За инсулиновите спринцовки, не боли. Аз мисля, че сложих с 1.3.. няма драма, нищо не се усеща. Ако усетя, просто бода на друго място. Приемам по 1300 калории горе долу. Гледам 1во протеина да си набавя.
, което ме навежда на мисълта, че тоя кг е от задържана вода. Утре слагам следващата доза. Както казах минах на 40 клика на 5мг писалка и вече ефекта ме издържа по една седмица(преди това слагах ден по-рано). Знам, че е нереалистично да очаквам по 5 кг на месец, но как успявате? Колко имате да сваляте? Аз имам 17 кг, докато сваля BMI до 25. Т.е. съвсем не са малко.
Имам неотваряна писалка от 10мг, която ми е за 8 седмици, защото аз съм на 5мг и се чудя сега да продължавам или да спра, предвид че и 740 лева дадох. Но тези спазми и болки сериозно ме притесняват. До уикенда ще размишлявам.
, което ме навежда на мисълта, че тоя кг е от задържана вода. Утре слагам следващата доза. Както казах минах на 40 клика на 5мг писалка и вече ефекта ме издържа по една седмица(преди това слагах ден по-рано). Знам, че е нереалистично да очаквам по 5 кг на месец, но как успявате? Колко имате да сваляте? Аз имам 17 кг, докато сваля BMI до 25. Т.е. съвсем не са малко.
Препоръчани теми