Арас Булут Ийнемли – преди, сега и в бъдеще * Приятели и колеги * – Тема № 6

• 12 303
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Да, определено любовта я има! И е много дълбока. Но дали ще ги спаси или унищожи вече не занм...

# 166
Хм, да , никога не е късно да се оправят нещата.  Между другото Карахан знае ли, че Имре не е сама? Joy

# 167
Мисля,че трудно ще простя на Девран или поне трудно ще ми мине яда към него, след тази сцена за капак. Дано ги съберат, надявам се на красив финал, да няма трагедия.

# 168
Хм, да , никога не е късно да се оправят нещата.  Между другото Карахан знае ли, че Имре не е сама? Joy
Май не. Иначе не вярвам да се зажени, колкото и да й се кефи. Тя откровено реши да предизвика Девран, но какво ли ще излезе?..

# 169
Оле бабата умира и няма кой да я погледне

# 170
Искендер доволен от зета.Въх баба Джавидан дано не гушне китките

# 171
Искендер доволен от зета.Въх баба Джавидан дано не гушне китките
Джесур май не остана очарован. Май само той държи на Имре в крайна сметка..

# 172
Както се разбраха с Девран така постъпи Карахан.

# 173
# 174
Имре е готова на всичко мисля за да сложи Девран в краката си ама да видим.
Мале хотела е на Девран май вече прецака го ,но срещу хотела иска къщата им отново.

# 175
Общо взето Девран и Имре в този епизод под влияние на силни емоции  направиха грешки.

# 176
Даааа, и Джесур ще ги връща в пътя, да не повярваш

# 177
Джесур казва на Имре ,че няма нужда да прави това дори и да е заради Девран.Джесур казва че не иска да я изоставя.Аз съм тук братчето ми и щом ти си до мен няма как да ми се случи нещо.Аз съм тук!

# 178
Девран си го изпроси, но си мисля, че последиците ще са много непредвидими. Джесур ми стана толкова миличък.. Да взима сестра си и да се
махат от всички!

# 179
Карахан е извикал Девран да се увери на кого пренадлежи вече Имре и да си знае мястото.
от сега нататък снаха ти първо на мен после и на аллах и накрая на теб.Твоята снаха Имре.

Общи условия

Активация на акаунт