Арас Булут Ийнемли – преди, сега и в бъдеще * Приятели и колеги * – Тема № 6

• 12 229
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте, момичета!

Вие отново до късно сте дискутирали видяното в епизода и това ми допада, защото и аз не спирам да мисля какво ще се случи и си съчинявам сценарии.
Такива сериали обожавам - да те държат нащрек, мира да не ти дават, да провокират предположения, разсъждения и анализи.
Нормално за турските домакини - не ни зарадваха с висок рейтинг, но в категорията АВ сме нагоре и заемаме 3-та позиция.
Дано Hands Pray това не повлияе на сценария и сценаристката да продължи по същия начин да ни изненадва и шокира.

Желая ви прекрасен ден и седмица, изпълнена с усмивки и настроение!

# 46
Да дойде някой да помогне на Дамла в сценарийна безпомощност изпадна

# 47
Да дойде някой да помогне на Дамла в сценарийна безпомощност изпадна
Зависи каква й е целта.. Според мен има добри препратки – и към миналото на родителите и саможертвата на Айсел и към тяхното начало, когато Имре страдаше, докато обича тайно. Сюжетът е труден за гледане, но интрига си има. Ама лошото е, че само линията ИмДев вълнува хората, като гледам. Основната – за войната между баща и син нещо взе да отегчава, защото не е много ясно каква е целта нито на единия, нито на другия. Какво трябва да стане, за да имаме победител? Единият да умре ли? То и без това Девран не смята да живее. Но все пак, ако е до вкарване в затвора например, той на мига може да вкара и Иско, че и Карахан, представяйки доказателства за схемите им. А имаше и други възможности за това. Иско пък го смаза, за да се отърве да работят заедно и после пак го върза за себе си. Какво е очаквал, че ще кортува ли, няма да му отмъсти? Не им разбирам съревнованието много на тези двамата просто…:D Нямат ясна крайна цел и ето вече 20 и кусур серии гледаме ту единият отгоре, ту другият без да мирясват. Но ще видим.. Накрая и двамата при Гюлсерен викам и близките им да си живеят спокойно… Grinning Wink

Последна редакция: пн, 10 мар 2025, 22:14 от JessyG23

# 48
Превет.
Нека да видим какво ще стане,  има какво да се желае със сигурност. Радвам  се,че рейтинга се е задържал.
Спорна седмица  дами, на мен ми идва прекосили, но ще се справим с трудностите и от реала.

# 49
Арас с дъщерята на футболиста Дженк Тосун

# 50
Привет! 🙃

http://www.ranini.tv/ozel/54287/1/deha-gulunu-kaybediyorsun-genc-karan
"Губиш розата си, млади Каран" 💔

# 51
Здравейте, момичета!

Джеси, благодаря за линка към анализите на Ранини.
Аз съм в потрес от прочетеното. Наистина ли Имре преспа с Карахан, за да вземе капарото за операцията на Девран?!
Докато пускам новата тема съм пропуснала този момент.
Място не мога да си намеря.
Как ще дочакам превода - не зная.
Но и Ранини сериозно съпреживява съдбата на главните герои. Цитирам някои моменти от статията, но за предпочитане е да се прочете всичко, защото много емоционално е предадено съдържанието на епизода и отношението на пишещия към видяното.

"Имре... Ти разби сърцето ми толкова много в този епизод. Ти също отвори огромна рана в мен. Ти причини толкова голяма рана... Не знам как да ти простя. Не познавам този герой. Това не е Имре, която познавам и обичам. Нещо се пречупи в мен. Предполагам, че човек осъзнава колко много обича нещо, когато го загуби. Обичах да чета всяка емоция в очите ти. Да наблюдавам любовта ти към Девран въпреки него, да се опитваш да се изправяш някак на краката си, въпреки че си сама, да измисляш песните си и да създаваш своя собствена игра, когато дойде времето, давайки чук-чук-чук отговори, твоята тъга, твоята радост, всяка емоция, която си изразила с очите си... Но ти вече не си силната жена, която познавах. Любовта е красиво нещо и със сигурност много разрушително нещо, когато му дойде времето, но не и по този начин. Не като това. Това не трябва да прави човек толкова слаб. Да те видя в сълзи вече е достатъчно изтощително. Започнах да мразя да те виждам да плачеш, защото ми лази по нервите да усещам болката ти толкова много. Виждайки те постоянно да се компрометираш заради тази любов, след известно време стана твърде много. Но все пак си мислех: „Добре, добре. Това е любовта, хората се променят, преобразяват, това вероятно е краят.” Казвах, но. Този път наистина е последен. Поне за мен е краят. Предполагам, че това е моята граница. Толкова се разстроих..."

"Сега всичко е като преди Христа. Девран индиректно причини още една смърт. Отмъщението на Тим е взето, но чудовището, което храни, става все по-свирепо, докато той убива. Заплашваш розата на Искендер, но ще загубиш собствената си роза, Девран. Със собствените си ръце си дал розата си на чудовище, за да я помирише. Но чудовищата не миришат розите. Те го разкъсват."

Да се ​​надяваме, че този инцидент няма да се случи, тази глупост ще бъде някак си изтрита от спомените ни възможно най-скоро и ние няма да загубим любим герой завинаги. Знаеш какво е, гади ми се да говоря за това. Има няколко червени линии, които не могат да бъдат преминавани. Надявам се, че не сте създали герои само за да ги съсипете.
Не създавайте такъв персонаж и правете тези глупости. Защото никога, никога няма връщане от това. Подтекстът беше достатъчно отвратителен. Нека не се побъркваме толкова. Не толкова. Поне аз не мога да продължа тази поредица, ако се случи такова събитие.

Този писател е в траур тази седмица. Ще се видим следващата седмица. Хайде останете със здраве.

IG стори от Арас - Арас с гримьорката Ебру Гюлерен

Цитат
🆕 Арас с Наталия, фен от Русия от сайта Deha (03.03.2025)
📸Natikmnp   

Цитат
💥 Melis Sezen наскоро се срещна със студенти от университета Bogazici на срещата на върха на марката Bogazici. След края на събитието актрисата раздаде автографи и се снима с всички студенти.   

# 52
Аз, доколкото разбрах от видяното, а и от коментарите, все още не е, но взе парите. Като цяло не вярвам, че ще минат тази граница, най-много да ни размотават известно време да се чудим, то това явно е чест приом на турските сценаристи, за да поддържат интерес и напрежение. Преди всичко Имре е отгледана от Иско, знае как да разиграва хората, с които уж се е договорила. Тя реално беше притисната от времето - просто съхрани последния шанс на Девран с този краен ход, но вярвам, че е премислила как да действа напред. Иначе аз от анализа разбрах, че тези пари дори са били само аванс.. Тоест ще трябва още да се набавят. Абе мрачни изглеждат нещата към момента. Ще видим до къде ще ни запратят до края...
Иначе двойката ни продължава да се радва на голяма подкрепа в социалните мрежи Simple Smile Надявам се продуценти и сценаристи да използват умно този голям интерес!

# 53
Привет! Hug И аз така видях, Имре се съгласи, но му каза" Парите да са на сметката ми до час, а довечера ще бъда там където кажеш." Наистина не знам как ще се измъкне, и ако успее кой ще я спаси? Въртят ми се едни небивалици в главата. Тя Девран може да го качи на самолета за Америка, само ако го приспи. Joy Евентуална бременност може да повлияе положително на Девран, но не мисля, че ще я спаси от Карахан. Ох, главата ми пуши, нямам идея какво ще се случи, но не ми се отписва Имре. Cry

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 19:20 от pipilota65

# 54
Привет! Hug И аз така видях, Имре се съгласи, но му каза" Парите да са на сметката ми до час, а довечера ще бъда там където кажеш." Наистина не знам как ще се измъкне, и ако успее кой ще я спаси? Въртят ми се едни небивалици в главата. Тя Девран може да го качи на самолета за Америка, само ако го приспи. Joy Евентуална бременност може да повлияеположително на Девран, но не мисля, че ще я спаси от Карахан. Ох, главата ми пуши, нямам идея какво ще се случи, но не ми се отписва Имре. Cry
На събитието, на което е била Мелис, е споделила, че много обича Имре и много се вълнува за 24 епизод..  Да се надяваме, че това е спойлер за някаква добра развръзка на ситуацията, колкото и мътно да изглежда сега.. Както казах, не вярвам, че биха си позволили да пречупят по толкова гаден начин персонаж като Имре, и то точно непосредствено след Деня на жената.. Посланието би било твърде неприемливо и ненужно..
Иначе ефектът да се обсъжда този развой на събитията определено си беше постигнат 😁🙂

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 21:45 от JessyG23

# 55
# 56
Привет.  Благодаря за споделеното.  

Цитат
Да се ​​надяваме, че този инцидент няма да се случи, тази глупост ще бъде някак си изтрита от спомените ни възможно най-скоро и ние няма да загубим любим герой завинаги. Знаеш какво е, гади ми се да говоря за това. Има няколко червени линии, които не могат да бъдат преминавани. Надявам се, че не сте създали герои само за да ги съсипете. Не създавайте такъв персонаж и правете тези глупости. Защото никога, никога няма връщане от това. Подтекстът беше достатъчно отвратителен. Нека не се побъркваме толкова. Не толкова. Поне аз не мога да продължа тази поредица, ако се случи такова събитие.

Напълно споделям мнението й, това не е Имре, а отчаяна жена, която  е развалина. Не ми харесва това нейно нова лице. Не, защото като Девран  не вярвам на думите й,че ще направи всичко да го спаси и не виждам тъгата в очите й. Ако  това стане факт, аз съм официално  пас от сериала, защото е твърде отвратително..
Бих видяла края на двойката ни, както и на живата на Имре.  Твърде болезнено ще бъде да се понесе. Друго което ме дразни е реакцията  на Девран  към всичко около него. И той не е на себе си, страх ме и от новия,  но Девран е на път да премине към тъмната страна.  Граници  от които няма връщане,червени линии, които минава без да осъзнава как се е променил.  Сляп е за любовта, сляп  за дя прозре истината. Не виждам какво би станало с него ако загуби Имре... и изпитва вина за това... Дано не стане.
В живота има хора които дори се самоубиват дори заради несподелена любов. Болест или слаба психика? Безкрайна любов, но кой има право да слага край на живата си или в крайна сметка живата се е негов? Въпрос на личен избор и виждане е. Но  Девран  и Имре  не знаят какво е да обичаш.

# 57
Те няма и от къде да знаят. И за двамата това беше напълно непланирано и ново. В семействата им ги виждам повече като служители, отколкото като деца или брат/сестра. За мен и двамата в момента са крайно отчаяни и действат като самоубийци. Не виждат нищо, което да ги задържи за живота и това е адски тъжно. Айсел би трябвало най-добре да може да разбере Имре, но проявява страхотен егоизъм и двуличие към детето си в това отношение. Девран е толкова увреден от Иско, че от самото начало непрекъснато търси с какво да се навие, че Имре е лоша и го лъже. И просто не виждам как ще повярва, каквото и да му каже и направи тя или който и да е друг. Любовта я има и ставаше все по-дълбока с времето, но може би са твърде травмирани нашите деца, за да ги спаси, вместо съвсем да ги погуби. Дано намерят някак пътя, защото иначе и двамата са обречени. Аз разбирам, че не гледаме любовна сага, затова и съм се наредила тук, но и герои, които се самопогубват в неясна борба не виждам смисъл да гледаме. Simple Smile

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 23:51 от JessyG23

# 58
Говори се ме кекса е сниман но са го отрязали две минути сцена точно и щели да я покажат

# 59
Здравейте, момичета!

Цитат
Софи ни припомня жестоката истина. ❤‍🩹

➗🧬 ГЕНИЙ 🧬➗
тагове: #AlisaDirilis #Deha #Genius #ArasBulutIynemli #OnurSaylak 

Цитат
🆕11.03.2025 история в IG raihome_25 - Арас със служителите на магазина за мебелни аксесоари „Rai Home“ по време на снимките на #Deha
📸: raihome_25: „Днес беше уморителен ден за нас
Семейство Райхоум беше домакин на отбора на Деха. Беше много добро изживяване за нас."
#ArasBulutIynemli #IynemliArasBulut 

Цитат
  Приложение Garanti BBVA в Google Play.
#ArasBulutIynemli #IynemliArasBulut

Общи условия

Активация на акаунт