🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 114 624
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 1 935
Някой каза, че Виктор е идеален за една вечер.
Ако я нямаше тази физика, ми се струва, че 90% от жените нямаше да го погледнат дори.
Не знам дали е от камерите, но е мега зле човека, малко като шестокласник.

Последна редакция: сб, 15 мар 2025, 18:16 от Alexslav

# 1 936
  • САЩ
Време е да има и шоу МОМАТА, така, както е оригинала в САЩ!
Искам Йоана за първа мома!
*
В САЩ аз гледам The Bachelor, The Bachelorette, Bachelor in Paradise

# 1 937
Йоана трябваше да я интервюират в Надкаст преди Мартин да излезе и да й каже какво да говори, за да не му разваля реномето.

Че тя повтаряше същото, което рецитираше при Мартин в Шри Ланка. Даже Неделчо ѝ намекна по едно време, че е като робот.

# 1 938
Къде може да се види визитката на Финдо?
Тъкмо онзи ден, когато го гледах в Преди Обед и казваше, че подкрепял щерка си и наричаше Мартин “момче” се чудех дали ги говори тези неща, защото и той ходи по млади гаджета 🤣🤣🤣 Не бих се учудила. Нито бих се учудила, да излизат по двойки 🤣🤣🤣
Не съм го гледала в Сървайвър, но в Биг Брадър беше точно обратното. Вече се беше развел и беше с втората си жена - постоянно повтаряше колко много я обича. Една-две мацки в къщата много си бяха паднали по него, но той ги отряза в прав текст.

Тъкмо потърсих и попаднах на две видеа с него. Първото е негова визитка (не знам за кое предаване е заснета), но в нея каза, че е разведен от две години, с нова жена до себе си. И казва за развода: “не ми тежи развода, даже ми е много по-добре така” Satisfied

Второто: в студиото на някаква телевизия, в която поканиха жена (някоя Йори-не я знам коя е) и някакво момиче. Направи ми впечатление, че се държа доста грубо с жената. Тя вярно, че му се нахвърли да го целува по бузата (каза, че е заради наскоро отминалия му рожден ден), и той взе да мята с ръка и й се скара, че нямали много ефирно време. Много кофти такова ледено отношение от него. След това като го накараха да представи двете дами, за тази Йори каза, че нямала нужда от представяне, че била голям досадник”. Rolling Eyes Още повече ми се изяснява защо Йоана е харесала точно Мартин. Леден, грубиян, перде, разведения на който така му е по-добре. Много прилики.

П.С. как се правеше скрит текст?

# 1 939
Много е интересно интервюто с Йоана в Надкаста.Обясни ,че с Рълев не се познават и че няма как тя да е причината за скарването им .Приятелки са и останали Роси ,Ива и Диана.Но наистина като говори си има голямо самочувствие .За Виктор каза ,че не е за това предаване.Направиха и Блиц ,да избира от другите Ергени ,без Марто ,Йоана категорична си беше ,че Виктор от първи сезон е най

Последна редакция: пт, 14 мар 2025, 19:46 от Еlpida

# 1 940
А  казва ли дали се е видяла с Марто и дали поддържат някаква връзка сега?

# 1 941
Не била се виждала навън с Марто вече.Втора година е Дигитален маркетинг ,не и харесва и ще започва да учи Психология.На Блиц интервюто да сравнява и избира от всичките ергени ,категорично избра Виктор 1

# 1 942
Тъкмо потърсих и попаднах на две видеа с него. Първото е негова визитка (не знам за кое предаване е заснета), но в нея каза, че е разведен от две години, с нова жена до себе си. И казва за развода: “не ми тежи развода, даже ми е много по-добре така” Satisfied

Второто: в студиото на някаква телевизия, в която поканиха жена (някоя Йори-не я знам коя е) и някакво момиче. Направи ми впечатление, че се държа доста грубо с жената. Тя вярно, че му се нахвърли да го целува по бузата (каза, че е заради наскоро отминалия му рожден ден), и той взе да мята с ръка и й се скара, че нямали много ефирно време. Много кофти такова ледено отношение от него. След това като го накараха да представи двете дами, за тази Йори каза, че нямала нужда от представяне, че била голям досадник”. Rolling Eyes Още повече ми се изяснява защо Йоана е харесала точно Мартин. Леден, грубиян, перде, разведения на който така му е по-добре. Много прилики.

П.С. как се правеше скрит текст?
Знам, че Финдо масово беше харесван от зрителите, но както казах, не съм гледала и нямам представа защо. Тази Йори също не я знам. Пуснах името ѝ в Гугъл - излиза като “най-скандалната участничка”, но какво точно е правила, не е ясно.

При всичко положения, не бих обвинявала бащата за постъпките на Йоана - или поне не изцяло. Вина имат всички в близкото ѝ обкръжение. Същото важи и за другите участнички в “Ергенът”. Като цяло в предаването са все хора с дефицити под една или друга форма. Ферай ми е най-интересна - брутален случай е, но за нея почти нищо не се знае.

Кодът за скрит текст е по-долу:
Код:
[spoiler][/spoiler]

# 1 943
Много е интересно интервюто с Йоана в Надкаста.Обясни ,че с Рълев не се познават и че няма как тя да е причината за скарването им .Приятелки са и останали Роси ,Ива и Диана.Но наистина като говори си има голямо самочувствие .За Виктор каза ,че не е за това предаване.Направиха и Блиц ,да избира от другите Ергени ,без Марто ,Йоана категорична си беше ,че Виктор от първи сезон е най
Къде го гледахте?

# 1 944
А  казва ли дали се е видяла с Марто и дали поддържат някаква връзка сега?

Не била се виждала навън с Марто вече.Втора година е Дигитален маркетинг ,не и харесва и ще започва да учи Психология.На Блиц интервюто да сравнява и избира от всичките ергени ,категорично избра Виктор 1

И да се виждаха, как би го казала(?!) нали до финала месец май не трябва да се знае Мартин коя и дали е избрал, и най-вече да не е публично известно да се среща и секси със жени.

# 1 945
Къде може да се види визитката на Финдо?

Ето линк, но е от ФБ група, не знам дали в общодостъпен или само за членове.

https://www.facebook.com/share/v/1GxUpq74YL/

# 1 946
  • САЩ
Ей, какво прави добрият грим и прическа!
Без да са нужни силикон и филъри, а само природни дадености!
100% натурал

# 1 947
Финдо.... пази... коса.... от бивша.... несподелена.... любов.... като талисман.

Не знам как да възприема този факт. Но спирам да имам очаквания към него като човек/мъж/баща. Да е жив и здрав и така нататък...

# 1 948
  • Варна
О, не! Чак ми се повдигна 🤮

# 1 949
Лили, благодаря за скрития текст!

Иначе за Финдо и Йоана, така е. Написах впечатленията си, защото си изясних малко повече какво и защо Йоана е харесала (в) Мартин.

Общи условия

Активация на акаунт