Арас Булут Ийнемли – преди, сега и в бъдеще * Приятели и колеги * – Тема № 6

• 12 319
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
# 601
Нека бъде ИмДев и другия сезон Hands Pray
Няма да си правя на скромна, удрям си дупето в тавана от кеф  ако бъде  Hug

Хубав ден и здрави нерви ви желая ... 

# 602
Здравейте, момичета!

И аз съм от феновете, които стискат палци за 2-ри сезон на "Deha" и наситеност от сцени на ИмДев.
Страхотен тандем са двамата.
Магнетизъм и страст лъха от всяка тяхна поява заедно.

Мелис Сезен отговори на въпроси на журналиста Акиф Яман за сериала Деха и здравето на Арас.
- Как е обстановката на снимачната площадка?
- ⭐Всичко продължава с интензивни темпове. Всичко върви много добре.
- Имаше инцидент, как е Арас бей?
- ⭐Слава Богу, добре е, много добре, така че Арас е добре.
- Хубав дует станахте, всички го харесват. Много се говори за него. Как се чувстваш?
-⭐ Играем с голямо удоволствие и обичаме работата си. Така че нека продължава по добрия начин.
- Имиджът ти се промени, прие ли го?
- ⭐Променям в зависимост от характера...
- Има ли някой в ​​живота ти?
- ⭐Какъв добър въпрос. Нека има любов.
- Но не ти харесва много. защо?! Това свързано ли е с липсата на време или с темпото на работа?
-⭐ Нека не говорим за любов, нека е просто "любов".....
Да продължим.
....
- Какво казват? Два сезона на Deha?
- ⭐Надявам се. Много обичам Деха. Много обичам Имре. Нека нашата работа продължи по най-добрия възможен начин.

Цитат
✦︎︎ Гений

Дойде, видя... и открадна.

# 603
Благодаря за превода, Еми! 😊❤️ Хубави отговори.
🤍🖤🔥

Доизгледах си днес серията с бг превод. Добре, че Ертан издаде, че напуска. Инак щеше да ми е много напрегнато да дочакам новата. И въпреки това мисля, че цената за отърваването от Карахан ще е доста висока... Той май и разбра за бебето, когато влезе в хотелската стая при Имре. А и освен с него, ще трябва някак да се справят и с армията му от подчинени. Въобще в много сложна ситуация от всякъде са нашите герои за пореден път. И за Иско вече наистина изгубих надежда, че ги обича по накакъв начин тия деца... 😒

Лека вечер ви желая! 🫶

Последна редакция: ср, 16 апр 2025, 22:49 от JessyG23

# 604
# 605
Аз пък останах с впечатлението,че не разбра за бебето. Общо взето май му не е зор, с бебе или без бебе, обичан или не Joy
Сега вече е въпрос на живот и смърт. Обаче Имре го удари в най-слабото място-егото. Няма връщане назад.

# 606
# 607
Аз пък останах с впечатлението,че не разбра за бебето. Общо взето май му не е зор, с бебе или без бебе, обичан или не Joy
Сега вече е въпрос на живот и смърт. Обаче Имре го удари в най-слабото място-егото. Няма връщане назад.

Ами понеже висеше над нея, докато си четеше от телефона, мисля си, че не беше случайно показано, но и ти си права, че му е все тая това. 😁 Даже май е бонус, защото гарантира, че Имре няма да тръгне да се самоубива например и е още нещо, с което да я държи. Съвсем не може да му се изплъзне. Абе много интересен герой е Карахан. Един спокоен, забавен, философски настроен... И в същото време ти смразява кръвта. 😁  Да си ходи вече де, ама пък трябва да измислят друга интрига, че в момента нямат.

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 02:30 от JessyG23

# 608
Доста добре измислен герой и перфектно изигран. Може би ако му бяха отредили друга роля, щеше да е по -добре. Като страна на триъгълника, вече искам да си ходи Joy Щеше да е супер партия за Дево.

# 609
# 610
Добро утро!

Налейте повече радост в сутрешното си кафе,прибавете капка вдъхновение и чаена лъжичка любов!
Прибавете шепа здраве, достатъчно вяра и надежда и си пожелайте пъстър и сбъднат ден !

# 611
Да се отбия и аз днес. 🙃

Много мила сцена между братята. Дано думите на Джесурчето да са пророчески за щастлив финал. Ако стигнат до втори сезон, ще е интересно да му натресат и на него една беля/любов на главата да видим дали и той ще е като татко и батко. А Таньо е неостаряващ просто, нищо чудно, че и гонещ 40 години пак е малкия брат.. 😁😊

С Мелис например разликата им е 10 години в негова полза, а тя е екранната кака...  😁🫶

Чудя се дали няма да ни зарадват с фраг днес, но честно казано тази седмица много спокойно дочаквам новия епизод. Като гледам и във фендома е така, цари някаква идилия - добро настроение и оптимизъм, за разлика от напрежението предишните седмици. Дано не ни скапят с нещо ентусиазма пак. Simple Smile

Хубав следобед ви желая! След като Нинчето ни забърка такова приятно сутрешно кафе, от мен да е следобедното с предпразнично вълнение и планове за вълнуващи почивни дни. ✌️☕️💋

# 612
Превет отново.
Забърквам кафето от сутринта с много захар и шоколад  в добавка.
По принцип  го пия без захар, но тези дни съм с две болни и мрънкащи  деца. Имам нужда от здрави нерви , сили и търпение.

Лека вечер. Пък може и с фраг да ни зарадват.
Гледам,че имаме надежда за Имре  и  Девран. 
Може би любов в реала, плюс надежда за втори сезон... Фендома лети от щастие....

# 613
Фрагът 🔥🔥🔥

# 614
Девран:Има ли нещо което ти знаеш ,но аз не знам?
Имре:За какво говориш Девран?
Девран:Щеше да отгледаш детето ми с него ли? Моето дете?
Карахан:Твоя брат отвлече жена ми. Какво ще правим?
Девран:Не мога да допусна да се случи нещо дребно дори на сестра ми.
Гюлче:Ти ще останеш в стаята на Боран.
Девран:Може отдавна да си забравил ,но болката за Боран още е пресна.
Джесур:Кръвта на онова момче е и по моите ръце.
Карахан:Днес и аз и ти ще се лишим от любимите си.

Общи условия

Активация на акаунт