🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 114 828
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 1 350
Отново благодаря за преразказа, посмях се рано сутринта с кафето 🥰

# 1 351
Жива да не бях кученцето и се казва  Елви и печели последователи от снощи от 12 хил днес почти 20 хил

# 1 352
На такова унижение се подложи Йоана, чак ми е неудобно да я гледам. Без значение дали е режисирано или не, дали имат връзка в момента или не - много грозно. Желирани мечета, обичкам си те ... Това на 40-годишен чичак. То и на Мартин му стана неудобно, че го нарича по този начин в ефир. А сравнението с човека, който си гонил шапката и го блъснала кола - какви са тези щуротии?! Защо се излага така това момиче?!

# 1 353
Жива да не бях кученцето и се казва  Елви и печели последователи от снощи от 12 хил днес почти 20 хил
Всеки има право да е тъп. Аз съм изненадана колко много хора изобщо ги знаят тези (пак ще си спестя думата, че е рано да се ползва), следят ги, пък знаят къде и кога били, пък какво яли и с кого спали. Тия ли кухари точно?

И какво се споменава тая чалгарка Емануела като някакъв капацитет - аз не разбирам. Същата като Мартин. Хвани единия, удари другия.

# 1 354
Йоана днес ми опротивя много на мен ,  ужасна лепка е , нищо романтично не виждам във влизането и , единствено ефирно време цели . Много грозно се държа.
Много. Отвратително се държа, но има много да страда. Мартин е страшно злопаметен, злобен и отмъстителен и го казва всеки ден и на всички. Буквално ще и излезе през задн..а. Много сълзи я чакат.
Тя се опита да злепостави публично обигран дърт и много лукав пръч, но е прекалено малка и глупава, за да го направи качествено и да се измъкне.

# 1 355
На такова унижение се подложи Йоана, чак ми е неудобно да я гледам. Без значение дали е режисирано или не, дали имат връзка в момента или не - много грозно. Желирани мечета, обичкам си те ... Това на 40-годишен чичак. То и на Мартин му стана неудобно, че го нарича по този начин в ефир. А сравнението с човека, който си гонил шапката и го блъснала кола - какви са тези щуротии?! Защо се излага така това момиче?!
Не беше сценарии, ако забелязахте Йоана направо щеше да припадне от притестнение на церемонията, пипаше си невротично косата, направо ми стана жал.Накрая се опита да го унижи с разкрития, но и това не й се получи, а за разговора с мечетатата.................просто нямам думи.Дано успее да се събере все пак момичето.Незнам с кой акъл е тръгнала.Освен това те до последно са подържали контакт, наистина ли Мартин не е успял да я разубеди незнам.

# 1 356
Мартин вместо да си издейства ограничителна заповед продължава да си я привиква в случай на неотложна нужда от секс. Хак да му е като си играе с 20 годишни.
Държа се грозно с нея (не, че тя нямаше нужда от приземяване), обяви за последна сериозна връзка тази с Емануела и за нея заяви, че не ѝ е изневерявал.
Май ще се окаже, че прави всичко за да впечатли чалгарката.

Последна редакция: ср, 12 мар 2025, 11:08 от LadyCharming

# 1 357
Привет. Очаквах такъв развой снощи. Мартин си е женкар от класа и никак не изглежда, че може да се задоволи с една жена. Уж прекратил връзката си с Йоана, но продължавал да си я държи подръка. Но сега има избор от много жени и Йоана вече не му е интересна. Не знам кого заблуждава, че търси сериозна връзка. Той търси женско внимание и явно използва парите си за инструмент, с който привлича напомпани жени, готови да си легнат с него е замяна на материални облаги. Това е лицето на съвременната проституция, която незнайно защо рекламират в национален ефир.

По отношение на корекциите, ами смешно изглеждат повечето такива. Стремят се към една и съща визия, която не само че изглежда нелепо, ами им зачерква индивидуалността. Йоана си личи, че е била симпатично младо момиче, но тази уста и тази челюст страшно я загрозяват. Горната й устна направо е обърната. Мартина сигурно също е била хубавица преди да се направи на 50-годишна лелка. Даниела, обаче, си е причинила най-голямата щета с това странно лице на маймуна и този отрязан нос. Вчера с това червило направо изглеждаше плашеща.

Хубаво е, че поне са вкарали и нормални красиви жени за да се подсетим, че има и такива в България. Момичетата на Виктор са много различни, но много естествени. Всяка си има индивидуалност. Най-красиви са ми Косара и Адриана. Но Адриана има някакво много интересно излъчване и в тяло е много сексапилна. Няма как чифт изкуствени топки да заместят естественото излъчване на красива жена.

# 1 358
  • София
Някой се чудеше как щели да останат кандидатки за Мартин след изявленията му за изневерите. Ами, имаше я тази важна подробност, че в една от връзките си не бил изневерявал. И всяка си мисли, ето, може да е верен, просто другите кокошки не са се справяли да му задържат интереса, аз ще успея! Нали знаете, жената очаква да промени мъжа, пък той не се променя...

# 1 359
  • Някъде там
В интервюто на Йоана при Туджаров след напускането ѝ, тя спомена, че в моментите, в които са били скарани с Мартин, той често е качвал на стори нейна любима песен, като някакъв своеобразен призив към нея да се сдобрят, поне аз така го разбрах. Мисля, че той го е гледал, защото качи любовна песен на стори, току що. Предполагам че за нея става въпрос.
Тази песен я пусна и на 5 март. Беше написал че нещо му е романтично.
 А Йоана не спира да качва прехласа по нея.

# 1 360
Сигурно пуска любимата й песен, защото не я иска и ще си издейства ограничителна заповед.

# 1 361
  • Обран бостан ;)
Сигурна съм, че повечето мъже видели изпълненията на Йоана ще бягат с 300 от нея.

Е то, с толкова акъл - толкова.

Накратко за снощи:
Йоана постави рекорд за най-кратък престой в предаването.
Друг рекорд , според мен, е най-много самоизтъкване за най-кратко време и с най-негатвини последици.

Роси май си оплете кошничката, не и без активното съдействие на Бранимира. Wink

"Наказанието" загубилите да са по нощници за пореден път доказа, че хубавата жена си е хубава каквото и да облече.

А когато Ивет обикаляше пейката се сетих на кого ми прилича - на персонажа Мортиша Адамс.
Скрит текст:

# 1 362
Какво значи някой да те “иска”? Има мъже, които с години обясняват на жени как много ги искат. Ама до там, спят с тях, когато си искат, защото те винаги са им навити и това е. Ако са заедно, още по-зле, човекът до теб да те унижава така публично…

# 1 363
Мартин какъв похотлив поглед удари на Косара, когато с Виктор се качваха по стълбите за пейкинга...
Онова пате Йоана изобщо не забелязва той как се държи с другите жени. Заровила е главата в пясъка.

# 1 364
  • у нас
Жива да не бях кученцето и се казва  Елви и печели последователи от снощи от 12 хил днес почти 20 хил
Е, поне, унижението, което изтърпя, имало ефект.
М. си е коцкар, сам сподели, че винаги е изневерявал, без последната връзка, но не тази с Й. Значи и на Й. й е кръшкал. Такъв човек не може да се поправи и да седи мирно.

Общи условия

Активация на акаунт