Арас Булут Ийнемли – преди, сега и в бъдеще * Приятели и колеги * – Тема № 6

• 12 298
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
- Ако си напрегната да извикаме съпруга ти?
И:Съпруга ми? Той той не знае ,че съм тук.
Имре иска Джесур да и каже къде е Девран той и каза,че е на турнир по шах и тя хукна нататък.

# 151
Имре май реши , че все пак Девран трябва да знае. Да видим ще успее ли да му каже?

# 152
Мелис играе толкова добре, че гневът ми към Дево расте с всяка минута просто.. 😁

# 153
Е сега вече е за бой Девранчик

# 154
# 155
Е, нямам думи - искам да му прасна два шамара. Мелис надминава себе си в този епизод.

# 156
Девран иска от арабина ,че иска от него да направи предложение на Иско с което да го подмами и попадне в капана на алчноста си и е сигурен ,че ще го приеме.

Имре:Трябва да поговорим.
Д:Ти ми съсипа живота аз заради теб  излъгах жената която обичах и я нараних ти ме обърка.Аз те преглътнах ама ти не спираш.Махни се от мен! Ако мислиш ,че съм влюбен в теб се залъгваш няма да направя тази грешка.
Имре се чуди защо е толкова ядосан.Девран е ядосан ,че и се е доверил.Нямал нужда от нея и не искал да го пази. Лъжеш да ме заболи.И можеш ли да изпитваш болка? Имаш ли сърце ? Можеш ли да плачеш? Ние с теб не сме изживяли кой знае какво Имре.Беше един момент забрави го аз го направих.Ти лъжеш! Знам ,че не си забравил. Лъжеш недей! Все се залъгваш бе Имре каквото и да направиш не ме интересува от сега нататък.
Каквото да направя?
Да сигурен съм.Ето подписвам се.
Добре тогава ще направя..
Давай действай!

# 157
Не може Девран да е толкова жесток! Сценаристката да внимава в картинката.

# 158
Ужасна сцена!... Травмираха ме. 😁 И ми напомниха защо не трябва гледам сериали, които не са излъчени до края..

# 159
Имре прибърза, но Девран си го заслужи.

# 160
В момента съм като Али Ръза бей - Лошо ми е!

# 161
Имре прибърза, но Девран си го заслужи.
Според мен просто си смени тактиката.

# 162
Девран  надмина очакванията ми за лошото си поведение  в.тази  сцена. Жалко, не знам  на къде ни води  сценаристката, но нямам хубаво предчувствие 😪🤧

# 163
# 164
И аз се ядосах на Девран, иде ми да го удуша.
Но някак съм спокойна за двамата. Не вярвам, че сценаристката ще ги раздели.
Такава любов не може да остане наполовина.

Общи условия

Активация на акаунт