Арас Булут Ийнемли – преди, сега и в бъдеще * Приятели и колеги * – Тема № 6

• 12 283
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, момичета!

Навсякъде из сайтовете се споменава за инцидента на снимачната площадка, станал преди няколко дни. Арас е  откаран в спешното отделение на американска болница и веднага след това опериран.
"Арас Булут Ийнемли в момента си почива у дома и очаква с нетърпение да се върне на снимачната площадка възможно най-скоро при приятелите си, които продължават да работят."
И ние чакаме с нетърпение завръщането на Арас, но нетърпението ни да видим предстоящия епизод също е огромно.
Дотук фрага и резюмето ми вдъхват надежда и увереност за пореден наситен с напрежение и динамика епизод. Отново ще видим старата Имре, здраво стъпила на краката си, готова да отстоява позиции и да се бори за любовта си.
Новите снимки също са пропити с оптимизъм.

Deha

Епизод 24 Снимки Част 1 📸

# 91
Струва ми се, че ще имаме аналог на сцената с играта на шах, но да видим дали нашето момче ще успее да спечели този път без да усеща подкрепата на баща си и любимата жена… Все пак й казва, че няма нужда от нея. Дали ще му се докаже обратното?

Интересни детайли между аналогични сцени и тук:
https://www.instagram.com/reel/DHK6I5DNJq9/?utm_source=ig_web_copy_link

И Шоу ТВ с емоционална публикация, посветена на Джесур и Имре:
https://www.instagram.com/p/DHNtaTTCCN3/?hl=bg

До къде я докарахме единствената ни надежда за добра развръзка  в момента да е Джесур... Grinning Само той може да светне Девран за истината, друг е въпросът колко ще повярва нашият.

Ще си го чакаме търпеливо Арасче да се завърне възстановен. Heart До тогава спокойно може да се обърне повече внимание на останалите герои, родата е голяма. Grinning Wink Simple Smile

# 92
# 93
Милото Арасче ❤️
Но дори и в тази ситуация е ухилено до уши, направо ти стопля душата. Simple Smile Бързо да се оправя!
Появиха се все още не потвърдени официално информации, че ще направят две-три седмици почивка, една от които планирана за празника им, докато се повъзстанови. Така че е добре да сме подготвени за дълго очакване след утрешния бомбастичен епизод. Но няма как, другото е по-важно! Simple Smile

Официално съм голям фен на Имре.. 😁 Дано не прецака образа до края Дамла. Simple Smile

# 94
Това което ми направи впечатление ,че Енгин Йозтюрк е заснел снимката. Heart
Наистина Heart

bromance top

# 95
Здравейте, момичета!

Най-после дойде и нашият ден - "Deha" ни зове с нови емоции и напрегнати ситуации.
Чакам с нетърпение, което се засилва още повече и след 3-я фраг:
Дидиии, в тебе ни е надеждата за превод ако имаш време, разбира се.

Deha

Епизод 24 Трейлър 3

„Не мисля, че има някой, когото да не мога да спечеля!“

# 96
Привет и от мен! 🙃
Какво ли й преминава през тази умна главица в този момент? :

И още малко промо снимки:

Много чаровна Мелис 🖤

До довечера, момичета! 😊

# 97
К:Ако някой те нарани и се опита да вземе от ръцете ти това което толкова цениш.Какво ще направиш? Ще нападаш като Искендер ли? Или ще си тръгнеш просто.
Д:Зависи какво съм загубил.
К;Да счетем ,че е нещо което много цениш.
Д:Тогава можем да кажем ,че приличам на Искендер.Защото ако аз загубя нещо което много обичам няма да спра никога да се боря и ще се боря до самият край.
К:Ами ако войната е с някой пред кого няма да спечелиш?
Д:Не мисля ,че има човек пред когото да не спечеля Карахан.

# 98
Благодаря, Ди! 😘
Интересно Карахан каква игра ще играе?.. 🤔

# 99
# 100
Deha

Епизод 24 Трейлър 3

„Не мисля, че има някой, когото да не мога да спечеля!“

Карахан: Ако някой те нарани и се опита да вземе от ръцете ти това което толкова цениш. Какво ще направиш? Ще нападаш като Искендер ли? Или ще си тръгнеш просто.
Девран: Зависи какво съм загубил.
Карахан; Да счетем, че е нещо което много цениш.

Девран: Тогава можем да кажем, че приличам на Искендер. Защото ако аз загубя нещо, което много обичам няма да спра никога да се боря и ще се боря до самият край.
Карахан: Ами ако войната е с някой пред кого няма да спечелиш?
Девран: Не мисля, че има човек пред когото да не спечеля, Карахан.

Диди, благодаря за превода.
Защо си мисля, че Карахан ще бъде на страната на Девран. Може и разочарована да остана, но имам чувството, че Имре е споделила на Карахан чувствата, които изпитва към Девран.

# 101
Гледали те Чукур ще ме подкрепят гледам случаят Чаатай и Ефсун наново.

# 102
Диди, не съм гледала Чукур и не зная какво имаш предвид, но аз си пиша сценарий и все е с happy end.
Хареса ми тази фотка:

Цитат
🆕 Ново/старо -  Арас и Ахсен зад кулисите Deha
📸: Толга Яшар  

Deha

Епизод 24 Снимки! 📸 (ЧАСТ 2)

Цитат
🎬Мелис Сезен зад кулисите на сериала ➗🧬 ГЕНИЙ 🧬➗ ви кани да гледате 💣💥 епизод 24!  

# 103
# 104
Хайде, момичета, пускайте линк за гледане и да се подреждаме пред екраните.
Чака ни вълнуващ епизод.

Общи условия

Активация на акаунт