Абидин, между Ферит и Сейран, между сестрите Суна и Сейран, между Аби и Ферит, както и между великолепната четворка! Имаше отново страхотни и много чисти разговори. Въобще последните няколко епизода са си невероятни. Sparkling Heart Истинските фенове на сериала ще ги харесат. Тези, които никога нищо няма да харесат са някои от феновете на Сейфер в Х, Инстаграм, че дори и тук, които мрънкат всеки път за всяко нещо и на които все другите са им виновни - в случая омразата и глупостите, които непрекъснато се пишат по Берил и Ерсин и Суна и Абидин минават всякакви граници. Angry Тъжно е как уж зрели хора говорят подобни неща - ако бяха деца на по 5-6 години бих разбрала, но подобни неща да се пишат от големи хора ми идва в повече. Както и да е всеки с мнението си. Hands V Нито искам да споря, нито да се карам - но е прекалено всеки път да се плюе срещу Берил и Ерсин и срещу Суна и Абидин. Sob А това, че Берил и Ерсин били платили че да ги дават повече вече е върха - как ли пък не - освен това няма нищо срещу тяхната агенция, това си бяха измислици на феновете на Сейфер. Агенцията дето разследват е съвсем друга. Wink Още си спомням хубавия 85-ти епизод, когато имаше много Сейфер моменти - тогава когато Сейран и Ферит ходиха на първа среща. Имаха толкова хубави сцени. Но и тогава някои от Сейфер феновете пак не бяха доволни - тогава пък епизода им се струваше много обикновен, муден, нямало действие - трябвало с нещо да раздвижат сюжета. Ами от подобни коментари, недоволства и непрекъснато мрънкане в Х и instagram - ето до къде стигнахме - до тъпотиите в 89-ти епизод. Аз смятам, че човек трябва да е благодарен за всяка една сцена със своите любимци. Blush Както и да е - връщам се на епизода. Рейтинга е отново незаслужено нисък. Преди уж историята на Суна и Абидин беше виновна - ами сега в двата трейлъра имаше Сейфер - особено втория беше прекрасен, със сватбата им и изцяло положителни и хубави сцени. Защо тогава зрителите пак не гледат, а бойкотират - какво ще постигнат. Така или иначе сериала свършва на 100 или 101-ва серия - с това държание някои фенове само потъпкват труда на актьорите. Жалко е! Disappointed Наистина Суна и Абидин са другата главна двойка - така беше и в сезон 1. Тяхната любов и история започна тогава. В сезон 2 просто ги съсипаха, за щастие най-накрая в сезон 3 ги събраха и ние феновете на Абсун сме много щастливи. Факт е, че в сезон 3 разкриха повече от тяхната история. На мен и на много хора им е интересна. Hug Единственото, което на мен не ми хареса е станалото в края на 89-та серия и 1-2 серии след това. Изобщо нямаше нужда от тази глупост с целувката и най-вече от фалшивия трейър пуснат по този начин. Disappointed Но както и да е за щастие си е само целувка между двама души, които не бяха на себе си психически, пък бяха и пияни. И двамата се осъзнаха - ние като зрители го виждаме. Така че всеки път да се натяква нещо по адрес на Суна, сякаш онази вечер е била сама, а Ферит го е нямало за мен е прекалено. Двамата бяха там - Ферит целуна пръв Суна понеже уж му било жал за нея. Triumph Суна била искала мъжа на сестра си - не съм съгласна - тя никога не е обичала Ферит, просто болезненото минало, в което беше отхвърлена и после одумвана в Антеп - вследствие на което живота й едва не беше съсипан, чат пат й замъгляваше съзнанието - но тя не е преминавала границите. Wink Суна вече осъзна това - разкая се за грешката си и няма да я повтори. Суна обича и винаги е обичала само Абидин - прекрасна двойка са двамата. Суна и Абидин заслужават да са щастливи заедно с тяхното бебе! Сцената с туршията беше много хубава и забавна - аз лично много се смях. Joy Сцената със сватбата между Ферит и Сейран накрая беше прекрасна. Искам щастлив финал за Сейфер и Абсун. Hands Pray

# 372
Цитат
На мен епизода много ми хареса - беше страхотен! Ще си го изкоментирам по-подробно, когато мога.
По-подробно от това по-горе ли? Head Band
Не съм против, но ... ако ще е още по-подробно е редно да се отговаря на въпроса "защо" при твърдението. Иначе повторението на едно и също твърдение никого не убеждава.
ПП Значи... аз от позицията на поглеждащ серията (въобще не може да се каже, че съм проследила), оставам с впечатлението, че ни показаха каквото публиката иска, а в останалите 3 епизода ... - това, което те са си намислили.

Последна редакция: сб, 15 мар 2025, 14:39 от Katya_I

# 373
Сега като се замислих дори причината за решението да осиновят дете я обезличиха с това да наблегнат на израстването на Абидин в дом.
Абидин и Суна да си осиновят дете, ако акцентът трябва да падне върху това как Абидин е расъл в дом.
 Да лишиш главната си геройня от възможността да носи живот в себе си, да се свърже на клетъчно ниво с детето си, за мен остава непонятно.
 Идеята за осиновяване не е толкова романтична, нито е толкова благородна, колкото ни се иска да вярваме, ако осиновителят не е добре подготвен, а това отнема много, много работа с психолози.
 В "Първичната рана" (книга, посветена на темата за осиновяването) се обяснява как "разкъсването на връзката с биологичната майка нанася на детето травма, толкова силна и разрушителна, че накърнява фатално способността му да се довери и да обича някой друг. Страхът да не бъде изоставено отново се запечатва на клетъчно ниво, дори и детето да няма съзнателни спомени от ранната загуба на майката." А в нашия случай дори не става дума за малко дете. Sad
 Изграждането на доверие и лекуването на раната от отхвърлянето е дългогодишен процес, а аз не мисля, че Ферит и Сейран са подготвени за това. Както знаем, основният проблем на  Сейран е способността й да се доверява, т.е. липса на доверие, а основният проблем на Ферит е страхът да не бъде изостваен, т.е. да не бъде отхвърлен. И точно тези двама души да направиш осиновители е безумие, когато самите те не са преодолели травмите си. Мисля, че Гюлсерен е в отпуск!!!

Последна редакция: сб, 15 мар 2025, 15:51 от Fi79

# 374
При толкова писане на едно и също,явно Роксис сама себе си убеждава,иначе не виждам защо го прави.Толкова много епизоди и толкова много копи-пейст на една и съща мисъл ми идва в повече
И най-вече ме дразни изречението,в което 10000000 пъти се повтаря,че първо Ферит,защото Ферит,ама той винаги Ферит и още-че Суна се разкаяла.....Ето това ме ядосва,когато чета посответе на Рокси
Всичко друго мога да преглътна,но не и измислици,само и само да се оправдае някой
Ако пък кажеш,Роксис,да не те чете,който не те харесва,защо тогава пишеш?Май целта е дразнене и ти го знаеш много добре
Финал скоро,Сейфер вече е химера.
Дори и в сцените,когато са заедно това не са те-не са същите Сейфер,които обикнахме
Даже се дразня,когато видя колко фалшиво е всичко това

Общи условия

Активация на акаунт