Арас Булут Ийнемли – преди, сега и в бъдеще * Приятели и колеги * – Тема № 6

• 12 311
  • 739
  •   1
Отговори
# 195

Велика сцена и страхотна игра на всички! Но епизодът определено си беше на Имре.
А сцената с търкалянето по стълбите мисля, че е вмъкната в последствие, (като пришита ми стоеше) за да се оправдае отсъствието на Девран или накуцването му като се върне на снимачната площадка.

# 196
И все пак ми хареса епизода! Simple Smile Всеки си обяви своя нова война.. Да видим какво ще излезе накрая.

# 197
Heart

Имаше една песен на Ханде Йенер от мен за Девран да е...

Какво стана май не си много въодушевен.Не се ли получи както искаше?
Много ти отива ах този лилав цвят...

https://x.com/basinabuyrukss/status/1901376112590012865

Валлах биля не го съжалявам да се пържи като скарида - заслужи си гоооо.

Последна редакция: нд, 16 мар 2025, 23:04 от x BlackRose x the guardian team :)

# 198
На вълнуващ епизод бяхме свидетели и тази вечер.
Доволна съм.
Хареса ми посоката в развитието на действието. Време е и Девран да страда от любов и да изпита ревност. Време е да се събуди и да осъзнае, че по-верен приятел от Имре не е имал.
Чудесна интрига заформи сценаристката, само дано изходът от нея да е в полза на Имре и Девран.
Хич да не си помисля да ги разделя, а да направи така, че всичко да завърши happy.
Момичета, благодаря ви за компанията.
Диди, целувки за превода.

# 199
Проклятието на моркова ни застигна нямам друго обяснение.

# 200
В Турция има твърде много моркови... Това е обяснението. Grinning Ама карай де! Колкото, толкова. Само да ни дадат щастлив край, някакси... Че сега е голямо мазало всичко. Това ме интересува. Simple Smile 
Проклятието на моркова ни застигна нямам друго обяснение.

# 201
# 202

🙂Wear Crown🤷‍♀️

Последна редакция: пн, 17 мар 2025, 11:32 от JessyG23

# 203
Здравейте, момичета!

Вече нямам сили да се ядосвам на турските домакини.
Как е възможно тъпите рейтинги да задават тон и да предопределят съдбата на качествени продукции, стойностни проекти и блестящо актьорско майсторство.
Феновете в чужбина оценяват "Deha" и гледат с интерес. Двойката Имре и Девран е на първо място сред останалите екранни половинки. Това ме радва и се моля екипа да завърши подобаващо започнатата работа и да бъдем възнаградени с достоен финал.
Цитат
Майсторът по шах @yasinemrahyagiz от IG история зад кулисите 24s

Цитат
 Онур Сайлак в IG стори

Цитат
Зад кулисите на Deha от първите епизоди.  

📸 Tolga Yaşar

Прекрасен ден и успешна седмица ви пожелавам!

# 204
Изглежда, че ще си имаме епизод и тази седмица. Simple Smile В каналите на сериала си посочват, че в неделя ни очаква новата серия.
И въпреки поредната вълна от негативни коментари заради рейтинга, Мелис пристигна в отлично настроение на снимачната площадка днес. Simple Smile Heart

https://x.com/biancoanero/status/1901635589058724100

Така че работата продължава с пълна пара, дано и Арасче скоро да е сред екипа отново.

Като две лъвчета са.. Grinning

Последна редакция: пн, 17 мар 2025, 18:39 от JessyG23

# 205
Надявам се да използват отсъствието му, като да е в Америка на операция. Въпроса е по какъв начин ще го накарат да отиде и да се подложи на операция? Колко ще отсъства, максимум 2 епизода, ама какво ще дават толкова? Е може да обърнат повече внимание на Яман и Ферман, крайно време е и те да се задомят. Полицайката е готина, става за Яман. Ама оная материалистка на Ферман не ми харесва, ама може пък да го обича.  Много ме е яд за рейтинга, особено, че го принизяват до "Кокичетата", ама явно на тях имсе гледа сеира на едно нещастно семейство, загубило единия си нормален син и неблагодарността на осталите малоумни двама подчинени на алчни снахи + богатия зет. Head Band

# 206

Излезнало е при първа възможност ще му се насладя.

# 207
Привет.

Желая ви успешна нова седмица,  може да е натоварена, но да я минаваме с усмивки и положително настроение.
Надявам се рейтинга  да се покачи, виждам,че при всички  е паднал доста.  Ще съм оптимист..

Може да имат заснети сцени с Арас, ще видим как ще извъртят нещата. Стига  той да е добре, ще намерят начин да преминат през  тази трудност.
Чакам превода с голямо нетърпение, но мисля, че  за напред Карахан ще ни създаде много  главоболия.

# 208
Цитат
🆕🆕🆕Историята на Арас в IG. 17.03.2025 г
❤Зад кулисите Деха, нашият героичен Арас Булут Ийнемли.
Това се казва отдаденост на професията и екипа. 

Изглежда, че ще си имаме епизод и тази седмица. Simple Smile В каналите на сериала си посочват, че в неделя ни очаква новата серия.
И въпреки поредната вълна от негативни коментари заради рейтинга, Мелис пристигна в отлично настроение на снимачната площадка днес. Simple Smile Heart

https://x.com/biancoanero/status/1901635589058724100

Ето какво каза поканеният гост Volkan Serhat Ozen за заснемането на Епизод 24: Като YouTube семейство на dvmvolkan Chess World, ние взехме участие в 24-ия епизод от поредицата „Deha“ с Aras Bulut İynemli.
В 24-ия епизод на Deha имахме мач един на един с Aras Bulut İynemli, който представлява екипа на Satranç Dünyam в YouTube, за което бих искал да благодаря на @satrancdunyam FM Yasin Emrah Yağız, който ми помогна да участвам в това интересно преживяване.
Научихме шах от най-добрия треньор на Турция и преследвахме успехи в турнири, сега се научихме на сценично поведение от най-успешния играч на Турция.

Холивуд съществува@iynemliarasbulut
📷 dvmvolkan

# 209
Арасчик е номер 1 ! 😊🥰🫶

"Никой не знае колко далеч може да стигне Девран за Имре. Може би и самият той..."

Мисля, че нашата история тепърва започва и  трябва да й се насладим колкото и серии да ни отпуснат. Simple Smile Девран най-накрая постигна значителна победа над Иско, ходът на Карахан с Кудуз не го хвана неподготвен. Точно когато изглеждаше, че е овладял положението, се оказа изправен пред най-неочакваната и трудна битка в живота му... Обратът тук беше чудесно замислен и съжалявам, че турските зрители не са го оценили заслужено. Но каквото, такова. Да видим какво ни предстои. Simple Smile

Прекрасното семейство на Танер и Едже, които са отбелязали днес едновременно рождения ден на двете си деца - на 1 и 3 г. Simple Smile

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 00:03 от JessyG23

Общи условия

Активация на акаунт