Арас Булут Ийнемли – преди, сега и в бъдеще * Приятели и колеги * – Тема № 6

• 12 292
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Теста е в канализацията.

Девран само се чуди как да мъсти ако знае какво надроби иде ми9 да му прасна един шамар на този аптал.

# 136
Теста е в канализацията.

Девран само се чуди как да мъсти ако знае какво надроби иде ми9 да му прасна един шамар на този аптал.
Остави кутийката..
Точно това си мислех - колко ме дразни поведението на Дево в момента на фона на това, през което тя преминаво.. Много има да му се връща!

# 137

Сценаристката направо ме разбива, не мога да предугадя нито едно от действията ѝ.

# 138
Девран е велик математик, ама има голям проблем с доверието, с такъв баща? Как може да знае какво прави Имре за него, като няма кой да му каже нищо.

# 139
Той знае ли? Не още! А щеше да му казваш? Ти идиотка ли си? Ако Девран научи за бебето ще се ожени ли за теб ли? Излез навън! Отвори си ушите и ме чуй.Това момче не те обича и никога няма да те обикне всичко което искаше от теб беше да ти отмъсти доста добре е успял.
Е достатъчно само вие ли с Искендер се обичате?
Айсел казва ,че ще абортира и този резил няма да научи никой камоли бащата на това бебе.

# 140
Олее, върна се да си я вземе... 😂🫠🥹

# 141
Ох, милинкия, как извади обецата от боклука! Heart

# 142
Сладкото ми генийче, върна се да вземе обецата от коша.
Обича я лудо, ама не ще да се предаде така лесно.
Олии, Айсел помъкна Имре в болницата.

# 143
Оле тая каква майка е? Айсел. Нещо трябва да ги спре!

# 144
Отрича ,че влюбен пък рови в коша за обецата още много ще се влачиш в този хал

Джесур иска да знае за планът и Шише каза за плана с шаха.Арабите пак дойдоха Иско чака друга цена сигурен е ,че ще играе Девран.Джесур казва на Искендер да не се бори срещу Девран ще стъпи на криво.Искендер е сигурен че Девран още нищо не разбира и предполал ходовете му.

# 145
Оле тая каква майка е? Айсел. Нещо трябва да ги спре!
Няма да го направи..

# 146

И аз се надявам Имре да не направи аборт.

# 147

И аз се надявам Имре да не направи аборт.
Ама трябва някак да излъже майка си, иначе няма да я остави на мира. Ох, много е тегаво за гледане днес.

# 148
Айсел се опитва да увери Имре че това е най-правилното и се опитва да я опази.Ако той наистина те обича нямаще да направи това.Имре казва ,че Тим е умрял заради нея какво трябвало да стане? Айсел казва,че заради нея Искендер много е страдал но никога не се е отказал от нея защото ако един човек е влюбен ще се откаже от всичко но не от жената която обича.Защото ако се откаже от теб това не е любов.Девран се отказа от теб сега и ти трябва да се откажеш вече от него.

# 149

Общи условия

Активация на акаунт