Арас Булут Ийнемли – преди, сега и в бъдеще * Приятели и колеги * – Тема № 6

• 12 310
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
# 631
Добро утрото на Великден!🍀
Честито Възкресение Христово и светли празници!

Честит ни и Деха ден! 🥰

"Ne-Den?"
При всички други двойки е "обичам те", при нас е "така искам" и "ти знаеш"... 😁🙃🤷‍♀️

Ще се видим довечера! ✌️

# 632
# 633
# 634
Здравейте, момичета!

Промо снимки от епизод 27

Deha Епизод 27 Снимки Част 1 📸

Deha Епизод 27 Снимки Част 2 📸

# 635
# 636
Епизода довечера се очертава бомба. За жалост няма да мога да си включа от рано, защото сме на гости. 

Благодаря ви за всичко споделено.

Христос воскресе. Желая ви много здраве, щастие, благополучие и късмет.

# 637

Просто ми спира тока…😎

# 638
Момичета, аз също не зная дали ще успея да се включа в онлайн гледането.
По традиция в моя дом на Великден се събираме на вечеря вкъщи. Ако по-рано си отидат гостите ми - веднага ще се присъединя.

# 639
Грозният пръстен най-накрая е разкаран 😉😎

Аз съм си тука довечера. Нашето гости е почнало от обяд, така че вечерта ще почиваме 😁🙃
Весело на празнуващите! 🫶

# 640
# 641
Привет! Hug  Heart Аз успях, гостите си тръгнаха! https://www.youtube.com/watch?v=ouuCjEjyKVI Приятно гледане! Heart  Е, това беше върховно отвличане! Heart

Последна редакция: нд, 20 апр 2025, 21:46 от pipilota65

# 642
Булката ни има бърза работа разбирам я иска да се съберем час по скоро. - Карахан
Карахан е искалда гледа Девран първия им танц.Немам думи!
Иско се чуди какво още прави там Девран щял да се справи.
Иска аполдисменти за двойката колко били хубави само...
Искендер забеляза Джейлян.Дево казва ,че не може да допусне да се случи нещо на сестра му и затова е длъжен да стои там.
Всичко ще е наред ако не вършиш някоя глупост.Иско съвестта почва да го мъчи относно Боран.Вай!
Вместо Айсел вдигна Джейлян на танц...
И:Винаги се усмихвай ако разберат ,че те е страх ще те нападнат.
Д:Какви ги върши този?
-Той и е баща.
Джейлян е щастлива и спокойна защото и баща и може да я опази.А той я учи как да танцува.Браво моето момиче винаги се усмихвай!
Девран:Гледай си работата момче този момент наистина си струва да се гледа. Heart

Джесур е притеснен къде са...Джесур ще се присъедини към сватбата по заповед на Карахан.Карахан възнамерява да заминат за Дубай с Имре.Джесур се чуди какво се случва и Иско ли е довел Джейлян.
Девран каза ,че Иско не знае нищо.Той е много по опасен.Ще се справим! Добре стана ,че дойде ще ми помогнеш.Вдигни булката на танц ,че няма да е правилно аз да го направя.Хах Джесур бил станал като пощенски гълъб.
-Да приемела съдбата си да правила каквото и се казвало.Карахан казва на Девран да се моли за тях само да са щастливи и да имат деца и то всяка нощ и да стои далеч от тях иначе ще го похаби.
Имре казва на Джесур ,че отиват в Дубай иначе много хора ще пострадат.
Девран:Желая ти щастие за цял живот! Моите желания предимно винаги се изпълват.Ако не те измъкна оттук да ме гръмнат ето тук.
-Какво ти каза?
Пожела ми щастие.
Поумнял е малко.
И:Ще направи нещо...Ще направи нещо.

Девран казва на Джейлян да забрави какво е казал Иско на нея и ,че години наред е слушал тези приказки от устата на Иско.Джесур ще се погрижи за Джейлян както и за сем Каран.Обади се все пак на Софи да ги държи под око.Джейлян:Защо помагаш? Джесур:Не знам може би съм добър човек?

Колко странно нещо е живота мислех че ще искам нещо за себе си ,но ще е за Девран.

Софи заряза Дево на средата на пътя ако има нещо свързано с Карахан няма проблем ,но тук не ме намесвай тези цял живот могат да опазят семейството ти поне това недей мисли.

Карахан искаше да закарам колата му...Хах юрющ да крадем булята.

# 643
# 644
Благодаря, Дид! Heart Толкова е напрегнато, че не мога да мигна, камо ли да разредя..

Общи условия

Активация на акаунт