Отговори
# 615
Ако има кома, нали трябва да събудят някак Ферит. Явно им се изчерпа фантазията (дето и без това я нямат) и сигурно Тарък ще стреля по Ферит, а Сейран ще се опита да го защити и ще бъде също ранена. Ферит ще се събуди от комата и всичко ще е в момента на последната сцена на 73Е. В болницата ще се окаже Сейран бременна, Ферит в кома. Ще се събуди Ферит, Сейран доста бременна, може и вече раждаща (за да свърши бързо сериала, а и ние явно толкова щастие заслужаваме). Скок във времето и бамби вече голямо и КРАЙ. Това явно сме заслужили за всичките ни мъки в 3 сезон. Ако това дадат ще се ядва. Само да не измислят нещо гадно.

Рени, Тарък е лош, защото държеше първата си жена заключена и упоена.

# 616
Тарък не е лошо момче, ама хич, само дето стреля в гръб като последен страхливец... Е, стреля по Ферит, то не се брои Joy Да беше успял да го убие, така поне щяха да ни спестят мъките с диван гейт Joy

Душичка беше Тарък.😂

# 617

На тази снимка все едно Сейран се кара на детето за нещо, дали пък не е видяла Тарък да говори с детето и му се е скарала че не трябва да говори с непознати

# 618
Грешка! Объркала съм Баран с Таро.
Благодаря Flowers Rose Simple Smile

# 619
Анабел, снимката е зад кадър. Освен ако не изкарат Сейран лоша майка, разбира се Stuck Out Tongue Winking Eye

# 620
Анабел, снимката е зад кадър. Освен ако не изкарат Сейран лоша майка, разбира се Stuck Out Tongue Winking Eye

Просто търся за какво да се хвана, защото си мисля че Сейран и Ферит ще са разделени щом е имало снимка с Баран и детето

# 621
Здравейте,
До петък какви ли не мисли ще ни споходят за развитието на последните епизоди.
Някой по горе спомена за упоеното момиче от Тарък и аз /вече всички се филмирахме/ се замислих дали Тешко не е негово дете и той като научава, че Сейфер са го взели в конака, да идва да го търси. Старата вражда се отключва  и от там конфликта е налице.Но това развитие за два епизода е много за участието му.
Дано Онур ни спести  разочарованието от финала.

# 622
Може да не е нова снимката на Баран и момчето.

Значиии много е лежерна ситуацията с дивангейта, но ако сестра ви се целува с мъжа ви, сигурно няма да е толкова весело.

Катерина, не знам защо, но и аз мислих по този въпрос, за Тарък като баща на "Тешко"

# 623
Може да не е нова снимката на Баран и момчето.

Значиии много е лежерна ситуацията с дивангейта, но ако сестра ви се целува с мъжа ви, сигурно няма да е толкова весело.

Катерина, не знам защо, но и аз мислих по този въпрос, за Тарък като баща на "Тешко"

Възможно е и да не е нова, то ако беше вече щеше да е разпространена. Иначе това с детето е добър вариант, но нашите сценаристи са нескопосани и не биха се сетили за този сценарии

# 624
Здравейте, момичета.
Май избързахме да се радваме Simple Smile Щом връщат Тарък да не се окаже всичко измислица. Та даже и сезон 1. Ферит да е припаднал като е видял Сейран в магазина за баклавата и всичко да си го халюцинира?
Страх ме хвана,че ще ни развалят и финала.
Спирам да се радвам за момента, само в очакване съм на неочакваното Simple Smile

# 625
Аз пък съм сигурна, че ще имаме щастлив финал.😊

# 626
Аз пък съм сигурна, че ще имаме щастлив финал.😊

И аз се надявам, ще е тъпо да убият или Ферит или Сейран. Не стига че заради Онур, Мерт ще трябва да работи без почивка, пък и на всичкото отгоре да убият Ферит. Шнура дължи на Афра и Мерт щастлив финал,при положение че цял сезон страдахме.

# 627
Да, може да се окаже всичко кома, а само дивангейт истина, понеже Суна явно все пак не е разсипала кафето, а магазинът за фъстъци е бил затворен и не и имало как Ферит там да срещне Сейран.

Ама дайте да приемем, че живот ще има и след финала и да помечтаем малко на база на една стара войнишка песен, която леко перифразирах:

Щом в казармата пристигне
новобранец Мерт
Рейтинга му ще се вдигне
Хич да няма дерт

Ще въздишат пак момите
Дните ще броят
Със надежда във душите
нощем не ще спят

Ще се молят да го зърнат
барем в своя сън
И със страст да го прегърнат,
щом излезе вън

Няма служба, не остана
чака се финал
Скоро турската отбрана
Мерт на друг ще е предал

На портала кой ще чака
нашия войник
Снимки папарак ще щрака
в тоя звезден миг

Афра със сълзи в очите
ще се появи
Ще гледат тъжно май момите
и ще ги боли...

# 628
  • Яко в Матрицата...
Не виждам нищо лежерно в дивангейта, но няма и да седна да рева, че Феро и Суна са въвлечени в такава безсмислена, да не кажа безумна, ситуация. Бесмислена, защото не видяхме, поне аз не видях, защо избраха да вкарат тази сцена в сценария. Берилчето обра негатива, защото много се ПР-ше с нея, ама то си е нейн проблем.

# 629
Добро утро Coffee
Много е нетърпелив отряда ни Simple Smile и после следва голямо разочарование след излъчване на епизода. Не се настройвайте за нищо, за да няма разочаровани.
Вариянтите за финал са два - хепи енд, или силно драматичен край.
Аз залагам на щастливия блуткав завършек, ще вкарат малко резерви за стаж и хонорар.
Аз съм позитивно настроена, щастие ще има.

Общи условия

Активация на акаунт