🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 114 885
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 1 215
Бил три дни в изолация в хотела и си говорел с Йоана, тя била първата, на която споделил, че ще участва в Ергена, с нея бил на нова година, с нея празнувал рожденния си ден, с нея има интимни отношения. Обаче,  не, това хич не е връзка, Мартин е свободен като пеперуда и търси любовта, а Йоана - обсебваща. Ма, какво право има тя да влиза там с претенциите си? Нали уж я е зарязал, да стои и да трае в София.

# 1 216
Виктор сигурно ги изтезава с тъпи въпроси...
Ох, с глас се разсмях Smiley

Ивет ми хареса, че се пораздвижи. Особено накрая като си прибра маската.

Много ми е смешно Ферай как нон-стоп нагъва Joy Има чаровен и заразителен смях и комичен заряд, в хубавия смисъл на думата. Голям покемон, както се изказа ММ.

Мартин май си пада по буреносни жени. Емануела, Йоана… Краставите магарета се надушват.

Йоана ако не друго, си направи голяма реклама. Трендинг е в Гугъл… заедно с Цветанка Ризова Joy

Скрит текст:

# 1 217
За какво обсебване говорим? Той ѝ пише, вика я у тях / по заведенията, не е като тя да му се натриса. На 20 е, наивна, решила е, че има шанс. Дано си вземе поука от цялата тази работа, но като гледам колко е нагла и самоуверена, едва ли.

# 1 218
Хора, ако кажат истината, как си мислите, че ще звучат нещата? "Да, момичета, това е гаджето ми, не беше съгласна да влизам, за да си взема хонорара и се скарахме."

# 1 219
За момента Йоана я спасява единствено младежката свежест, за да не изглежда напълно гротескно.
Майка й и баща й трябва да я изкарат от тези среди, за да не се похаби напълно. Но с тези пози, маниерничене и присвиване на очички, може да е вече късно.

# 1 220
Всеки има право да прави каквото поиска , но д смешно да му обяснява как тя била най-доброто за нея . Рождения ден едва ли е празнувал само с нея .

# 1 221
Ами не е връзка, хора! За мен това не е връзка.

# 1 222
Момичето е влязло за слава, то се вижда. Даже не съм сигурна, че го обича. Изражението й е на жена, която отмъщава.

# 1 223
Бил три дни в изолация в хотела и си говорел с Йоана, тя била първата, на която споделил, че ще участва в Ергена, с нея бил на нова година, с нея празнувал рожденния си ден, с нея има интимни отношения. Обаче,  не, това хич не е връзка, Мартин е свободен като пеперуда и търси любовта, а Йоана - обсебваща. Ма, какво право има тя да влиза там с претенциите си? Нали уж я е зарязал, да стои и да трае в София.
Всичко изброено прилича на връзка, но може и да не е.. Ако той няма ангажимент към нея и се виждат по поводи за приятна компания и секс, това изобщо не е връзка, а приятели с екстри.
Просто до последно е поддържал контакт, вкл интимен с нея и тя не може да се примири, че той не иска повече.

# 1 224
Йоана е безобразно нахална и със самочувствие до небето, но макар и не дете, още е супер млада и зелена! А тоя дърт пергиш, може и да е скъсал с нея, и привидно да не я е лъгал, че иска сериозни отношения, но като я е привиквал и е спял с нея, какво е правел? Давал й е напразни надежди и много добре го е знаел! Имаше правен термин - въвеждане в заблуда, така ли беше? Много ми е гнусен, и да, за мен беше супер излагащо за него, видя се какво е влечуго! Жените там не знам как ще реагират на тези разобличения, много ми е интересно.
Тя също се изложи, още с отиването си, спор няма.

# 1 225
класически situationship май, май

# 1 226
Йоана беше доста избесняла. Все пак ми хареса, че вместо да ревне например, започна да ги приказва, има си характер.

И двамата ергени са ми жалки вече.

# 1 227
Бил три дни в изолация в хотела и си говорел с Йоана, тя била първата, на която споделил, че ще участва в Ергена, с нея бил на нова година, с нея празнувал рожденния си ден, с нея има интимни отношения. Обаче,  не, това хич не е връзка, Мартин е свободен като пеперуда и търси любовта, а Йоана - обсебваща. Ма, какво право има тя да влиза там с претенциите си? Нали уж я е зарязал, да стои и да трае в София.
А Йоана откъде знае, че той не е говорил и с други? Тя може да си говори, каквото й изнася. В отношението му си личи всичко. И що за връзка е, когато мъжът мот-а-мот отрича да е във връзка? Ако изобщо това е връзка, то е доста кофти връзка.

# 1 228
  • here and now
Направо ми звучеше, като репетирано, обяснението им за "раздялата". Когато Мартин, каза, че е заради възрастта я погледна, съмнявайки се, че тя ще потвърди. "Нали говорехме", "Нали се разбрахме"...
Човек, който е уверен и казва истината, няма да търси валидация, както прави той, а всъщност и Йоана.

# 1 229
  • Out of the Mix
Скучно, плоско, грозно и абсолютна представителна извадка за действителността в БГ е предаването от доста аспекти.

Ако не е Мартина да вкара някакъв хъс, женственост, нещо да ръчне, да надигне вой от време на време, не знам какво ще е. Изключително скучни и безинтересни са ми всички други жени там, не коментирам хубави, грозни, възпитани, невъзпитани, сеирджийки и т.н.

Мартин ми стана много противен вече и ми се отщява да ги гледам.
Той си е виновен за всичко, а репутацията му вече копае нови дъна, дако (нарочно използвам тази дума) е свикнал на "нападки" и всякакви интриги и "сготвяния", щом такъв живот води и му харесва, прав му път. Неслучайно само с бръмчалки и малки ходи. Една сериозна жена грам няма да го търпи, образована, с възпитание, професия, самостоятелна, силна.
Баща му се срамува от него.

Малката Йоана като жена няма кво да кажа, освен, че е мега секси. И аз да съм, и аз да съм я челастрил здраво постоянно, но разликата е, че усетя ли някаква параноя, обсесия, потенциални проблеми с наченки за изнудване за в бъдеще, я пращам при баща й да я довъзпита. Много отдавна Мартин е трябвало да прекрати в зародиш отношенията, дори да не е избързвал да си лягат, или след кревата, като са се поопознали повече, да я е отрязал от живота си и прекратрил отношения отдавна, пожелавайки й успех и да си намери набор, и момче, като за нея.

Виктор е мега зле. Да я нагъва там Ивет, кво умува толкова, ужас. Имам чувството, че и гола да му се пльосне насаме, ще я гледа, като изкопаемо.

Най-позитивна, ведра и сладка с широка усмивка ми е Адриана, още в началото я забелязах.
Но Вико не е за нея, не си ги представям. От всички може би с Росица, която най-го харесва може да опитат нещо.

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 23:10 от Revoker

Общи условия

Активация на акаунт