Арас Булут Ийнемли – преди, сега и в бъдеще * Приятели и колеги * – Тема № 6

• 12 237
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
Благодаря за превода и за всичко! Heart

Емир - Кудуз беше споделил фрагмана което ме навежда на мисълта че няма да напусне сериала.

# 721
Здравейте, момичета!

Днес е много тихо в темата ни. Всички сме в очакване на предстоящия епизод.
Бързам да ви зарадвам с резюмето и новите снимки.

Deha

Eпизод 28

Резюме

🔹Тъй като Джесур се е пожертвал за Джейлан, Девран се чувства задължен към него. Той довежда Джесур в семейния дом, за да го излекува. Въпреки че пристигането на Имре в къщата по същото време ще промени баланса в къщата, Девран поставя последната точка по въпроса за Имре.

🔹Когато споразумението, което Джесур сключи с Ихсан, засяга и Искендер, Искендер сключва неочаквано споразумение, за да обърне ситуацията в своя полза.

🔹Докато Карахан се крие от Ихсан заради стореното, той се появява пред Девран. От друга страна, Девран ще трябва да се отърве от Карахан, без да си изцапа ръцете, заради обещанието, което даде на Гюлче.

Deha Снимки от епизод 28! 📸

# 722
Благодаря, Еми! 🤗
Аз си харесах тази снимка. 😁
Липсва само Жоро Игнатов, който казва: "Ама моля ви се, не сме дошли тук да правим скандали..." 🤷‍♀️😁🙃

Определено чакам неделята с нетърпение! Малко сериали не успяват да ме отегчат в някакъв момент.
Приятна вечер ви желая! 😘
https://www.instagram.com/p/DI4OvN1N_Hj/?igsh=MXVxMm9mNThpam1naQ==

# 723
Превет, дами.
Притискат ме доста задачи и изпити, децата, всеки със своите нужди  ме тегли на някъде. 
Нямам търпение  да дойде неделя и да отделя време за епизода, който  се очертава интересен. 

Мисля,че Имре  няма нужда да я защитават, както винаги сама го прави, като най-добрите войни.
Благодаря за споделеното.

# 724
Добро утро! Heart
Еми довечера ще имаш каквото обещах просто съм натоварена тези дни...

# 725
Дано до финала ни напишат и снимат  целувката, която заслужаваме Heart Eyes

# 726
Минавам само да ви пожелая лека вечер след дълъг ден.. 🙃 Ето че мина още една седмица и утре отново ще се вълнуваме с нашите герои.
Мелисче зад кадър ☺️
https://www.instagram.com/reel/DI6W_CoIOf8/?igsh=MW1sa3J1a3h1Y2hveg==

💕

# 727
# 728
Сладури! Много ще се радвам ако наистина са двойка в реала.
Пасват си като темперамент - лъчезарни и хармонични!

Диди, благодаря за чудесната шапка, която си ни направила.
Надявам се утре за онлайна вече да сме в новата тема.

# 729
Добро утро! 😋
https://x.com/afrah_aman2/status/1916185375543865764

Еми, ще гледам да пускам по нещо през деня да не се местим в движение довечера. 🙂
Един чудесен ден да имате! 🌈

# 730
Добро утро.
Честит ИмДев ден Heart Eyes
Неделите са много специални...
Пожелавам ви хубаво настроение и повече слънчеви лъчи днес Hug
Според мен са имали нещо, Еми. Колко дълго е продължило времето ще покаже.
Но със сигурност много си отиват, музикални, усмихнати  Joy

Чудя се Девран ще признае ли,че се влюби от пръв поглед на тази сцена?

# 731
Добро утро в неделя! Hug Нямам търпение за довечера! Давайте да изпишем страничката, че за епизода да сме в новата тема! Heart

# 732
Според мен са имали нещо, Еми. Колко дълго е продължило времето ще покаже.
Но със сигурност много си отиват, музикални, усмихнати  Joy
Вчера в Х пак имаше дълги разиисквания защо нямат снимка зад кадър. Дори и да бяха в лоши отношениея, както определени "фенове" много искат да внушат, знаем, че ако от продукцията искаше да имат снимки и клипове зад кадър, щяха да имат, та хора да играят, както се вика. Виждали сме го при доста партньори, дето не са се долюбвали. Тука е друга ситуацията явно, ама дали някога ще разберем каква точно или ще си остане вътрешна, ще стане ясно след финала. И все пак да не забравяме, че през последните месеци на Арас едва ли му е много до селфита и публичност.
Иначе не очаквам, Нинче, от нашето момче да седне да се обяснява в любов на дълго и ширако. По-скоро ще го показва с действия и жестове.

# 733
Дали има връзка между Арас и Мелис няма как да разберем със сигурност, не и до края на сериала. Но факт е, че Девран и Имре невероятно си паснаха. Heart В повечето случаи това се дължи на актьорско майсторство, но има и случаи на истински чувства.

# 734
Хайде и аз да помогна със страничката Blush Приятно гледане довечера на всички.

Общи условия

Активация на акаунт