Арас Булут Ийнемли – преди, сега и в бъдеще * Приятели и колеги * – Тема № 6

• 12 326
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
https://x.com/4everdizi/status/1911506829131030832?s=46

Софи прие Имре и е наясно с всичко това ми хареса

# 586
Софи приема всичко което обича Девран, като истински баща. Приема всичките му прищевки и добри и лоши. Имаше един период в който уж се отказа от него, но по скоро проблема беше зад кулисите, личен на Онур Сайлак. Но нещо се споразумяха. За мен лично, не използват напълно потенциала му. Хеле в "Гаддар" беше контузен с крака, но сега си е тамам. Hug

# 587
Всички които са гледали Онур знаят какъв актьор е в гадна роля тука е агне не му ходи и той не се одобрява мисля 🤣

# 588
Аз някакси свикнах вече с образа на Софи и си мисля, че беше хубаво за Онур да се пробва в нещо много нетипично за него. Добре е за актьорите така да разнообразяват. Ето и към Арас виждам критики, че Девран не е типичният екшън герой. Но той и не трябва да бъде според мен. Сравненията с Ямач например са напълно излишни и нелогични. Така че и към Софи вече не съм толкова критична. Той има своите силни страни и те са много нужни на Девран. Дано и именно той да посмекчи отношението на маминка към снахата, че там борбата ще е сериозна.. Grinning Wink

# 589
Здравейте, момичета!

Бързам да сложа линка с преведения епизод, а след това ще се върна да прочета коментарите ви.
Приятно гледане!

ГЕНИЙ, ЕПИЗОД 26 /С БГ ПРЕВОД/

https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2025/04/26-neron-angelov-nov.html

# 590
Джеси, знам... Виж,че са като истински влюбени, как човек да подмине тази химия ..
Харесвам образа на Софи, той е като баланс за Дево когато се отклони от правия път. Общо взето символизира всичко което е един татко. И все пак героят му може и трябва да бъде доразвит. Защото самия персонаж има потенциала да бъде по интересен и динамичен. А в същото време Онур може да бъде използван по-добре. Той е страхотен актьор и като застане до Гюлчето, сърцето ме боли.😁😂 Все едно са го пенсионирали. Извинявайте за крайния изказ, но така го усещам.
 Арас не може да играе само екшън герои, както всеки актьор. Всяка следваща роля е по-голяма топка, ново предизвикателство, нов стимул... Разбирам,че хората обичат предишните проекти и имат любими герои.Но да търсиш старото в новото не е окей. Да правиш сравнение е напълно излишно, историята е  различна. Даже е неуважение към труда на любимия ти актьор.
Ето например Мелис колко хейт е отнесла заради предишни образи, а и заради Имре. Хората забравят,че това е просто работа в която актьорите влагат сърце и талант,част от  себе си.
Това е работа като всяка друга.  Да не говорим за фейк новините и искрено целенасочената  омраза  към даден актьор. Притеснявам за душевната стабилност на коментиращите  човеци. Явно губят връзка между реалния живот и разказаните истории.

Нямам търпение да се реши съдбата на сериала. Да си призная бих била на 7-то небе ако има  втори сезон.

Благодаря за тази хубава новина Еми. Започвам го веднага.

# 591
Колкото и да е малък шансът, и аз искам втори сезон, и то най-вече заради гадния саботаж, който отнесе сериала. Аз си признавам, че си го гледам много задълбочено от първата серия до сега, и откровено не разбирам какъв точно им е проблемът на хейтърите с Имре и с Мелис. Страхотен женски характер, истинско бижу! И страхотно актьорско изпълнение, от едно все още сравнително доста младо момиче. Толкова грозни нападки, обиди и внушенея изчетох, че направо се отвратих от част от турските зрители. Ограничени и озлобени... Да не говорим колко е обидно и към Арас цялото това целенасочено дуднене срещу сюжета. Ами такъв е. Ако искате, го приемете, ако не, се примирете... Та наистина дори само заради това ще съм на седмото небе при тебе, Нинче, ако додрапаме някак до втори сезон. И актьорите, и историята го заслужават! И бедните имдевци, дето ги прекараха през 9-те кръга на ада и пак не се дадоха!.. 😁👊
Много благодаря за превода, Еми! ❤️ Аз си го оставям за утре, че тая вечер доработвам, но приятно гледане на тези, които си го пускат! 😊

Лека! ❤️🙃

Последна редакция: пн, 14 апр 2025, 23:52 от JessyG23

# 592

Добро утрооо!

# 593
Омръзна ми от професори напоследък, но този и от хубавите Heart Eyes

# 594
Правет! 🙃

От Толга 📸

Както отбелязват феновете, при Арас и Мелис такова нещо като лично пространство просто не съществува.. 😊🙃
https://x.com/yegild/status/1911872555553608088

https://www.instagram.com/reel/DIdwkjatNEU/?igsh=MThjaHo0dmV1eXhueA==
Тази сцена много ми хареса. Simple Smile Благодарение на Ертан имам още един любим психопат в личната ми класация 😁❤️
Нинче, с такива професори как да не му се приучи на човек.. 😁🙄

# 595

Нека да не говорим за любовта да я оставим да се случи...
Говорят за втори сезон на Гений тя казва ,че дай Боже и ,че много обича Имре.
Арас бил много добре слава на бога.От сета така излезнала...Ох нямам време да го видя цялото правя общ анонс от кратко видяното.

# 596
Бинго. Ask olsun Heart Eyes

# 597
Нинче ще си замълча ,но и аз мисля че олмуш даже само толкова да е ,че...

# 598
Нека бъде каквото трябва Hug

# 599
ИмДевчетата снощи се активизирали и вълнували, както по време на серия… Grinning Много е сладка Мелис. Харесва ми как общува с журналистите и феновете. Като я гледах, ми беше като точно като дежавю на нейни колеги, за които също някога беше обществена тайна, че са се увлекли по партньора.. Ама нека са така. Те да си знаят какво има и няма. Аз съм доволна, че толкова добре си правят сцените! Не им трябват шумотевици, че и без това си отнесоха много хейт покрай тоя сериал.   
AŞK OLSUN и втори сезон! Hands Pray 🧿
Фендом като скала имат зад гърба си. BlushHands Facepunch

Общи условия

Активация на акаунт