Арас Булут Ийнемли – преди, сега и в бъдеще * Приятели и колеги * – Тема № 6

• 12 225
  • 739
  •   1
Отговори
# 15
Ние сме на път да се сбогуваче с ИмДев, Кадуз ще го преживеем.
Още не сме, ама не знам как ще се отърве от този, освен да се гръмне с пистолета, дето взе от Иско..

# 16
Аз съм оптимист на Девран и Имре. Ще се съберат накрая, не може и тази двойка да бъде разделена.

# 17
Много харесвах Емир ,но толкова идиотска роля му направиха с Кудуза ,че не е истина малко ми беше като ония Гущер в Чукура ама онзи не можеше да играе беше хилава палка
Пълнеж за страдания да кажем е бил..

# 18
Свърши. Е какво ще направи Имре не разбрахме. Този Карахан наистина е опасен и с него шега не бива. Аз все пак вярвам в ИмДев, може да е трудно , но ще се съберат. Въпроса е как ще закарат Девран в Америка? Имре и това трябва да измисли, освен ако не е на път(бебека). Joy Heart

# 19
Ако спи с Карахан, с тази двойка в моите очи е свършено. Не виждам,кому е нужна тази дивотия. Иначе епизода е вълнуващ. Девран е по-умен от Иско и млад, трудно ще приеме истината, има достоен по-добър наследник.

# 20
# 21
Супер епизод... Много напрегнат, не исках да свършва. В момента всичко изглежда много мътно и сложно. Честно казано най-много ми се искам Имре и Джесур някак да са щастливи след всичко преживяно..

# 22
Ако Имре спи с Карахан и му плати операцията може ли затова да дойдоха онези сцени с аквариума взе парите а не си изпълняваш твоята част?
Не ми се мисли ще имаме фрагман писаха следващата седмица какво ни чака....

# 23
Според  мен  ще я убие ако не спази обещанието и по-добре да я убие. Ще имаме една красива и истинска любов, вместо да развалят всичко така.  То направо тази вечер феновете на ИмДев сме удавени.

# 24
Отново страхотен епизод. Динамика, напрежение, обрати...
Аз не вярвам, че Имре ще преспи с Карахан. Парите е намерила от друго място.
А не допускате ли, че може и Джесур да ѝ е помогнал с парите. Той е скрита лимонка, от него може да се очаква всичко. И определено обича Имре, без значение, че тя му е полу сестра.
Диди, сега ли ще пуснат новия фраг?

Благодаря ви за компанията, момичета!

# 25
Ами писаха долу.Чакаме!

# 26
Хайде дано Еми, така се надявам безнадеждно през целия сериал,че Джесур  ще прояви човещина и ще мине на страната на доброто. Всъщност  той е една загубено и самотно дете, като останалите.

# 27
Може да опита да я убие, но Девран да я спаси. Не ми се иска да повтарят " Чукур", не и в това. Имре не заслужава, не, че Сена го заслужи, но тази сценаристка не е толкова жестока и кръвожадна, надявам се. Hands Pray

# 28
Веднага ми пуснете фрагмана да го преведа крием фибата знаех сиии Heart
ИмДевим беним Heart

# 29

Последна редакция: пн, 10 мар 2025, 00:05 от pipilota65

Общи условия

Активация на акаунт