Арас Булут Ийнемли – преди, сега и в бъдеще * Приятели и колеги * – Тема № 6

• 12 329
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Диди, редувам те, за да продължиш с красивите гифки!
Страхотна си!

# 256
Няма повече живот и здраве 25 и 26 като дойдат Wink

# 257
Пипиии, къде си?!
Ще гледаме ли заедно нашия гений какви ще ги надроби тази вечер.
Пуснете линк за гледане, момичета! Hands Pray

Очакваният ден и час настъпи #deha започна 🤩❤️‍🔥
#imdev

# 258
Привет! Hug Тук съм вече, едва сколасах. Joy Хеле другата неделя вече в 21.00. Ето линка https://www.youtube.com/watch?v=ouuCjEjyKVI Приятно гледане! Heart

# 259
Привет! Hug Тук съм вече, едва сколасах. Joy Хеле другата неделя вече в 21.00. Ето линка https://www.youtube.com/watch?v=ouuCjEjyKVI Приятно гледане! Heart
Благодаря за линка, Пипи! Simple Smile И аз се инсталирам след малко и оставям домашните на самоотглеждане за два часа... Grinning Wink  Наистина като сменим часа ще е идеално, но да видим колко серии още ще ни отпуснат занапред. Айде приятно гледане и дано преобладават хубавите емоции, ако е възможно... Grinning Wink Simple Smile

# 260
Започна...

Последна редакция: нд, 23 мар 2025, 20:31 от Emiliya

# 261
Дидииии, липсваш! Heart Нищо не разбирам.

# 262
Ох последната серия ми маже душичката от кеф.

Подписваш си смъртната присъда
Подписах я да.
Не смей!
Махни си ръката!
Господина е прав разбра се ,че се сгодяваш за него за да ме нараниш.
Не смей той се опитва да ни изложи това му е целта.
Да така е не нито мястото нито времето...
Изведете господина и да се погрижат за него на въздух.
Няма да се върна от това да знаеш.
Спомни си какво ми беше казал Девран...Не искам да те виждам до годеницата си иначе този пистолет ще гръмне.
Недей ме карай да чакам тогава защото сам ще дойда. Къде отиваме?

Айсел се е обадила на този с яхтата да я подготви но Искендер каза да спре подготовката.
Айсел се намира в някакъв хотел този не искаше да му дава сведение че още не си е е пратил борчовете каза на този с яхтата да се обади на мъжа си ако му се обади.

Ще повърна след малко от фейк щастието на Имре с Нарциса.
Джесур:Ще се изпепели ама нищо не знае.

Джесур каза ,че Девран е полудял и се чуди още колко ще продължи този панаир.Имре казва ,че няма да се ожени за Карахан и всичко е свършило и ще говори с Девран.Джесур казва на Имре да се оправдае с отсъствието на тяхните и да не слагат пръстените днес.Имре казва,че ще стане страшно и че е много хитър.

Кудуз:ИМДЕВ фандома.

Девран ги предупреждава ,че не обича да чака.Казва ,че за 3 минути ще ги попилее без да става от стола дори.

# 263
Благодаря Диди! Еха, Девран и със счупен крак се бие!

# 264
Д:Що за откачалка си ти? Нямало да се спре хади бе.Непременно трябва да ме подлудите! Хайде предизвиквам те!

Айде на тъмно....

# 265
Ах, Имре... Страшен план! 😁 Ама с бременен мозък толкова... 🙂

# 266

Имре го закъса яко.

Девран - "Чок инатчъ..."

# 267
Тя е голям инат.Голям!
Благодари на гостите Нарциса за него било удоволствие и гордост ,че били с тях.
И:Божие наказание ако не правиш ти това Имре да не съм.Той няма предел не се спира...

Имре се обади на Дженгиз да му каже ,че Девран е в хотела и иска помощ да помогне на Девран защото Карахан може да му навреди.Джесур се чуди какво става а Имре каза ,че взема предпазни мерки да не стане още по лошо.
Дженгиз и Кадирката спорят чуди се какво се случва с Дженгиз. Кадир го пита за дъщеря му ,но Дженгиз му каза ,че ще го разбере само ако е баща и не е каквото си мисли.

Ти да не се отказа да се ожениш за мен черен лебед?
Нямам ли право да се откажа?
Ти си моя! И няма да се откажа от това което е мое никога.
Ти каза ,че съм твоя ли? И какво съм аз да не съм телефон,кола,вещ?
Я не ми викай!

Боже Джесур Sad

# 268
Ах, Имре каква беля си докара!

# 269
Планът на Имре е просто блестящ. Как го измисли? Това е буквално да се насадиш на пачи яйца. Това не и е Девран да му чупи стойки...

Общи условия

Активация на акаунт