Арас Булут Ийнемли – преди, сега и в бъдеще * Приятели и колеги * – Тема № 6

• 12 292
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Девран казва на братята си ,че знае как ще измамят Искендер чрез неговата лакомия ще спечели шах игра и после ще действа.Щял да си вземе това което обича обратно.
Те се чудят за какво става дума Ферман казва ,че е спокоен че Девран има два плана ако единия не стане другия ще се получи.Чудят се на акъла на Софи как те ще ходят до участъка до къде се стигнало.

Имре разбра ,че Шише е предал Девран .Той каза ,че така се налагало.Как можеш да предадеш брат си бе?
Искендер:Не трябва да се ядосваш толкова ,че е избрал правилната страна

Айде иде бейби Девранчето ни Heart

# 121
Мелис играе като звяр. Страхотна е в образа на Имре...

# 122
Охооо, айде Каран Джуниер идва, ама как ли ще го опазим?

# 123
Шише докладва на Иско че ще измъкнат Софи от работата с наркотиците.Девран е намерил решение все пак.

# 124
# 125
Карахан изглежда разбра всичко за Девран.

# 126
Карахан разбра за какво са отишли парите му ли?

# 127
Карахан научи ,че Девран е много болен и е впечатлен от саможертвата на Имре ,че го обича без да знае Девран.Тя гледа съвсем различно.Иска черен елмаз като сълза пръстен за Имре.

# 128
# 129
Мелисче Heart

# 130
Честно, надявам се Карахан да е пич! Едва ли ще навреди на Имре, но със сигурност ще направи така, че Девран да си помисли , че я е изгубил, за да оцени саможертвата и.

# 131
Ах, милата Имре.. Какви полюсни емоции! Определено този епизод е на Мелис!

# 132
Честно, надявам се Карахан да е пич! Едва ли ще навреди на Имре, но със сигурност ще направи така, че Девран да си помисли , че я е изгубил, за да оцени саможертвата и.
Съгласна съм с теб, Пипи. Дори си мисля, че той ще помогне на двамата да се съберат.
Айсел май ще намери теста.

# 133
Ти си плакала г-жо Имре.
Не съм изморена съм не съм спала.
Кажи какво направи с парите.
нали ти казах ,че не касае.
Имре казва ,че си купила къща в Швеция с парите.
- Лъжкиня! Омъжи се за мен шом си инат
Ти не си човека който обичам ама.
Нищо ти нали знаеш как се обича това ми стига.Може и мен да обикнеш с времето.Никой не може да ме обикне както ти обичаш.

# 134
Съгласна съм с теб, Пипи. Дори си мисля, че той ще помогне на двамата да се съберат.
Айсел май ще намери теста.
По-скоро май ще се влюби наистина в нея и съвсем ще се усложнят нещата..

Общи условия

Активация на акаунт