Отговори
# 345
На сватбите в турските сериали не се целуват по устата, а мъжът целува булката по челото.

# 346
Каква работа имаше Ферит в стаята на Серпил. Да и каже, че не бил глупак. Ами да беше поне и нея целунал накрая. И той като Суна овърша толкова жени.

Да я пита за Карам, Ферит изобщо не му пука за нея

# 347
На Ферит не му пука за Серпил , ама не пропусна да си почеше егото : Все пак съм Ферит Корхан .  Как няма да го харесват , разбираш ли.

# 348
# 349
Нови на Бусе

Суна и Аби (зад кадър)

# 350
Добро утро момичета.Абе само на мен ли ми хареса епизода?Сега ще си кажа защо.Предпочитам да виждам този Ферит,закачливия,усмихнатия и едновременно влюбения.Не искам Ферит,колебаещия се между любовта си и "кака" си,Ферит който да казва,че не може да живее без някаква си "спасителка",Ферит сбъркал любовта с благодарността.Не искам да виждам Ферит размахващ пистолет и стрелящ по хора.Искам да виждам Ферит "чешещ"егото си с някои за които не му пука,отколкото "вързан на каишка" и чакащ поредната заповед и хапче на псевдо любимата.Не целувките и прегръдките са израза на дълбоката любов.Целувки,натискания по диванчета и ъгли видяхме достатъчно с "кака".То не знам дали и не бяха повече отколкото със Сейран.За мен любовта му се изрази точно в това осиновяване на дете.Искам да виждам тази Сейран,ревнуваща,съмняваща се,бясна на Ферит,но влюбена до уши и не виждаща нито Синановци,нито предлагаща брак на някакъв психопат,да не говорим за мятанки по врата му.Видяхме ги и двамата уж много влюбени в други.Хареса ли ни,не.Суна-Ферит.Голяма грешка на сценаристите.И те го отчетоха като такава.Ако не беше тази сцена сериала,може би,щеше да си продължи до края на сезона,но пак не е много сигурно при положение,че тръгна в посока предателството на Абидин.Единствените персонажи които не трябваше да пипат и правят от тях "злодеи" бяха Суна и Абидин.Помня как бях написала за Абидин във втори сезон,че не се справя със охраната и някой ме беше нападнал да не го закачам и така доста от вас го защитиха.Сега всички ненавиждат Суна и Абидин.Не знам,но не мога да ги "намразя" при положение,че цели два сезона бяха неотлъчно до главните герои.С малки изключения на Суна,разбира се,но манипулирана от Ифакат и гадателката.Но тя бързо си върна заводските настройки тогава.Видяхме некадърността на сценаристите и уродливото преписване.Сега виждам,че вече не се напъват да пишат,а "крадат" от сезон 1 и се мъчат да върнат точно Ферит и Сейран от този сезон.Абсолютно се стараят да няма и трети страни.По-добре да гледаме това,отколкото опуления психо и сладникавата физиономия на Чочек.Не мога да не отдам заслуженото и на актьора изиграл Карам.Страхотно изпълнение.Серпилче обаче много ме разочарова,по зле и от Буче.Айшето беше по-добра.

# 351
Добро утро ☕️☕️☕️
На мен не ми хареса, пресолена манджа с това напъване за демонстрация на радост и безгрижие. А Суна и Абидин просто ме дразнят, защо са във всяка сцена тия?

# 352
Добро утро! 🫶

# 353

В тъмни зори са почнали Grinning

Добро утро Kissing Heart

# 354
Рейтинг - Ужас!

Профилът на малката принцеска в инста вече е отключен! Има стори, но не може да се споделя!

# 355
Белче, да бяха скрили на снимката и кахърната Серпил отзад Grinning
Наистина, за какво го върнаха това момиче, някой може ли да обясни? Нещо за Суна беше, сега друго гледаме... Добре, че Ферит този път не беше много съжалителен, че не се знае какво щеше да стане. Нищо, имат време. Все пак ще живеят в една къща всички заедно Wink

# 356
С тия темпове на спад в рейтинга кой ще им гледа 101-ва серия?

# 357
Дали ще си вземе поука извратеният продуцент? Дали ще разбере, че никой не се вълнува от извратените му идеи?
Ненормалник, който съвсем съзнателно унищожи всичко!
Да вземе  да направи един сериал на Берил и Ерсин, от чиито безбройни сцени снощи ми се 🤮! А дъртата маря, заедно с петимата некадърни са за спешен преглед! Не я знам какво и кой е лекувала, ама дъртата е по- ненормална и от продуцента!

# 358
Добро утро, момичета.  Kissing Heart

Защо се учудвате на рейтинга?  Според мен напълно отговарящ на разказваната история и присъствието във всяка сцена на на новите главни.Че даже и бол ретроспекции с тях,че не е достатъчно. Ще си ги държат на преден план до финала.

# 359
Дали ще си вземе поука извратеният продуцент? Дали ще разбере, че никой не се вълнува от извратените му идеи?
Ненормалник, който съвсем съзнателно унищожи всичко!
Да вземе  да направи един сериал на Берил и Ерсин, от чиито безбройни сцени снощи ми се 🤮! А дъртата маря, заедно с петимата некадърни са за спешен преглед! Не я знам какво и кой е лекувала, ама дъртата е по- ненормална и от продуцента!

Добро утро, момичета!

Подкрепям написаното, тотал щета са Шнура, сценаристите и бабата. 🤮🤮🤮

Общи условия

Активация на акаунт