Арас Булут Ийнемли – преди, сега и в бъдеще * Приятели и колеги * – Тема № 6

• 12 236
  • 739
  •   1
Отговори
# 705

Добро утро!

# 706
Привет! 🙃
Танер и Уур 😊

Права си, Нинче. Очакванията бяха големи и нормално с такъв състав.. Не заслужаваха токова отношение от част от феновете, които месеци наред изливаха злобата си и саботираха сериала. За пореден път съм свидетел как турците нападат своите, а навън ги оценяват. Но той керванът си върви, както се вика. Имаме си една хубава история, която влиза в своята развързка, а след нея този чудесен екип ще си продължи с нови професионални предизвикателства и успехи. А злобните фенове ще си останат точно там, където са си. Ашк олсун, както казват едни приятели. 🙂 🤷‍♀️ 🫶

Тука беше много сладичък Дево. Как си я беше прегърнал, сакън онзи да не му я вземе през телефона.. 🤗🥰

Айде прекрасен ден ви желая! 🙃
Очаквам с нетърпение превода, въпреки че вече съм изгледала повечето сцени по около 20 пъти из мрежите. 😁🤷‍♀️
🖤🤍

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 23:14 от JessyG23

# 707
# 708
Здравейте, момичета!

Имаме си преведен епизод 27.
Бързам да го пусна в темата и ако мога тази нощ да го изгледам ще бъде чудесно.

ГЕНИЙ, ЕПИЗОД 27 /С БГ ПРЕВОД/

Диди, мисли за шапка на новата тема. Аз ще подготвя останалото.

# 709
# 710
Благодаряяя, Еми! ❤️ Само да приспа децата и си я пускам.
YouTube админът ми става все по-любим с всяко заглавие.. 😁🙃🥰

🫠

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 21:48 от JessyG23

# 711
# 712
Привет! 🙃
Момчето се възстановява и отива с настроение на работа, това е най-важното. ✌️
Днес турците отбелязват Деня на децата при тях, а тези бузанковци са нашите партньори като малки

https://www.instagram.com/reel/DIyJ87xJlZm/?igsh=bTFzNHVtN2hxbTNl

"Нямам място там" и мястото, което си чака Имре от самото начало.. 😊

Да имате един усмихнат и ползотнорен ден ви желая! ❤️

# 713
# 714
Привет! 🙃

Поне е сигурно, че ще ги изпратим на върха. 😊😎

Да им помага Господ на комшиите..

# 715

Хубав ден приятели!

# 716
Ще се разделяме, но ще ми липсват много Heart Eyes
Те са просто страхотни.

# 717
Днес ни изненадаха с фрага.
Май освен завръщането на Карга, ще имаме и поява на нов играч...

# 718
Здравейте, момичета!

Джес,   благодаря за фрага.
Наистина доста рано са го пуснали днес. Диди е на работа, затова аз пускам превода от рускините и след това ще редактирам с превода на Диди.

Deha

Епизод 28 Трейлър 2

„Да останеш жив, докато врагът ти умира е шедьовър!“

- Колкото и да е умен човек, понякога се поддава на болката в себе си. Но сега има хора, които не мога да оставя.
- Има ли нещо между вас, за което не знаем? Кога станахте семейство, какво не знам за това?

- Значи не сте съгласни да съм с Девран?
- Не!
- Имам нужда от теб за първи път от 25 години. Трябва да ме защитиш.

- Да умреш, докато гледаш врага в очите, не е умение. Да останеш жив, докато врагът ти умира, е умение.
- Значи времето дойде, директор.

# 719
Благодаря ти, Емче! 🥰 В нашето момче се усеща промяна - спокоен, уверен, решен да победи врага и смъртта. Приоритетите и мотивацията му се промениха, за пръв път иска и нещо за себе си. Щеше ми се да видя такъв обрат и съм доволна, че поеха в тази посока. Защото досега действаше като самоубиец и не постигаше кой знае какви резултати. Вече има хора, които не може да изостави… Ще видим как умът му ще работи с тази нова настройка. Може пък любовта да се окаже разковничето да спечели войната най-накрая.
Интересно Карахан към кого се обърна за помощ и как ще използва Айсел?...
Пред Имре има ново предизвикателство – маминка и бабинка май ще се окажат по-трудни от международните мафиоти… Grinning

Хареса ми символиката, че времето вече тече на обратно, да видим какво предстои… Simple Smile
https://www.instagram.com/reel/DI1efPpNQGa/?utm_source=ig_web_copy_link
Лекичка ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт