Арас Булут Ийнемли – преди, сега и в бъдеще * Приятели и колеги * – Тема № 6

• 12 237
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
От самото начало си усещах, че Имре е твърде драматичен герой, за да завърши добре… :/ Обаче честно много ще ме боли, ако завърши без да е разбрана…

# 31
Гюлче:Какво ти направи? Ясно е направила е нещо.Какво направи?
Девран:Най-лошото нещо което можеше да направи.
Накара ме да повярвам ,че ме обича.Доверих и се...Дори я...
Гюлче:Влюби ли се?
Девран:Не.
Гюлче:Добре щом не си влюбен и щом умря за теб защо още я пазиш?

# 32
Благодаря, Диди! Heart От към интрига се развиват страхотно нещата иначе. Макар и не по наш вкус. Даже мисля, че можеха още малко по-добре да го рекламират епизода.

# 33
От самото начало си усещах, че Имре е твърде драматичен герой, за да завърши добре… :/ Обаче честно много ще ме боли, ако завърши без да е разбрана…
Възможно да завърши трагично, но не сега. Доста ще ме заболи, в случая, ще получа втори аквариум... Broken Heart Отказвам да приема, че ще погубят един от най-интересните герой в сериала.Сюжетната линия на Имре и Девран е интересна, коментирана и очаквана от по-голямата част от зрителите, това ще е автогол, както и преспиване с Карахан. Играят си с нас и този фраг..Девран се опитва да излъже себе си и света ,че за него тя не съществува, но емоциите му надделяват,а Имре е жива и няма да спи с онзи.

Благодаря за превода и компанията момичета!:sparkling_heart:

# 34
Deha

Епизод 24 Трейлър 1

"Ако не си влюбен, защо все още се криеш?"

Гюлче: Какво ти направи? Ясно е, направила е нещо. Какво направи?
Девран: Най-лошото нещо, което можеше да направи.
Накара ме да повярвам, че ме обича. Доверих и се... Дори я...

Гюлче: Влюби ли се?
Девран: Не.

Гюлче: Добре, щом не си влюбен и щом умря за теб, защо още я пазиш?

Диди, благодаря за превода на епизода. Благодарение на теб можахме да осмислим случващото се.  
Благодаря и за превода на фрага.
Този фраг ме зарежда с нотки оптимизъм. Вярвам, че Девран ще прости на Имре. Обича я и страда толкова, колкото и тя. Наранен е, отчаян е, но продължава да мисли за нея.
Ако не изпитва нищо не би споделил с майка си болката и разочарованието си.
Вярвам, че сценаристката ще ни изненада с нещо неочаквано, което ще събере отново влюбените. Hands Pray
Но не залагам на бременност, много е изтъркано и тривиално.

# 35
Мен глава ме боли като се замисля какво ще направи Имре а този продължава да отрича и да се прави на недостъпен.Ахмак!

# 36
Не съм много на ти с турския, аптал ли беше г*****! Сори, но не мога просто да се сдържам Rolling Eyes Девран мина много червени линии, като знае, че идва края му.
Надеждата ми ще умре последна,дано сценаристката има малко милост към ИмДев фендома.
По-добре да я убие, отколкото да спи с оня. Чудя се кой от двамата ще трябва да убие Карахан? Защото този тип е тук за да създава проблими на Девран. Сам се прецака.

# 37
Мен глава ме боли като се замисля какво ще направи Имре а този продължава да отрича и да се прави на недостъпен.Ахмак!
Хаха, ето от следващата седмица викам да прекръстят сериала на "Ахмак"! 😁😉 За гений никак не ми е нашето момче в момента... Но пък има време до финала, надеждата винаги умира последна. Simple Smile Heart

# 38
Забога даже баба която не гледа сериала по принцип не харесва Арас беше будна за фрагмана и вика този още ли не е разбрал ,че момичето прави всичко за негово добро? Та те живота всички разбраха само Дево - Ахмака дава на късо съединение.

# 39
Какво да се прави? Всичко е заради поразиите на Иско и Гюлчето. Не Имре, а те са повредили детето.

# 40
Иди го обясни на Девран който я вижда като светица. Бога ми добре ,че ми спестиха сцени със Софи и само веднъж показаха Дикцията Кадир ,че ми призлява и аз стомах имам.
Мисля ,че Джес първи ще научи ,че Девран е болен и това ще стане докато дирят Имре ако Нарциса и направи нещо наистина.Така нашия Ахмак ще разбере ,че е влюбен до уши. Как я гледаше на вечеринката направо пиеше я като платоник измамен с нож в гърдите.Ах , ах...
Никакво спане с Нарциса нема го преживея!

# 41
Споко, няма да спи с този, само проблеми  ще  ни създава. Не мога да повярвам,че с радост  бих  гледала сцената с аквариума  и гърченето на Девран. Не знам какво може да го отрезви, съвсем  се е самозабравил. Добре,че Джесур  я чу, най-вероятно  той е помогнал с парите. Интересна ще ми бъде реакцията му, ако има тази информация за Девран, как ще я използва и какво ще направи.  Триото може би ще се обедини срещу новия. Девран няма да може да работи  с него след като разбере,че дава една камара пари да спи с Имре, а да е по цветно сигурно  ще мисли че е спал ScreamRolling EyesSleepyYumTriumph

# 42

Зверска сцена ,но и аз съм готова ще дам кърпи валлах.
Сьоз!

# 43
Както е тръгнало е неизбежно нещо много  драматично да ни сполети..Да се надяваме,че това няма да е край за нашите, нелогично е.  Много  харесвах тази двойка, получи им се, а сцената е... Със сигурност  ако има такава
, ще е още по-добра, защато Арас  и Мелис  са станали още по-добри професионалисти, в сравнението  с предишните си роли.

# 44
Диди, а те конкретно за една нощ ли се спазариха или за нещо като връзка? Защото при второто може да протаква, но и много по-трудно ще се отърве..
Можех някак да приема, ако Девран си даваше сметка как стоят нещата, но не може да прсти заради смъртта на приятеля си. Ама той се съмнява, че го обича, т.е. изобщо не е схванал какво и защо му е казвала.. което е в доста голямо противоречие със съобразителността му за други неща и гениалността му въобще... Да видим дали поне тая мъка ще донесе рейт. Единственото хубаво е, че и той страда! 😁

Хубав ден ви желая! 😊

Последна редакция: пн, 10 мар 2025, 07:40 от JessyG23

Общи условия

Активация на акаунт