🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 114 647
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 1 830
Скрит текст:
Е, да, да. Жените на 40+ лягат и чакат да мрат, щото кво хубаво да им се случи в тоя живот Joy Едно време и аз така си мислех.
Не всички чакат, но шансовете за нова сериозна  връзка, ако се търси такива,  започват да спадат главоломно след 40 години при жените, особено в нашата страна.
То е видно и от постовете, по света 40 год се води разцвет на сили, тук е чичак.
Сега някой ще се намери веднага да  каже че на 50 се е преродил и кара супер живот, но това не е масовия случай.
Този разговор не е за тук, но преди изобщо да коментираме, каквото и да било, трябва да дадем определение на “сериозна връзка”.  Защото все ми се струва, че количеството връзки не е еднозначно на качествени такива, пък нали, говорим за ограничени възможности…

Чудя се виждали ли сте англичанки и скандинавки на 40? Какви ги говорите колко зле изглеждали българите на средна възраст?

Каква жертва е Йоана??? Аз мисля, че Мартин е жертвата в случая, та той не може да се отърве от нея.

Не го защитавам, но пък той важната работа в живота си я е свършил и то сравнително добре. Йоана е тази, която малко по-сериозно трябва да очертае бъдещето пред себе си. Той може да ходи да се налива по баровете и да си ляга с такива, като нея до сто години. Морално ли е? Ми не баш, ама децата му са добре, подсигурени, в хубави училища, с майка им поддържат нормални взаимоотношения, парите са си негови - щом може…

# 1 831
...
Жена или лелка може би, на 35-40 е нещо съвсем различно  от чичак на същата възраст.
За 99% от лелките тая възраст, е крайна и нищо хубаво няма са се случи занапред, ако не е уредила отношения с някой.
Всъщност само Даниела (защото тук обсъждаме персонажи от предаването!) направи намек, че жените след 40 не биха били достатъчно привлекателни за един мъж. Показа се колко е повърхностна, въпреки претенциите, които има за себе си. Та може би описанието, което сте дали, съответства идеално на нейните ценности.

Мартин ми е неприятен, затова избягвам да го коментирам. "Чичак" повече го разбирам като състояние на духа, а не коментар за годините. 40те са прекрасна възраст за един мъж.
Габриела, която си тръгна още в началото, беше на 24, но живецът сякаш я беше напуснал преждевременно. Не знам дали е резултат от корекциите, които си е правила, но тя дори устата не си отваряше нормално и говореше през зъби.

# 1 832
То тя и Даниела се е запътила към 40те, не е като да е на 20 още… 😀 Тогава сигурно друго ще говори и нови книги ще пише.

# 1 833
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
То тя и Даниела се е запътила към 40те, не е като да е на 20 още… 😀 Тогава сигурно друго ще говори и нови книги ще пише.
След няколко години ще има книга -  "40 са новите 30, има още хляб в мен, чакам салама..."

# 1 834
E те и 40 годишните мъже с 20 годишни мацки не са всички, а по-платежоспособните.
Иначе Мартин сега ще стане още по-популярен сред младите девойки - не само подаръци, ами веднага ще се пише за тях по клюкарските издания, последователи, ала бала - "Новата на Мартин от Ергена".

# 1 835
Не е въпросът във възрастовата разлика между партньорите, не е и въпросът кой е по-по-най-дърт или млад. На мен Мартин също не ми харесва и то най-вече по характер (иначе , изглежда прилично), но и това не е важно... Мен ме дразни противоречието в това, което говори и има претенции да получи - хем нямало начин да не изневерява, хем тества дамите, хем ходи с 20-годишно момиче, хем възрастовата разлика го била притеснявала... Вкисва се за това, което се говори за него и затова, че вкарали в предаването младото гадже и т.н. и т.н. Ами като не искаш да те говорят и да те злепоставят, защо влизаш в предаване, което не си платил?
Ако беше спонсор, можеше да нареждаш на "продукцията". Кога взе парите не рева (защото не си мисля, че не е на благотворителна мисия там).

# 1 836
Абе на кръст разпнаха Финдо , и средата в която живее за възпитанието на дъщерята. Но никой не коментира интелигентната нотариуска от културните среди как е възпитала сина си Мартин

# 1 837
E те и 40 годишните мъже с 20 годишни мацки не са всички, а по-платежоспособните.
Иначе Мартин сега ще стане още по-популярен сред младите девойки - не само подаръци, ами веднага ще се пише за тях по клюкарските издания, последователи, ала бала - "Новата на Мартин от Ергена".
Не е баш така, има немалко и лично познавам такива, които не са особено добре финансово и цял живот си излиза с много млади само с 18-20-22 докато  станаха на 35 и като минаха 40 пак не излизат дори с наближаващи 30 жени.
Повечето са много приказливи и имат добра визия и най-лесно според тях е с женени жени.

За останалото за този Мартин съм напълно съгласен.
Както казах всички  в Ергена са   с цел и си я гонят, ергени и жени.

# 1 838
Ще се оправи Йоана в живота, не се притеснявам за нея. Симпатично дете и много красива.
Може би перспективата на някои наблюдаващи е такава, че "кофти" е да имаш, да пробваш, да се срещаш със заможни хора. Но когато имаш, срещаш се и прочее, РЕАЛНО - нищо кофти няма във възможностите.

Много страшно, че излизала с по-възрастен, че се влюбила или че си сложила умерено и добре малко хиалурон тук-там... Rolling Eyes

# 1 839
Ама далече са ѝ още 40-те. Та тя е на крехките 32. Бога ми, последните години, които бих ѝ дала, са 32. Ако някой ми беше казал, че е на 42, щях да му повярвам. Ако ми беше казал, че е на 50 пак щях да му повярвам, заради тунинга, който си е направила, ама 32...

# 1 840
Личи ви тези,които сте под 40г по изказа и размислите.Всеки гледа от собствената си камбанария и своят мироглед ничие мнение не е меродавно.Но да,българските жени са поддържани и изглеждащи добре въпреки деца,битовизми,работа.И да,българският мъж на тези години далеч по рядко се среща някой без корем и липса на коса.Иначе е прекрасна възраст и то по точно за мъжа,а пък да се нарича Марто "чичак "е много далеч от истината.Посочих по горе защо.И друго,приоритетите след 40г са съвсем други особено ако вече си имал семейство и деца.Дошло е времето да си гледаш живота и да помислиш за себе си,така че той си е много добре.А девойката не бърза с браковете и децата така че са били на една вълна.Е,малко е младичка ,но те сега съзряват много бързо(видя се)и като нищо тя му се е хвърлила.А и той да е,не е непълнолетна и няма да се жени за нея.Та искам да кажа,че след 40 се гребе с пълни шепи от живота щото по-голямата част е минала и не се знае кой колко активни годинки има пред себе си.Младите на по 20 и 30 г ги мислят нещата по друг начин имате много пред себе си,но недейте обвинява че някой по друг начин живее живота си.

Последна редакция: пт, 14 мар 2025, 09:32 от *Амбър*

# 1 841

На 40 тя ще укорява и съди по-младите жени, които ще са като нея в момента. Напр.Сашка Гърдева в Чакалкаст се изказва критично за Даниела и Ферай, но също е имала в миналото си връзка, в която е била на издръжка и в сянката на мъж с положение и възможности. Сега набляга на своята духовност и искреност, но като по-млада е била с техния или много подобен опит.

# 1 842
Да не излезе, че защитавам Александра, защото съм всичко друго, но не и нейна фенка, но критиките й по отношение на Даниела бяха доста по-подробни. Тя каза, че я познава, че е много голям манипулатор, че й липсва емпатия и в отношенията си с хората е водена от стремеж към материалното, че има прекалено високо его и т.н. Т.е. не е казала - тая не я харесвам, щото иска да е държанка.

# 1 843
Доста хора, включително тук във форума, виждат че това не е сериозен мъж в никакъв случай. Дискотеки, алкохол и отношения с ученички. Той си е ходещ червен флаг. Факт е, че някои от неговите момичета предпочитат Виктор, обратното едва ли ще се случи.

# 1 844
  • София
Кой е привлекателен и кой не, е тоооолкова субективно. За мен Виктор е много по-невзрачен и неугледен от Мартин, само Алеко ми беше по-непривлекателен. Но има хора, които се възторгват от тях, нормално. Grinning

За външност говоря, като характер и двамата не ми допадат...

П.п. Ива смени отбора - от Виктор към Мартин и правилно, с Вики седяха нелепо.

Общи условия

Активация на акаунт