Арас Булут Ийнемли – преди, сега и в бъдеще * Приятели и колеги * – Тема № 6

• 12 339
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
Макс 10 дни ако не се оженят ще ги избие всички.

# 271

Хареса ми този паралел. Айсел и Имре по коридора в хотела.
Всяка влиза в стаята си и там ... изненада.
Искендер чака Айсел, а Девран - Имре.
Да видим кой как ще се пребори за любимата си.

Оххх, как искам да зная какво си говорят Имре и Девран.
Силна сцена...

Последна редакция: нд, 23 мар 2025, 20:59 от Emiliya

# 272
Имало предел всичко Девран го казва.Имре казва,че преди е щяло да бъде така.Още съм аз.Ти си нула за мен.От сега нататък не можеш да ми се месиш.Девран казва на Имре ,че на инат го прави и очите и го казват.Може би не мога да спра да го гледам може би съм влюбена в него.Преди беше по добра в лъжите.
Съпруга ми звъни.Кажи скъпи!
- Скъпи?
Иска да знае ако Девран дойде ,но тя каза ,че няма работа там.

Охооо Айселката псува Иско.Искал нея бил готов да умре.Давай нарежи се давай!Чакам те!
Ако го искаш ще го направя - чакам. Най-много ти ще страдаш затова ама. Щеше да ми е мъчно.Стар влак е това вече моето момче сега ако те гръмнат дори няма да ме интересува.Продаде ме за една къща така ли? Каква къща бе? Ти си ми проблема! Ти! И ти моя. Аз те обичах бе.Обичах те! Не лъжите ти не парите теб обичах онзи продажник ,но ти си това и знаеш ли Искендер понякога някои нощи още крещиш в сънят си:Татко! Извади ме оттук татко! Защото още си онова гладно дете с миришеща уста и всеки може да лъжеш ,че не си но мен не защото аз обичах онова дете.Но ти излъга жената която всичко ще приеме за теб с цялата ти мрасотия.Накара ме да се срамя пред онази жена бе.Ще го поправя.Така ли? И как? Ще я метна в затвора.Ти си разказвач на приказки да знаеш и синът и ще ме метне в затвора с жена ти бившата и аз в една килия...

Ти още ли си тук? Мислех ,че поне ще си тръгнеш но ти май нямаш гордост. Фрагман 1 Wink

Няма игра аз реших.Няма да ти го позволя дори и да го искаш ти си малоумна аз се опитвам да те опазя.
Не ме пази аз ще се опазя.Ти наистина си малоумна! И какво очакваше да ти скоча на вратът ли? Хайде махай се! Махай се!

Ако го убиеш ме забрави! Но аз казах ,че ще го гръмна ако го видя до моя черен лебед.
Ако искаш да съм ти жена ще го оставиш!
Девран погледни ме! Девран! Отвори очи! Отвори си очите!

# 273
Много добър епизод... 💔 Няма ли да пускат малко реклами да си починем? 😁

# 274
Джесур каза на Искендер ,че Кудуз е жив и нищо му няма.Искендер чу че Карахан е стрелял по Девран ,но е сигурен ,че ако е негов син ще излезне от гроба дори щом се налага.Иско иска от Кудуз да следва Карахан  и да докладва на тях.Джесур е въмутен ,че може да се случи нещо лошо с Имре и че може Девран да не се справи този път а Иско продължава да мисли за парите.Джесур иска да знае къде е Девран иска да знае от Дженгиз къде се намира.Джесур каза на Имре ,че Девран е добре и е жив.Ти много го обичаш...Нали заради мен стана аз...
Откажи се от това.Как той е луд застреля Девран.Няма да ти позволя да се ожениш за онзи луд ти го видя.
Да видях го но аз ще платя тази цена ако се налага.Добре дойдох да разбера дали ще се откажеш.Легни и поспи ще се заема.

Айсел иска да вземе неща от нейната стая и да отиде при нея.

Девран трябва да лежи поне 10 дни без никакви движения.

# 275
# 276
Девран отрича та отрича искал да и помогне ,че била ината хе хе одун

Бабата има температура.

# 277
Изпуснах последните 10 минути - не разбрах какво стана.

# 278
Девран отрича та отрича искал да и помогне ,че била ината хе хе одун

Бабата има температура.
Той отрича, ама никой не му повярва 😁

# 279
Девран прави план да се отърве от Карахан ще го прати в пандиза.

# 280
Иско дори и от състоянието на майка си ли ще гледа да извлече изгода?.. 😒

# 281
Тая си взе алтъните що има развод ;д

# 282
Тая си взе алтъните що има развод ;д
Толкова ли й беше великата любов?

# 283
Айселката хич не я топли какво изживява дъщеря и само за Искендер мисли ах ах...

# 284

Общи условия

Активация на акаунт