Арас Булут Ийнемли – преди, сега и в бъдеще * Приятели и колеги * – Тема № 6

• 12 276
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Еми ❤️  Сериалът е супер, но още по-хубавото е, че има с кого да споделяш мнения и впечатления за него. Аз съм много доволна, че го започнах! С голямо удолствие го следя и дори гледам сериите на части, защото нямам достатъчно свободно време, а не е от тези, които може да си пуснеш, докато си вършиш нещо друго например. Много добре изградени образи, последователност в сценария, обрати, препратки, провокации.. абе качествен е. И точно затова може би не е много за масовия зрител и за развлечение, а повече за тези, дето обичат да гледат малко по-задълбочено, да следят причинно-следствените връзки и да си анализират видяното. Ще ми се да ни обяснят още някои подробности от миналото, но вярвам, че и на това ще му дойде ред. С голямо нетърпение чакам фрага довечера, всеки път ми е трудно да разгадая на къде ще поемем... Simple Smile

# 76
Познах имаме бебе и фрагман има ама съм на работа пуснете а довечера пи дупките на Чапко ще го изям.🤣

# 77
Мале, мале, няма милост тази наша сценаристка. Къде ни запрати.. 😁🤦‍♀️
Първата част от спойлерите - че Имре е бременна се оказа вярна. Като гледам Кудьо как пристъпва жив и здрав и навъсен, вече си мисля, че и втората - че ще бъде простреляна ще се окаже вярна...

Много вълнуващ епизод ни очаква...

# 78
Мале, мале, няма милост тази наша сценаристка. Къде ни запрати.. 😁🤦‍♀️
Първата част от спойлерите - че Имре е бременна се оказа вярна. Като гледам Кудьо как пристъпва жив и здрав и навъсен, вече си мисля, че и втората - че ще бъде простреляна ще се окаже вярна...

Много вълнуващ епизод ни очаква...

Имре:Трябва да поговорим с теб.
Девран:Недей! Какво имаме за говорене.
Имре:Ако замълчиш ще разкажа.
Девран:Недей ми разказвай! Съсипа живота ми.
Имре:Аз не съм стреляла в теб аз да те опазя...
Девран:Недей ме опазвай! Защо ме пазиш? Аз ще се оправя някак.Защото нямам нужда от теб.
Девран:С теб не сме изживяли нещо толкова за да си правим това шоу.
Искендер:Единствената нужда за един мъж е една жена която ще изгори светът заради синът му. И едно дете което не вижда това може ли да мой син?
Девран:Ако загубя нещо което много обичам никога няма да спра да се боря.
Карахан:Ами ако тази война е с някой когото няма как да победиш?
Девран:Не мисля ,че е някой пред когото няма да спечеля Карахан.
Имре:Щом така предизвиквам те!

Последна редакция: пт, 14 мар 2025, 20:07 от x BlackRose x the guardian team :)

# 79
Привет.  

Тази седмица  ми е много натоварена и не мога да изгледам целия епизод  за да го коментирам.
Фрагмана ме изненада неприятно, признавам  си. Мислех,че Девран  ще погледне, но уви, ще е след като загуби.
Надявам се Иско да отправи тези думи към него след сватбата  на Имре.  Тава ще бъде най-големия  му удар, напълно заслужено падение.

Мога да поздравя  сценаристката за чудесния начин по коийто завърта нещата  и ни изненадва.
И все пак съм много ядосана на Девран.  
Само.да не загубим бебето след стрелба, а след това драмата да е в Имре, която не иска да погледне Девран. 
Това ще е загуба която не може да бъде простена.

Спокойна  нощ.

# 80

Кракът на Aras Bulut İynemli беше счупен на снимачната площадка на Deha

Беше разкрито, че Aras Bulut İynemli, който играе Devran в телевизионния сериал Deha, е получил фрактура на крака си по време на снимки на екшън сцена.

От Бирсен Алтунташ
14 март 2025 г.
Успешният актьор Арас Булут Ийнемли изкълчи крака си, докато снимаше екшън сцена на снимачната площадка на Deha. Играчът, който е с фрактура на глезена, е опериран от проф. д-р Той беше успешно осъществен от Мустафа Карахан.
Aras Bulut İynemli, който си почива у дома , чака да завърши лечението си възможно най-скоро и да се върне на снимачната площадка с приятелите си, които продължават снимките.

# 81
И аз попаднах на тази новина, но се надявах да не е потвърдена.
Явно нещата са доста сериозни, щом е имало операция. Дано бързо се възстанови, защото здравето  е най-важно.

# 82
Бързо възстановяване на Арасче! ❤️ Много наприятна новина.

# 83
Ах Арас направо бонджуци трябва да сложим на това момче повреме на Ичерде ръка не помня повреме на Чукур някаква злополука става ли. БОНДЖУЦИ!

# 84
Ах Арас направо бонджуци трябва да сложим на това момче повреме на Ичерде ръка не помня повреме на Чукур някаква злополука става ли. БОНДЖУЦИ!
Рисковете да си екшън актьор.. Дано се оправя бързо!

# 85
Deha

Епизод 24 Тийзър 2

"IMRE Е БРЕМЕННА!"

Имре:Трябва да поговорим с теб.
Девран: Недей! Какво имаме за говорене.
Имре: Ако замълчиш ще разкажа.
Девран: Недей ми разказвай! Съсипа живота ми.

Имре: Аз не съм стреляла в теб, аз да те опазя...
Девран :Недей ме опазвай! Защо ме пазиш? Аз ще се оправя някак. Защото нямам нужда от теб.
Девран: С теб не сме изживели нещо толкова, за да си правим това шоу.

Искендер: Единствената нужда за един мъж е една жена, която ще изгори света заради синът му. И едно дете, което не вижда това, може ли да е мой син?
Девран: Ако загубя нещо, което много обичам никога няма да спра да се боря.
Карахан: Ами ако тази война е с някой, когото няма как да победиш?
Девран: Не мисля, че е някой пред когото няма да спечеля, Карахан.
Имре: Щом е така, предизвиквам те!

Диди, благодаря за превода. Аз покрай инфото за Арас забравих за фрага.
Дано бързо се възстанови нашият Девран, Hands Pray че изненада го чака. Баща ще става.

# 86
Ето и резюмето:
24: Както обеща на Искендер, Девран предприема действия на много фронтове, без да бъде забелязан, за да му вземе всичко. За да постигне това, той първо използва интелигентността си, а след това способността си да убеди Искендер да стане жертва на алчността му, като вземе всичко, което има, и накара Искендер да излъже Айсел. Когато Карахан научава причината зад приемането на Имре да бъде с него, той й прави предложение. Имре, от друга страна, си сътрудничи с Карахан, след като е разочарован от Девран. Карахан има още една изненада за Девран освен това сътрудничество. Но Девран не е изненадан от тази изненада.

# 87
Момичета, благодаря ви за всичко споделено.
Добро утро в събота.
На почиващите приятна почивка, на заетите спорен ден. Бързо и лека възстановяване на Арас.
Очаква ни бомба епизод..

# 88
Добро утро! 😊❤️
След резюмето даже съм още по-доволна от фрага. Но най-хубавото е, че не само не пречупиха момичето по много грозен и обиден за всички жени начин, ами и я изкараха още по-решителна от тази заплетена ситуация. Да му даде урок сега на умното момче, само да не е твърде късно за поуката. Случилото се с Арас малко ми помрачава злорадството към Девран обаче, признавам си.
Усмихнат уикенд да имате! 🙃

# 89

Добро утро! Heart

Общи условия

Активация на акаунт