Арас Булут Ийнемли – преди, сега и в бъдеще * Приятели и колеги * – Тема № 6

• 12 316
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
:Паметта  на г-н Девран ли е къса или логиката му куца?
Има право да се сърди, все пак,  но вината е обща. Smile

# 616
Благодаря, Дид! Heart С тия изстрели всеки епизод положението стана като руска рулетка - не знаеш кой кого... Честно казано ми е спокойно, като знам, че ще се разделим с Карахан все някак, но и го отчитам като слабост за интригата. Мисля си, че Имре ще загуби бебето за съжаление, както и че Джесур ще спаси Джейлян и всички, убивайки Карахан. Това ми е залога след видяното във фрага. Обаче си знаем и колко подвеждащи могат да са те. Но им е интригуващ, определено.
Дево дразни отново, съгласна съм, Нинче... Grinning Много се надявам нашето момиче да му припомни хубавичко как се държа като неандерталец, като се опитваше да му съобщи...
Лекичка ви желая!

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 23:44 от JessyG23

# 617
Deha

Епизод 27 Трейлър 2

"Щеше ли да отгледаш детето ми с него?"

Девран: Има ли нещо, което ти знаеш, но аз не знам?
Имре: За какво говориш, Девран?
Девран: Щеше да отгледаш детето ми с него ли? Моето дете?

Карахан: Твоя брат отвлече жена ми. Какво ще правим?
Девран: Не мога да допусна да се случи нещо дребно дори на сестра ми.
Гюлче: Ти ще останеш в стаята на Боран.

Девран: Може отдавна да си забравил, но болката за Боран още е прясна.
Джесур: Кръвта на онова момче е и по моите ръце.
Карахан: Днес и аз и ти ще се лишим от любимите си.

Диди, целувки за превода!
Отново фраг с доста въпросителни. Но така е много по-интригуващо.
Догадки не ми се правят, че досега май нищо не съм познала.
Харесвам сценаристката, но не сме на еднакви честоти с нея.
Обаче така ми е много по-интересно, пък и адреналин да има...

# 618
Не знам за паметта ,но така я ревнува от Карахансио ,че дава в късо съединение... ;д
ама чакай да си измия ръцете с детето не че то не е важно и не му се зарадва като дете на дядо ти Коледа.

# 619
Добро утро на разпети петък.

Желая ви много здрави, топъл и слънчев ден.
Така е Диди, ревнува, но характера му е много труден... Трудно ще бъде мек памук...
Не мога да си представя на къде отива историята, просто ще се наслаждавам на всяка серия.
Дано сценариста пожали бебето.

Благодаря за всичко споделено и превода. 💐

# 620
Ако има тест за коефициент на ревност, на Девран със сигурност ще му е по-висок от IQ-то… Та той от кварталния ръб Кудьо и дори от баща си я ревнува, та камо ли от Карахан, който направо му я взе под носа. Но ме дразни как все си го изкарва на нея за всичко. Тя е единственият човек, към който се държи така от самото начало и до сега. Все едно му е виновна, че се е влюбил в нея.. Салак! Grinning

Ще е хубаво Дамла малко да разнообрази интригата. Девран постоянно е като с вързани ръце, защото накой от родата е в някаква опасност.. Не държа да го прави мафиот или убиец, ама поне малко по-способен да предотврати постояннното му шантажиране чрез тях. Или пък тях малко по-способни да не попадат толкова лесно в ръцете на враговете му. Иначе сме като в омагьосан кръг от началото...
Драмата на Джесурчето ще е тежка за гледане, но беше много необходима. Все по- мил ми става той. Въобще и Джесур, и Имре са ми като някакви самотни обречени войни.   Дано все пак си спечелят битките някак.
Хубав ден да имате! 🍀🙂

# 621
# 622
Резюме, еп 27::
Девран не може да чака дори минута, за да измъкне Имре от тази сватба, но преди това той има по-трудна задача: да защити семейството си. За това той получава неочаквана подкрепа от Джесур. За първи път Джесур прави жертва не за себе си, а за Девран и семейството си. Карахан полудява, след като Девран отвлича Имре от сватбата и планира да използва Искендер, за да намери Девран, като го заплашва. Но Джесур улавя Искендер в самата му същност по начин, който дори той не би могъл да предвиди. Докато Девран и Имре се изправят един срещу друг за това, което са преживели досега, Карахан не спира. Той се опитва да вземе едно от нещата, които обича най-много от Девран, но Джесур предприема действия, за да спази обещанието, което е дал на себе си. Той няма да позволи още един човек да умре за тази кауза.

Има слухове, че Карга се завръща. Той и без това умря при съмнителни обстоятелства, не е никак нелогично и мисля, че ще е доста добър ход за сюжета.. Wink

Промо снимките:

Боядисахте ли яйцата? 🙃 Ние сега започваме с моите помощници, ще видим дали и едно здраво ще има накрая.. 😁
Хубав ден ви желая! 🍀✌️

# 623
# 624
Светлина за очите ни.

Ще бъде много добър ход ако върнат Карга,липсва ни харизмата му.
И ние боядисахме яйцата и не само тях:joy:

Весели празници. Heart Eyes

# 625
Здравейте, момичета!

И аз боядисах яйцата, а козунака подсигурих от близката фурна. Вече спокойно мога да релаксирам с "Deha", че не успях да изгледам последния епизод.
Джеси, благодаря за озета. Отново ще ни тресе високо напрежение. Този път ще стискаме палци за Джесур да не го занулят точно, когато влезе в правия път.
За Девран и Имре съм спокойна - оттук насетне ще гледаме щастлива двойка с привкус на леки скандали, които само те са способни да си спретнат.

🆕🆕🆕Стори от Арас

Ейй, това момче не се спря. Със счупен крак и епизоди снима, и в реклами участва.
Това е да гориш в работата си.

Цитат
🆕🆕 Ново от Vodafonekariyer 18.04.2025  

Нинка, извинявай, че съм повторила някои от снимките, но сега видях поста ти!
За Карга и аз ще бъда доволна ако се върне. Интересен образ е!
Зад кадър 🎬

Пожелавам ви светли празници!
Нека магията на Възкресение Христово влезе в дома ви и донесе здраве, мир, благодат и прекрасни мигове с най-близките ви хора!

# 626
Подгряват ни много добре за утре...
Nature FireNature FireNature Fire

# 627
Девран:Ако не те взема оттук.Ето тук да ме гръмнат.
Имре:Какво направи чрез сателит ли ли затри къщата?
Девран:Защо?
Имре;Как така? Наистина ли го направи?
Девран:Направих го!
Хубаво ,но толкова чак...
Имре:Ако не ти харесва да облека булчинската рокля?
Девран:Добре нямаше ли някакво долнище поне?
Имре:Няма.
Девран:И без това е студено.
Имре:Да точно така студено е времето.Погледни ме ако продължиш още без да ми пука ще отида и ще облека онази булчинска рокля и ще седна и застана пред теб.
Девран:А да не остана нещо което да не направи с булчинската рокля.Например се ожени за друг...
Имре:На сватбите предимно това се прави.Да не беше идвал щом не искаше да видиш.
Девран:Нямаше начин как да не дойда.
Имре:Защо?
Девран:Ти знаеш!

# 628
Страхотни са. Благодаря, Дид! Ясно е, че няма да е всичко цветя и рози, но на тях това им е чарът - тежки характери и любов, за която ти е по-лесно да умреш и убиеш, отколкото да я  признаеш открито. Очаквам разправии и сълзи. А и Имре да се усъмни, че е бебето е основната му мотивация. Това донякъде ще направи поносима евентуалната му загуба, защото след това ще й докаже, че всъщност не може да се откаже от нея. Както ние вече знаем. Simple Smile

Мелис също се отчете с нова снимка.

А и и двамата си споделиха фрага, след като скоро не бяха. Може би и сред екипа има вълнение или се решава съдбата на сериала с тази серия. Или пък просто са доволни от сцените си заедно.. 😁🙃
Феновете също са доволни. 😊✌️

Приятна и споделена с любими хора вечер ви желая! 🫶

Последна редакция: сб, 19 апр 2025, 20:21 от JessyG23

# 629
Deha

Епизод 27 Трейлър 3

"Нямаше шанс да не дойде!"

Девран: Ако не те взема оттук. Ето тук да ме гръмнат.
Имре: Какво направи чрез сателит ли затри къщата?
Девран: Защо?
Имре: Как така? Наистина ли го направи?
Девран: Направих го!
Хубаво, но толкова чак...

Имре: Ако не ти харесва да облека булчинската рокля?
Девран: Добре нямаше ли някакво долнище поне?
Имре: Няма.
Девран: И без това е студено.
Имре: Да точно така студено е времето. Погледни ме ако продължиш още, без да ми пука ще отида и ще облека онази булчинска рокля и ще седна и застана пред теб.

Девран: А да, не остана нещо, което да не направи с булчинската рокля. Например се ожени за друг...
Имре: На сватбите предимно това се прави. Да не беше идвал щом не искаше да видиш.
Девран: Нямаше начин как да не дойда.
Имре: Защо?
Девран: Ти знаеш!

Диди, благодаря за превода. Момичета, страхотни сте - не пропускате нищо, свързано със сериала, който ни закова пред екрана и ни доставя истинско удоволствие.

Общи условия

Активация на акаунт