Арас Булут Ийнемли – преди, сега и в бъдеще * Приятели и колеги * – Тема № 6

• 12 328
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
Човека прояви човещина, искаше Имре, но не насила. Тя се съгласи доброволно да стане негова жена.  Вече е негова годеница, ще брани своето. Доста е опасен, жесток.. Ума на Имре  се замъгли и взе грешни решения.
Искрено се надявам да приключим бързо с този годеж.

Благодаря за превода.

# 241
Карахан отлично знае как стоят нещата, но е поредният, който вярва, че любовта се програмира... Точно в този вид триъгълници и трите страни имат своята вина за кашата и плащат своята цена. Да видим каква ще е тук Simple Smile 🙄

Хубав ден ви желая, днес очаквам резюмето да ни объркат още повече до утре.. 😁🙂🙃

🔥

# 242
# 243
Резюме, еп. 25: Този път и Девран, и Искендер трябва да се борят за жените, които обичат. Въпреки това, Искендер също така се опитва да използва борбата на Девран като възможност в своя полза срещу Карахан. Джесур осъзнава, че с този ход Искендер е готов дори да пожертва Имре за пари и предприема стъпка, която никога не сме очаквали от него заради Имре. Карахан става по-опасен за Имре, когато той е притиснат в ъгъла от Девран. Докато Девран се опитва да спаси Имре от тази опасност, Искендер се готви да удари Девран там, където най-много обича, за да накара Айсел да се върне при него.

# 244
# 245

Довечера съм на линия.

# 246
Девран Каран 21 еп.

# 247
Нова порция снимки от епизода.
Арасче ❤️‍🩹
И аз съм тука довечера! 🤘
Благодаря, Дид! 😘

# 248
Здравейте , минавам да ви оставя тази статистика

# 249
Благодаря.
Мисля,че илюзиите на Карахан за щастлив семеен живот, ще се изпарят скоро:joy:
Със сигурност не знае на какво са способни един за друг тези двамата.
В днешният епизод най-интересен ще ми бъдат ходовете на Джесур.

# 250
Девран Каран еп.22

# 251
Здравейте, момичета!

В бързината да свърша цялата къщна работа, за да съм свободна за онлайна, пропуснах да се отбия в темата.
Благодаря ви за всичко споделено, момичета!
Диди, гифките на нашия гений са страхотни. Ще има с какво да украсяваме и новата тема!
Радвам се, че довечера отново заедно ще "нищим" действията и постъпките на Девран. Очаква ни напрегнат и динамичен епизод.
Чакам гоооо...

Здравейте , минавам да ви оставя тази статистика

Ехаа, моите незабравими братя Йълмаз са на първите две позиции.
Много си харесвам и Чачо, и Арас!

# 252
Девран Каран - 23 еп.

# 253
Снимка-шедьовър 🤍🖤

# 254
Девран Каран - Еп.24

Общи условия

Активация на акаунт